ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η ΑΦΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ 3ΗΜΕΡΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ 3-4-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


Το είπαμε και σιγά σιγά το καταλαβαίνουμε όλοι ...
Ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μας καταβάλει κάθε προσπάθεια να κάνει κάτι πολύ μεγάλο και εξαιρετικό για το χωριό μας και τους συχωριανούς μας κατά την διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων .
Όλα αυτά οφείλονται στην προσπάθεια που καταβάλλει ο πρόεδρος του συλλόγου Κος Βασίλης Τσάκος και φυσικά όλα τα μέλη του συλλόγου ..
Ομαδική και συλλογική εργασία ...
Μπράβο σε όλους και καλή συνέχεια ...
Δείτε την αφίσα του συλλόγου ...

Τεράστια κινητοποίηση - Ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα μεταφέρεται από την Πάτρα στη Ρωσία


stavros_agiou_andreaΣτρατιωτικά αεροσκάφη, ειδικά διαμορφωμένα τρένα ένας τεράστιος μηχανισμός σε τέσσερις χώρες και περίπου 3.000.000 προσκυνητές συνθέτουν την εικόνα της μεταφοράς
για πρώτη φορά του Σταυρού του Αγίου Ανδρέα από την Πάτρα στην Ρωσία την Ουκρανία και την Λευκορωσία.

Πύργος: "Κόκκινος συναγερμός" στην ΕΛ.ΑΣ.για τα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής


xrisiΤα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στον Πύργο και η έλευση του «εκρηκτικού» εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Ηλία Κασιδιάρη, έχουν σημάνει συναγερμό
στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, για σήμερα Κυριακή. Ήδη έχει προγραμματιστεί η λήψη προληπτικών μέτρων σε περίπτωση που υπάρξουν παρατράγουδα και όλοι οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή για σήμερα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους 3 Νιχωρίτες που σήμερα γιορτάζουν στο χωριό μας ..
Αυτοί είναι :

ΑΠΟΛΥΤΙΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ


ΒΙΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ


Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων
Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων
Ημερομηνία εορτής: 30/06/2013
Τύπος εορτής: Σταθερή.
Εορτάζει στις 30 Ιουνίου εκάστου έτους.
Άγιοι που εορτάζουν:  Συναξη Των Αγιων Δωδεκα Αποστολων



Τιμῶ θεόπτας δώδεκα Χριστοῦ φίλους,
Ἥρωας ἄνδρας καὶ θεοὺς τολμῶ λέγειν.
Δώδεκα εὐκλεέας τριακοστῇ ἀγείρει μύστας.
Βιογραφία

Ηλεία:Ο ΚΑΙΡΟΣ της Κυριακής 30-6-13

maistrosΤην Κυριακή 30/6, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, περιμένουμε

Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες την Κυριακή


Καταιγίδες και βροχές θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας την Κυριακή. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Ιουνίου