ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο κόσμος της Β' Κατηγορίας: Πήρε την πρωτοπορία ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ


axilleas_neoxorioy
ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ στον όμιλο του κάμπου, πλην του Αχιλλέα, όλες οι ομάδες που τόσον εγώ, όσο κι άλλοι ασχολούμενοι με το χώρο, αλλά και οι υπεύθυνοι των ομάδων, θεωρούσαμε ως δυνατές δε βγήκαν ως τώρα.
Μιλάμε, βέβαια, για την έβδομη αγωνιστική μόνον ενός πρωταθλήματος που έχει 30 αγωνιστικές δηλ. έναν αληθινό «μαραθώνιο» για μια τόσο μικρή κατηγορία. Ας δούμε πιο κάτω τις παρουσίες τους ως τώρα.
Ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Νεοχωρίου μας

Οι 4 εποχές της Ομόνοιας

 

Οι σημαντικότερες στάσεις σε μια ιστορία 150 χρόνων

Οι 4 εποχές της ΟμόνοιαςΉταν μεσημέρι της 14ης Οκτωβρίου του 1862 όταν οι Αθηναίοι πανηγύριζαν την έξωση του βασιλιά στην τότε πλατεία Όθωνος που μετονομάστηκε σε πλατεία Ομονοίας. Από τότε και μέσα στα 150 χρόνια που ακολούθησαν η πλατεία που αποτέλεσε άλλοτε το κοσμοπολίτικο και συνάμα λαϊκό σημείο συνάντησης των Αθηναίων πέρασε από διάφορες εποχές ανακατασκευές και χρώματα για να καταλήξει στη σημερινή γκρίζα εικόνα της... 

Γράφει η Νίκη Παπάζογλου
Τα πρώτα σχέδια που έγιναν των

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


-Τις μπαταρίες από τα οχήματα που είχε στην κατοχή του, αφαίρεσαν άγνωστοι, από το εργοτάξιο 67χρονου, στην περιοχή της Αγγινάρας, Πύργου. Οι άγνωστοι αφού

Αμαλιάδα: Στάχτη το σπίτι ηλικιωμενου από διαρροή υγραερίου


fotia_mar1a
Μια μονοκατοικία όπου διέμενε ένας ηλικιωμενος δίπλα στο αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Αμαλιάδας, παραδόθηκε στις φλόγες το μεσημέρι του Σαββάτου. Περίπου στη μια ξέσπασε η πυρκαγιά που οφείλεται πιθανότατα σε διαρροή φιάλης υγραερίου.

Συναγερμός για πιθανό κρούσμα ιού Έμπολα στην Καλαμάτα


Συναγερμός για πιθανό κρούσμα ιού Έμπολα στην Καλαμάτα το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 41χρονος ναυτικός από τις Φιλιππίνες αποβιβάστηκε από καράβι με

Πύργος: Ο θάνατος τον βρήκε στο λιομάζομα


7_sto_liostasi
Η καρδιά του δεν άντεξε και στην κουραστική διαδικασία της συγκομιδής του ελαιοκάρπου, λύγισε. Ο λόγος για έναν 51χρονο Χρήστο Σπυράκη, κάτοικο Πύργου, που χθες το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή ενώ

Ηλεία: Με παγωνιά νωρίς το πρωί ξεκινά η εβδομάδα - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση


gefirikoukou
Διατηρείται η λιακάδα με τσουχτερό κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί το πρώτο μισό της νέας εβδομάδας. Την Τρίτη θα πέσει λίγο ακόμα η θερμοκρασία. Βαθμιαία από το απόγευμα και κυρίως την Τετάρτη αλλάζει το σκηνικό του καιρού, υποχωρεί η παγωνιά, καθώς θα στραφούν οι άνεμοι σε νοτιάδες οι οποίοι θα φέρουν βροχές.
  • Η παραπάνω φωτογραφία είναι από το γεφύρι του Κούκου. Απομεινάρια μιας άλλης εποχής. Στέκουν περήφανα και σε πείσμα των καιρών. Προκαλούν ακόμη και σήμερα τον θαυμασμό μας για την τεχνική κατασκευής τους. Κυρίες και κύριοι το πέτρινο γεφύρι του Κούκου! Οδοιπορικό του metar.gr
Επιστροφή στην πρόγνωση, πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Κρύο, βροχές και χιόνια! Η πρόγνωση του καιρού


Κρύο, βροχές και χιόνια! Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές βροχές στα ανατολικά κυρίως από το βράδυ και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά προβλέπει η ΕΜΥ, με βόρειους ανέμους 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού για ολόκληρη τη χώρα:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Νοεμβρίου