Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 31, 2013

1ο Railway Festival :για πρώτη φορά φέτος στο Βαρθολομιό

Εικόνα
Το Railway Festival διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος στο Βαρθολομιό, στον χώρο του πρώην σιδηροδρομικού σταθμού.  Η πρωτοβουλία ανήκει σε μια ομάδα πολιτών, μια παρέα πιο συγκεκριμένα, την οποία ένωσε

Τα νέα θερινά δρομολόγια από το λιμάνι της Κυλλήνης

Εικόνα
Σε εφαρμογή τέθηκαν από το Σάββατο και θα ισχύουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου τα νέα δρομολόγια από το λιμάνι της Κυλλήνης για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Αμαλιάδα: Σύλληψη 61χρονου για χρέη 1,7 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο

Εικόνα
Συνελήφθη ένας 61χρονος ημεδαπός στην Αμαλιάδα, για πολύ μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Πύργος: Άφησαν τα σκυλιά τους με καύσωνα μέσα σε αυτοκίνητο

Εικόνα
Πέρα από κάθε λογική ήταν αυτό που αντίκρισαν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. στον Πύργο, που κλήθηκαν να επέμβουν σε ένα επεισόδιο στην συμβολή των οδών Τ. Πετροπούλου και Γρηγορίου Ε’. Ένας άνδρας και μια γυναίκα λογομαχούσαν για την τύχη δύο σκυλιών που βρίσκονταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο για πάρα πολλές ώρες.

Σαλμώνη: Συνελήφθη 52χρονος με πέντε φυτείες χασίς

Εικόνα
Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στη Σαλμώνη Ηλείας, μετά από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 52 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ηλεία: Τον λήστεψαν για δέκα ευρώ - Είχαν στόχο φωτοβολταϊκό πάρκο

Εικόνα
Μια περίπτωση ληστείας με λεία μόλις δέκα ευρώ, ερευνούν οι Αρχές στην Ηλεία, από το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr πέντε άτομα που ανήκουν όλοι στη φυλή των ΡΟΜΑ, επιτέθηκαν με καραμπίνα, χτύπησαν και λήστεψαν έναν υπάλληλο εταιρίας φύλαξης που βρισκόταν σε εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στην περιοχή του Στρουσίου. Το θύμα τους μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Πύργου.

Σε “επαγρύπνηση” λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Εικόνα
Ελληνική Δημοκρατία Νομός Ηλείας Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης                                                                     Γραφείο Τυπου   Δελτίο Τύπου Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως θα προκύψουν από τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών.

“Καμπανάκι” για την ορθολογική χρήση του νερού

Εικόνα
Ελληνική Δημοκρατία Νομός Ηλείας Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γραφείο Τυπου   Δελτίο Τύπου Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Την ανάγκη για ορθολογική χρήση του νερού   τους θερινούς μήνες και ιδιαίτερα σε περιόδους υψηλών θερμοκρασιών σαν και αυτή, επισημαίνει με σχετική ανακοίνωσή του το Τμήμα Αυτεπιστασίας και Συντήρησης Δικτύων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Στο κείμενο της ανακοίνωσης που εξεδόθη αναφέρεται ότι:  

ΗΛΕΙΑ :Ο ΚΑΙΡΟΣ

Εικόνα
Την Τετάρτη 31/7 , περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη - Πότε πέφτει η θερμοκρασία

Εικόνα
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Ιουλίου