ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Με Λεβάντε ο Ολυμπιακός


Με Λεβάντε ο Ολυμπιακός Με την ισπανική Λεβάντε κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στους "32" του Europa League. Το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία (14/2). Η ρεβάνς στο "Καραϊσκάκη" (21/2). Με Ατλέτικο Μ. ή Ρούμπιν στους "16".

Τραγωδία! Ξέφυγε από την προσοχή της κόρης του και το Μετρό τον διαμέλισε


Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τον 75χρονο άντρα ο οποίος βρισκόταν νεκρός μέσα στο τούνελ του σταθμού του Μετρό στον Άγιο Δημήτριο.

Και επίσημα προϊόν μοντάζ ο χρυσαετός που άρπαξε το βρέφος

To βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τον χρυσαετό να αρπάζει με τα νύχια του ένα μωρό από το πάρκο, είναι μοντάζ, παραδέχθηκε η σχολή Τρισδιάστατης Κινηματογραφίας NAD του Μόντρεαλ, μια ημέρα αφότου κυκλοφόρησε το βίντεο στο youtube προκαλώντας αίσθηση σε 2,7 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

Διώχνει και τον Ρότσα!

Διώχνει και τον Ρότσα! Δυσαρεστημένος με την αντίθεση που εξέφρασε ο Χουάν Ρότσα στις αποφάσεις του είναι ο Γ.Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κάλεσε τον προπονητή την Πέμπτη σε συνάντηση και το διαζύγιο είναι πολύ πιθανό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με το ζόρι με 2-1 της Προοδευτικής

Ευτυχώς που υπήρχε κι ο Μαυρίας...

Μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου η Εθνική Ελλάδας!

Στην 11η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης της FIFA

Απίστευτο βίντεο: Αετός αρπάζει παιδάκι σε πάρκο του Μόντρεαλ VIDEO

Ευτυχώς το παιδάκι δεν τραυματίστηκε
 
Δεν πίστευαν στα
μάτια του όλοι όσοι βρέθηκαν σε πάρκο του Μόντρεαλ, όταν είδαν έναν χρυσαετό να αρπάζει ένα παιδάκι, να το σηκώνει μερικά μέτρα από το έδαφος πριν το αφήσει να πέσει, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Πρόστιμο 300 ευρώ την ημέρα στη ΔΕΗ αν κόψει το ρεύμα για το «χαράτσι»


Η ΔΕΗ μπορεί να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, δεν μπορεί όμως να κόβει το ρεύμα στους καταναλωτές που δεν θα καταβάλλουν το τέλος αυτό.

ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ «ΚΑΦΥΡΑ – ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ»


Οργισμενη ανακοινωση – διαμαρτυρια απο τους συγγενεις των νεκρών των φονικών πυρκαγιων της Ηλείας κατα των ¨αυτοκλητων υπερασπιστών» των Καφυρα και Χρονοπουλου που καταδικάστηκαν σε 49 χρόνια και 59 χρόνια φυλάκισης αντίστοιχα  και κατα εκεινων που επικρινουν την απόφαση της  Δικαιοσύνης .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ισόπαλοι 1-1 Ολυμπιακός και Παναχαϊκή στην Πάτρα

Διακόπηκε οριστικά το ματς λόγω επεισοδίων

Oπαδοί μαχαίρωσαν αστυνομικό στην Πάτρα! Διακοπή στον αγώνα Παναχαϊκή - Ολυμπιακός



Oπαδοί μαχαίρωσαν αστυνομικό στην Πάτρα! Διακοπή στον αγώνα Παναχαϊκή - Ολυμπιακός22.20... Διεκόπη οριστικά  ο αγώνας Παναχαϊκή - Ολυμπιακός, έπειτα από την προσωρινή διακοπή, λόγω αντικειμένων που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Hλεία: Κατάλληλος καιρός για γεωργικές εργασίες τις επόμενες ημέρες, με εξαίρεση το Σάββατο


Κατάλληλος στην εκτέλεση των υπαίθριων γεωργικών εργασιών στην Ηλεία, θα είναι ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Κάτω Παναγιά Κυλλήνης: Στα πράσα πιάστηκε ο κλέφτης με ένα ψυγείο αγκαλιά


diarriktes1Μέσα στο σπίτι του βρήκε τον κλέφτη ένας κάτοικος Αθηνών, που έφτασε προχθές το βράδυ στο εξοχικό του στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης.

Ακινητοποιημένα τα μέσα σταθερής τροχιάς την Πέμπτη


Χωρίς ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, μετρό, τραμ, ΟΣΕ και προαστιακό θα μείνει για

Επιδείνωση του καιρού και χιόνια


Χαμηλές θερμοκρασίες αύριο και παγετός στα ηπειρωτικά. Τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο, κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά. Σταδιακή βελτίωση του καιρού τις επόμενες ημέρες.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 20ης Δεκεμβρίου