ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Αδίκησε τον εαυτό της η Ξάνθη,Ισόπαλος 1-1 ο Αστέρας με τη Ραπίντ Βιέννης


Ήττα με 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης για τους Ακρίτες

Ελπίζουν για την πρόκριση στη ρεβάνς οι Αρκάδες

Στα καράβια θα υπηρετούν τη θητεία τους οι κληρωτοί ναύτες!


 
Να στελεχώσει εκ νέου τις μεγάλες μονάδες του Στόλου με κληρωτούς ναύτες αποφάσισε το Πολεμικό Ναυτικό δέκα χρόνια μετά την κατάργηση της συγκεκριμένης επιλογής.

Τα ονόματα των καθηγητών που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα από Αχαΐα-Αιτωλοακαρνανία-Ηλεία


Είναι γεγονός πλέον η διαθεσιμότητα χιλιάδων, καθώς το υπουργείο Παιδείας αργά το βράδυ της Δευτέρας δημοσιοποίησε στο σύστημα της Διαύγειας τη λίστα με τους εκπαιδευτικούς της τεχνικής εκπαίδευσης που μπαίνουν πλέον και επίσημα στη διαθεσιμότητα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το μακελειό στη Γαστούνη


IMG_2500Από τους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα, έξι άνδρες και δυο γυναίκες ηλικίας από 20 έως 50 ετών, που εμπλέκονται στο χθεσινό
ένοπλο επεισόδιο μεταξύ οικογενειών ρομά στη Γαστούνη, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό τεσσάρων ατόμων και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων.

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Σημαντικός σταθμός "συνάντησης" πολιτισμών και χωρών


xoreftiko1Οι… “Μουσικές του Κόσμου” συνέδεσαν τον Πολιτισμό της Σερβίας με τον Ελληνικό, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Κάστρο Χλεμούτσι, παρασύροντας το κοινό
xoreftiko2kosmosσε ένα μουσικό και χορευτικό ταξίδι στις δύο χώρες των Βαλκανίων. Σέρβοι και Έλληνες χορευτές, ένωσαν δυνάμεις στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και βίωσαν  μια πρωτόγνωρη εμπειρία, την οποία και μετέφεραν στο κοινό.

Ανδραβίδα: Απανθρακώθηκε 64χρονος μέσα στο σπίτι του


fotia1Τραγικό τέλος βρήκε ο 64χρονος Ε.Π. μέσα στο σπίτι του στην Ανδραβίδα, τη νύχτα της Τετάρτης. Ο άτυχος άντρας απανθρακώθηκε δίπλα στον καναπέ του σαλονιού του,
fotia2fotia3μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο χώρο, πιθανότατα από

Υγρός τάφος για δύο αγγελούδια στο Στρέφι - Τι δηλώνουν οι γονείς - Εντοπίστηκαν νεκρά (photos & video) (Νεότερη ενημέρωση 11:05)


ereunes1Σε υγρό τάφο για δύο αγγελούδια από τη Βουλγαρία, μετατράπηκε η κεντρική αρδευτική διώρυγα του ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού, στην περιοχή του Στρεφίου, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ηλεία: Ο ΚΑΙΡΟΣ


kausonaszestiΣύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Παρασκευή 2/8, περιμένουμε

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή


Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια ορεινά τις απογευματινές ώρες. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 2ας Αυγούστου