ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Νικηφόρα πέρασε ο Παναθηναϊκός από τον Βόλο


Νίκη με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για το «τριφύλλι»

Ζαχάρω: Του πήραν λεφτά, βαλίτσες και άδεια παραμονής


diarriktes
Θύμα διάρρηξης έπεσε ένας υπήκοος Πακιστάν στο Ανήλιο Ζαχάρως. Οι δράστες

Απολαυστικός Ψινάκης: "Και στα δικά μας οι λεύτερες" είπε στους νιόπαντρους


psinakis
Τους πρώτου του πολιτικούς γάμους, ως δήμαρχος Μαραθώνα, τέλεσε την Τετάρτη (24/09) ο Ηλία Ψηνάκης. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο

Πύργος: Κατήγγειλε πως τον έκλεψε ο νοσηλευτής στο νοσοκομείο


nosokomeio_pirgou1
Τον άνθρωπο που του παρείχε κάθε βοήθεια κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο Πύργου, κατήγγειλε ένας

Ηλεία: Κλοπές λίγο απ’ όλα


diarriksi
Από οικόπεδο στον Πύργο, άγνωστοι αφαίρεσαν καλούπια οικοδομής και

Ηλεία: Νεκρός 56χρονος σε εκτροπή στην παραλία Ανεμοχωρίου - Ραχών


anemoxori111
Ένας 56χρονος έχασε την ζωή του, περίπου στις 7 το απόγευμα, στην παραλία των Ραχών σε τροχαίο

Ν. Μανωλάδα: Πέθανε ο 46χρονος Μπαγκλαντέζος που πήγε να σώσει τον ανιψιό του από ληστεία και τον χτύπησαν


ksilo
Στο νοσοκομείο του Αγρινίου όπου νοσηλευόταν άφησε την τελευταία του πνοή ένας 46χρονος από το Μπαγκλαντές που είχε εμπλακεί σε

Ηλεία: Σοβαρές πιθανότητες έντονης κακοκαιρίας διαρκείας τις επόμενες ημέρες – Αναλυτική πρόγνωση


sunnefa
Υποχώρησαν τα πολύ υψηλά ποσοστά υγρασίας, που επικράτησαν το τελευταίο 3ήμερο, σταδιακά από το απόγευμα της Τρίτης με την επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων. 
 
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, βαρομετρικό χαμηλό από το βράδυ της Πέμπτης φαίνεται να πλησιάζει την περιοχή μας. Η προγνωσιμότητα δεν είναι καλή. Πιθανότερη εξέλιξη: έντονη κακοκαιρία διαρκείας την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, στις περιπτώσεις αυτές που δεν είναι ξεκάθαρη η εξέλιξη του καιρού το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι υπομονή και αναμονή των νεότερων δεδομένων.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Βροχές και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη


Βροχές και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν την Πέμπτη στα δυτικά και βόρεια. Εξασθένηση των ανεμών και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Σεπτεμβρίου