ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ!



Δείτε ζωντανά τώρα την άφιξη των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ από τα παρακάτω links :

Σήμερα τα φύλλα πορείας στους καθηγητές


Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης-ΟΛΜΕ

"Κάηκε" ο Πειραιάς για τον Πρωταθλητή Ευρώπης! - ΦΩΤΟ


Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός και χιλιάδες οπαδοί κρατώντας σημαίες της αγαπημένης τους ομάδας πανηγυρίζουν το θρίαμβο στον Πειραιά!

Χιλιάδες οπαδοί έφτασαν στον Πειραιά για να πανηγυρίσουν το θρίαμβο της ομάδας τους! Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο Λονδίνο πετυχαίνοντας ιστορικη νίκη έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Πειραιάς πήρε φωτιά στην κυριολεξία!

ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ 100-88

 
Ο βασιλιάς παρέμεινε στο θρόνο του!

Ο Ολυμπιακός υπέταξε τη...

Ηλεία: Με την αγάπη του κόσμου επέστρεψε στο σπίτι του.


 
Στο σπίτι του στα Καλύβια Ήλιδας επέστρεψε ο 57χρονος Γιώργος Μπουσδούκος, μετά την χειρουργική επέμβαση που έκανε στα πόδια του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ



   




 Πύργος, Μάης 2013
Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές.Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε άμεσα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη δημόσια εκπαίδευση λόγω της μνημονιακής πολιτικής της τρικομματικής κυβέρνησης.

Φόλες χωρίς σταματημό στην Ηλεία!


Καθημερινά είναι τα περιστατικά θανάτωσης σκύλων στην Ηλεία με την «δημοφιλέστερη» των μεθόδων… την φόλα! Τελευταία περιστατικά που προκαλούν την οργή των φιλόζωων είναι αυτ΄λα που καταγράφηκαν στην περιοχή Λέτρινα του Κατακόλου με θύματα δυο κουταβάκια (φωτο)…

Αμαλιάδα: Τον χτύπησε του πήρε χρήματα από το πορτοφόλι και… την «έκανε»!

Επίθεση από αλλοδαπό, μάλλον Πακιστανό, δέχτηκε προχθες νωρίς το πρωί ένας άνδρας στην Αμαλιάδα, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί, όταν ο άνδρας, που κατάγεται από τη Βόρειο Ελλάδα και έχει έρθει για να εργαστεί στην περιοχή και ζει μόνος του, βγήκε από το σπίτι του.

Ανδραβίδα: Πλήθος κόσμου στην ιππική παρέλαση του Σαββάτου (photos)


IMG_8333.JPGΜε συμμετοχές από την Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά, πραγματοποιήθηκε η φετινή Ιππική Παρέλαση στην Ανδραβίδα.

Συλλήψεις στο Τραγανό Ηλείας για παράνομα τυχερά παίγνια


sillipsi3Συνελήφθησαν προχθές (10-5-2013) το βράδυ, στο Τραγανό, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 48 και 41 ετών σε βάρος των οποίων
σχηματίστηκε δικογραφία για διεξαγωγή και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ηλεία: Επιστρέφουν οι βροχές και στα πεδινά – αναλυτική πρόγνωση


vroxiΠεριορισμένες συνθήκες αστάθειας επικράτησαν το τελευταίο 48ωρο με τις καταιγίδες να εντοπίζονται στα ορεινά του νομού. Σύμφωνα, όμως, με τα νεότερα δεδομένα,
τα φαινόμενα θα γενικευτούν  κυρίως το διήμερο Δευτέρα, Τρίτη. Έτσι εκτός από τις ορεινές περιοχές, φαινόμενα περιμένουμε σε ημιορεινά, πεδινά και παράκτια τμήματα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, σε δροσερά επίπεδα.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Ζέστη και βροχές


Αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα και να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Μαΐου