ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Η Λεβάντε δεν έχει φτάσει τυχαία εδώ»


Μίτσελ: Και οι δύο ομάδες είναι το ίδιο καλές

Λύκειο Ανδραβίδας: Κατάληψη γιατί δεν βρίσκουν καθηγητή-συνοδό για την πενθήμερη εκδρομή!



Λύκειο Ανδραβίδας: Κατάληψη γιατί δεν βρίσκουν καθηγητή-συνοδό για την πενθήμερη εκδρομή!
«Λουκέτο» έβαλαν νωρίς το πρωί της Τρίτης στο σχολείο τους οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ανδραβίδας, όταν ενημερώθηκαν από τους καθηγητές τους ότι η πενθήμερη εκδρομή που προγραμματίζουν εδώ και καιρό, δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς δεν φαίνεται εφικτό να καλυφθεί η θέση του καθηγητή-συνοδού που λείπει!

Hλεία: Μαθήματα εθελοντισμού από τους μαθητές της Ανδραβίδας


Hλεία: Μαθήματα εθελοντισμού από τους μαθητές της ΑνδραβίδαςΣε μια μεγάλη γιορτή εθελοντισμού και προσφοράς μετατράπηκε η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Γενικό Λύκειο Ανδραβίδας, με τους μαθητές του σχολείου να δίνουν συγκινητικό «παρών».

Ηλεία: Στα... πράσα έπιασαν κλέφτες τρένου στο Βαρθολομιό!



Ηλεία: Στα... πράσα έπιασαν κλέφτες τρένου στο Βαρθολομιό!
Την ώρα της... δράσης συνελήφθησαν πέντε άτομα (τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα) ηλικίας 55, 42, 16, 15 και 27 ετών αντίστοιχα από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Βαρθολομιού. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σιδηροδρομικού υλικού.

Ιατρικό θαύμα στη Θεσσαλονίκη! Αφαίρεσαν όγκο πνεύμονα και καρδιάς από 19χρονη


xeirourgeio_530_355Eνα «θαύμα» έζησε μία 19χρονη, χάρη στην παγκόσμια ιατρική πρωτιά αφαίρεσης ενός μεγάλου όγκου πνεύμονα και καρδιάς, που η διάμετρός του ξεπερνούσε
τα 14 εκατοστά.Μετά από μια εγχείρηση 6,5 ωρών που διενεργήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, αφού παρέμεινε για δύο ημέρες στην Εντατική, επέστρεψε στον θάλαμο νοσηλείας και στις 15 Φεβρουαρίου θα πάρει εξιτήριο.

Ηλεία: SOS - "Φεύγουν" δρόμοι - σπίτια - ολόκληρα χωριά από κατολισθήσεις - καθιζήσεις


zimies.JPGΟ εφιάλτης των κατολισθήσεων επιστρέφει έντονα στην περιοχή της Φρίξας, που πέρα από τα διαλυμένα δίκτυα πλέον κινδυνεύουν ξανά σπίτια του πολύπαθου χωριού της Κρέστενας.

Χωρίς λεωφορεία για 6 ώρες την Πέμπτη

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει η πρωτεύουσα την Πέμπτη από τις 11 το πρωί εως τις 5 το απόγευμα λογω της στάσης εργασίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι προκειμένουν να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση που θα γίνει στο ΣΕΦ. Κανονικά θα κινηθούν τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς.

Πύργος: Τον μαχαίρωσε για ένα παπούτσι - Θύμα επίθεσης ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής


maxairiaΣοκάρει και προβληματίζει η επίθεση με μαχαίρι στον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Πύργου Γιάννη Αντωνόπουλο, από έναν ΡΟΜΑ στον επαγγελματικό του χώρο.

Ηλεία: Καίρια χτυπήματα της Αστυνομίας στη μάχη με τους κυνηγούς του χαλκού


skrap.JPGΤρεις σημαντικές επιτυχίες στη μάχη απέναντι στους κυνηγούς του χαλκού και γενικότερα των μετάλλων, καταγράφει το τελευταίο διήμερο η Αστυνομία στην Ηλεία. Πέντε συλλήψεις
για κλοπή σκραπ, μια εξιχνίαση κλεμμένου μηχανήματος για παλιοσίδερα και ο εντοπισμός ενάμιση τόνου χαλκού σε μάντρα, συνθέτουν το «σκηνικό της επιτυχίας».

Λεχαινά: Δύο άτομα στη "φάκα" με κοκαΐνη


cocaineΣυνελήφθησαν χθες το απόγευμα της Τρίτης, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας
της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, δύο άνδρες, ηλικίας 49 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.  

Αγριεύει ο καιρός την Πέμπτη - Χιόνια ακόμα και στην Πάρνηθα


Οι βροχές και οι καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σε Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και τα νησιά του Αιγαίου θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Πέμπτη. Χιόνια στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Φεβρουαρίου