ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Άλλη μια πολύ επιτυχημένη εκδρομή του συλλόγου μας ....(φωτογραφίες )

Σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε άλλη μια πολύ επιτυχημένη εκδρομή του συλλόγου ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ .
Η εκδρομή ξεπέρασε κάθε ενδεχόμενο και προηγούμενο ...
Είναι γνωστό πως ο σύλλογος Νεoχωριτών τον τελευαταίο καιρό πραγματοποιεί ,αξεπέραστες σε διασκέδαση εκδρομές .
Όποιος δεν έρχεται ...χάνει ...Απόδειξη οι φωτογραφίες ...
Σε άλλη ανάρτηση θα κάνουμε εκτενέστερο ρεπορτάζ και όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα βγουν μέσω youtube προς το παρών απολαύστε τις φωτογραφίες ..

Θρίαμβος Πανθρακικού στη Λεωφόρο


Νίκησε με 2-1 το «τριφύλλι»

Ηλεία: Έκκληση για ρύθμιση των οφειλών στη ΔΕΗ κάνει 50χρονος καρδιοπαθής από το Βαρθολομιό!


Ευνοϊκότερους όρους, για να μπορέσει να εξοφλήσει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος ζητά ένας 50χρονος από το Βαρθολομιό, ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να είναι ασυνεπής στις υποχρεώσεις του.

Aμαλιάδα: «Θύματα» διαρρηκτών κατοικίες στην περιοχή Παπακασελά! (PHOTOS)


 
Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής δύο κατοικίες στην περιοχή «Παπακασελά» Αμαλιάδας, με τους δράστες να εκμεταλλεύονται αφενός την απουσία των ιδιοκτητών, αφετέρου το ότι τα σπίτια βρίσκονται σε απόμερα σημεία, οπότε έδρασαν ανενόχλητοι.

Ηλεία: Δίνονται σημαντικές επιδοτήσεις για τον αγροτουρισμό αλλά… ουδείς ενδιαφέρεται!


Ελάχιστα απέδωσε μέχρι σήμερα το πρόγραμμα αγροτουρισμού στην Ηλεία, ένα από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά προγράμματα που θα μπορούσε να βοηθήσει την τοπική οικονομία – ακόμη και την περίοδο κρίσης- και να προσφέρει νέες θέσεις εργασίας.

Ηλεία: Ολόκληρο... οπλοστάσιο έκρυβε 46χρονος στη Μάκιστο!

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στη Μάκιστο, από

Πύργος: Άγνωστος πετροβόλησε αυτοκίνητο με έγκυο οδηγό


petraΗ πέτρα πέρασε από το παράθυρο και την πέτυχε στο σβέρκο

Πύργος: Νεκρός 53χρονος καταπλακώθηκε απο πόρτα μπροστά στο παιδί του (photos)


porta1
porta3 Έκλεινε την πόρτα βιομηχανικής εγκατάστασης

Ηλεία: Ήπιες καιρικές συνθήκες


fthinoporo Αναλυτική πρόγνωση του καιρού στην Ηλεία

ΚΑΙΡΟΣ ....

Με καλοκαιρινό καιρό ξεκινάει η εβδομάδα

Μέγεθος κειμένου

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα με ασθενείς ανέμους στα πελάγη. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Αναλυτική πρόγνωση

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ


Τα γεγονότα της 21ης Οκτωβρίου