ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ερυθρόλευκος «τυφώνας» σάρωσε και την Κροατία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ασταμάτητος Ολυμπιακός «άλωσε» και το Ζάγκρεπ και πάει φουλ για πρόκριση

Ανοίγουν 9.000 θέσεις εργασίας. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


oaed_megali
Την Τετάρτη 21/10/2015 θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του ΟΑΕΔ, του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠΑΝΑΔ, η προδημοσίευση της πρόσκλησης για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Ρευστότητας και Στήριξης της Απασχόλησης.
Η δημοσίευση της τελικής πρόσκλησης θα γίνει μετά την έκδοση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), η οποία αναμένεται να εκδοθεί εντός της προσεχούς εβδομάδας, και η οποία επίσης θα αναρτηθεί στις παραπάνω ιστοσελίδες.

Το νέο πρόγραμμα αφορά στην επιχορήγηση σε όλη την Επικράτεια:

Αποσύρονται τα τρακτέρ από τη Μαραθιά - 10 μέρες προθεσμία ζήτησε ο υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης


marathia1a

Προθεσμία 10 ημερών ζήτησε από τους Ηλείους αγρότες ο Β. Αποστόλου που επέστρεψαν με άδεια χέρια - Πιλοτικό πρόγραμμα στη Ν. Μανωλάδα για τους αλλοδαπούς εργάτες γης - Τέλος Νοεμβρίου η ενιαία ενίσχυση

Πεινάνε 43 μικρά παιδιά στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης


«Δυστυχώς και στην Ηλεία πολλοί συνάνθρωποί μας ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και ένα πιάτο φαγητό είναι αποτέλεσμα καθημερινού αγώνα», αναφέραμε σε ρεπορτάζ μας το περασμένο Σάββατο. Όταν όμως χθες με αφορμή τη δημοσιοποίηση των πινάκων με τους δικαιούχους του

Ηλεία: Ραγδαία επιδείνωση και τριήμερο κακοκαιρίας


IMG_2944
Νωρίτερα φαίνεται πως φτάνει η κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα και στην Ηλεία. Έτσι για σήμερα προβλέπονται στο νομό, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο καιρός αλλάζει σταδιακά από τις πρωινές ώρες και προς το μεσημέρι με ασθενείς βροχές αρχικά και κατιαγίδες στη συνέχεια κατά τόπους ισχυρές. Η κακοκαιρία προβλέπεται να διατηρηθεί με έντονα φαινόμενα και μεγάλα ύψη βροχής έως την Πέμπτη, με παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας ακόμα και κάτω από τους 20oC σε κάποιες περιοχές, με κρύο τη νύχτα έως νωρίς το πρωί και μονοψήφιες τιμές στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιανατολικοί έως θυελλώδεις 8 μποφόρ. Όμως ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται σταδικά από την Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο, αλλά να παραμένει η ψύχρα...

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Τι προβλέπει για την Τετάρτη


Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Τι προβλέπει για την Τετάρτη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επιδείνωση του καιρού περιμένουμε την Τετάρτη, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Στα δυτικά και τα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ιδία ένταση. Πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Σαν σήμερα


ΕΝΤΙΣΟΝ

Τα γεγονότα της 21ης Οκτωβρίου