ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Α2 Κατηγορία: Η ταυτότητα της 10ης αγωνιστικής


doxa_omada
Αποτελέσματα








Εθνικος Αμαλιαδας – Ατρομητος Καβασιλων 0-4
Θυελλα Πύργου – Ηλειακος Λεχαινων 2-0
Αχιλλέας Νεοχωριου – Πελοψ Πυργου 0-1
Μυρσιναικος Μυρσινης – Κοροιβος Κατσαρου 0-1
Αργοναυτης Κατακολου – Εθνικος Αμπελοκαμπου 0-4
Αρης Αρχ.Ολυμπιας – ΑΟ Χελιδονια 1-2
Δοξα Ελαιωνα – ΑΟ Νεοχωριου Ζαχ. 6-0
Ολυμπιακος Μυρτιας – Ολυμπιαδα Γουμερου 0-1
Η Βαθμολογία (σε 10 αγώνες)
Θύελλα Πύργου 25
——————————————–
Ολυμπιάδα Γουμέρου 20
ΑΟ Χελιδόνια 19
Ηλειακός Λεχαινών 19
Εθνικός Αμπελοκάμπου 19
——————————————–
Ατρόμητος Καβασίλων 18
Πέλοπας Πύργου 14
Αχιλλέας Νεοχωρίου 12
Ολυμπιακός Μυρτιάς 12
Αργοναύτης Κατακόλου 10
———————————————–
Δόξα Ελαιώνα 9
Κόροιβος Κατσαρού 10 – 18 8
Μυρσιναϊκός Μυρσίνης 8
Άρης Αρχ. Ολυμπίας 6
————————————
Εθνικός Αμαλιάδας 4
ΑΟ Νεοχωρίου Ζαχ. 3
* Σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΣΗ ο Άρης έχει ξεκινήσει με - 12 βαθμούς και ο Ατρόμητος με - 8 βαθμούς
Επόμενη αγωνιστική (11η)
Κοροιβος Κατσαρου – Εθνικος Αμαλιαδας
ΑΟ Χελιδονια – Μυρσιναικος Μυρσινης
ΑΟ Νεοχωριου Ζαχ.- Αργοναυτης Κατακολου
Πελοψ Πυργου – Αρης Αρχ.Ολυμπιας
Ατρομητος Καβασιλων – Ηλειακος Λεχαινων
Εθνικος Αμπελοκαμπου – Θυελλα Πύργου
Ολυμπιαδα Γουμερου – Δοξα Ελαιωνα
Ολυμπιακος Μυρτιας – Αχιλλέας Νεοχωριου

Πηγή

olympiasports.gr

Τι έγραψε ο Παππάς στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Όσα συνέβησαν στο ντέρμπι που δεν έγινε



Τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην απόφαση να ματαιώσει το χθεσινό ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, εξηγεί ο Ανδρέας Παππάς, σύμφωνα με όσα γράφει στο φύλλο αγώνα.
«Ο διευθυντής των μέτρων της αστυνομίας μας ανέφερε ότι έξω από τη θύρα 12 ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από οπαδούς. Βγήκα ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο για να εκτιμήσω την κατάσταση. Αντίκρισα τεταμένη ατμόσφαιρα και ένταση στις τάξεις των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην κερκίδα. Όταν δε εισήλθα ξανά στα αποδυτήρια, ο υπεύθυνος μέτρων τάξης με ενημέρωσε ότι οπαδοί έχουν σπάσει το λουκέτο από την πόρτα που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο από τη θύρα 13 με αποτέλεσμα η πόρτα να είναι ανοιχτή. Επίσης μας δήλωσε ότι μπορεί να μας διασφαλίσει την απώθηση οπαδών σε περίπτωση εισβολής, όχι όμως και την περαιτέρω ρίψη επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα φωτοβολίδων. Επιπλέον, ενώ βρισκόταν ακόμα στο χώρο των αποδυτηρίων μας, μας ανέφερε ότι μόλις ενημερώθηκε από συναδέλφους του ότι οπαδοί ξηλώνουν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα μπροστά από τις κερκίδες», αναφέρει αρχικά ο Αθηναίος ρέφερι και στη συνέχεια αναφέρεται στο περιστατικό με τη φωτοβολίδα που δέχθηκε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον:
«Επεσαν στον αγωνιστικό χώρο φωτοβολίδες ευθείας βολής προς την κατεύθυνση που βρισκόταν παίκτες του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα μία από αυτές να χτυπήσει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ολυμπιακός δηλωμένος στο φύλλο αγώνος με φανέλα 9 και αριθμό δελτίου ΕΠΟ 1466620, Φινμπόγκασον. Άμεσα η αποστολή του Ολυμπιακού εισήλθε στο χώρο των αποδυτηρίων προκειμένου να μην κινδυνεύσει περαιτέρω η σωματική ακεραιότητα των μελών της καθώς και των υπολοίπων αξιωματούχων του αγώνα. Εκλήθη στο χώρο των αποδυτηρίων μας γιατρός του αγώνα ο οποίος αφού εξέτασε το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή παρουσία του εισαγγελέα Σιμιτζόγλου και παραγόντων των δύο ομάδων, μας δήλωσε ότι διαπίστωσε μία ερυθρότητα στην περιοχή του σώματος (έξω επιφάνεια δεξιού μηρού) στο σημείο που χτυπήθηκε από τη φωτοβολίδα».
Μάλιστα, λίγο πιο κάτω στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής υπογραμμίζει πως «ο διευθυντής μέτρων τάξης μας ενημέρωσε ότι η αστυνομία δεν είναι σε θέση να ταυτοποιήσει μέσω καμερών και να συλλάβει τον δράστη της ρίψης φωτοβολίδων».
Καταλήγοντας, ο κ. Παππάς αναφέρει: «Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας και την κατ' εξακολούθηση τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, έκρινα ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα διότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των εμπλεκομένων».
Πηγή: sport-fm.gr

Η χρυσή ακτή και φάρος της Καυκαλίδας από ψηλά


faros
Ένα όμορφο βίντεο με πλάνα από ψηλά μέσω drone στο φάρο της Καυκαλίδας και τη Χρυσή Ακτή του Κάστρου. Το μοναχικό νησί, με τον

Ζάκυνθος: Νεκρός και κομματιασμένος από την πτώση βρέθηκε ο αγνοούμενος κινέζος στην περιοχή του Ναυαγίου


kinezos-navagio-zakynthos
Ο επίλογος της άσχημης τύχης που είχε ο άτυχος Αμερικανικής καταγωγής, 32χρονος κινέζος, γράφτηκε στο Πόρτο Βρώμη απόψε αργά το απόγευμα.

Ηλεία: Θέλουν φως στη ζωή τους - Έκκληση για βοήθεια από πολύτεκνη μητέρα στα Σαβάλια (video)


kouki1a
Συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυα της, τα μάτια της είναι βουρκωμένα και η απελπισία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της. Καταφέρνει μόνο να ψελλίσει με σπαραχτική φωνή «δεν αντέχω άλλο!».

Αναβλήθηκαν οι εκλογές στη ΝΔ - Οργή στον κόσμο της για το φιάσκο (upd)


kalpi_megali1aa

Tο online σύστημα δεν λειτούργησε ποτέ προκειμένου να ξεκινήσει η ψηφοφορία - Το Σάββατο έψαχναν φορτιστές για τα λάπτοπ που θα υποστηρίξουν την εκλογική διαδικασία - Δεν προχώρησαν τα σενάρια για χειρόγραφη διαδικασία 

Πύργος: "Έσβησε" η 37χρονη Ζωή Μπεκρή - Γενναία απόφαση δωρεάς οργάνων από την οικογένειά της


organ-donation
Αερογέφυρα ζωής στήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να μεταφερθούν τα όργανα της 37χρονης πανδότριας Ζωής Μπεκρή αισθητικού από τον Πύργο, που έχασε τη ζωή της από εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο της Πάτρας.

Καιρός: Έρχονται σκόνη, καταιγίδες και... 9 μποφόρ!


Καιρός: Έρχονται σκόνη, καταιγίδες και... 9 μποφόρ!

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ  ΔΕΥΤΕΡΑ
ΚΑΙΡΟΣ: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κατά διαστήματα μεμονωμένες καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια.
ΑΝΕΜΟΙ: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βορειανατολικά 7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε μικρή πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Σαν σήμερα


jfk 





Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Νοεμβρίου