ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Αυξήθηκαν οι χορηγοί της εκδήλωσης του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας

Σε μια άκρως συγκινητική κίνηση προέβησαν χθες η
Κα Χρυσούλα Ψυχογιού Α αντιπρόεδρος 
και 
ο Κος Χρήστος Νικ Ψυχογιός γραμματέας
του Πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου .
Οι αγαπητοί αυτοί συχωριανοί μας σε ένδειξη αγάπης ,αλληλεγγύης και συνεργασίας με τον  
σύλλογο του χωριού μας στην Αθήνα ενημέρωσαν τα καταστήματα του Νεοχωρίου  και τους πρότειναν να γίνουν μεγάλοι χορηγοί στην εκδήλωση  του συλλόγου μας .

Ισοπαλία και πρόκριση για τον Ολυμπιακό


Έμειναν πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να κάνουν το 1-1

Nέος ιός στο Facebook!

 
Ένας νέος ιός «τριγυρίζει» τις τελευταίες ώρες στο facebook και απειλεί τους χρήστες.

Ηλεία: Έκαψαν αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στη Γαστούνη!


Στις φλόγες τυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Γαστούνη Ι.Χ. αυτοκίνητο, όταν άγνωστοι το πλησίασαν και τοποθετώντας ξυλαράκια δίπλα από τις ρόδες του και κάτω από τον χώρο του κινητήρα, άναψαν φωτιά.

Ηλεία: Έντονη διαφωνία για την αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ


Την έντονη διαμαρτυρία της, για το υπό συζήτηση νομοσχέδιο που αφορά την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας και το οποίο παρουσιάσθηκε πρόσφατα από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, εκφράζει η συνδικαλιστική ένωση των αστυνομικών υπαλλήλων της Ηλείας, που κάνει λόγο για ανεπαρκές σχέδιο νόμου το οποίο παρουσιάζεται παρωχυμένα και όχι σε σχέση με τις σύγχρονες ανάγκες που προκύπτουν για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Άκης τσελέντης: Το κυρίως φαινόμενο στην Κεφαλονιά έχει λήξει


tselentis

"Μετασεισμοί θα γίνονται για μεγάλο διάστημα και κάποιοι ισχυροί"

Νέος σεισμός 4,7 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά


seismos12

17 χιλιόμετρα ΒΔ από το Αργοστόλι το επίκεντρο

Ηλεία: Σποραδικές καταιγίδες πιθανόν ισχυρές – Αναλυτική πρόγνωση


gida

Ανοιξιάτικο το Σαββατοκύριακο

Μεταβολή του καιρού χθες Τετάρτη με κατά περιόδους μπόρες, βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν τοπικά να έχουν ισχυρά χαρακτηριστικά (χαλάζι-ισχυροί άνεμοι). Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για φαινόμενα υδροστροβίλων στα παράκτια. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση από τους 23-24 της Τρίτης στους 16-17, παραμένει ωστόσο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. 
Μπόρες και σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε και σήμερα  Πέμπτη παρά τα μεγάλα ανοίγματα που θα παρουσιάσει ο καιρός κατά την διάρκεια της ημέρας. 
Την Παρασκευή, αν και το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας φαίνεται καλός καιρός, προς το απόγευμα θα πρέπει να συννεφιάσει με βροχές μικρής όμως διάρκειας.
 Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το Σαββατοκύριακο περιμένουμε ηλιόλουστο και ζεστό καιρό. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

Τοπικές βροχές με σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν την Πέμπτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στα δυτικά. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Φεβρουαρίου