ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Εθνική έτοιμη για... Βραζιλία


Στο πρώτο και τελευταίο τεστ ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 3-2 της Νορβηγίας στο Όσλο, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι απειλούνται με εφεδρεία – Περισσότερες περικοπές προσωπικού ζητάει η Τρόικα


- Ξεκινάει Σεπτέμβριο η διαδικασία αξιολόγησης
- Το μέτρο αφορά 40.000-45.000 υπαλλήλους
- Ποιοι βρίσκονται στο “στόχαστρο”
- Έρχονται περικοπές και απολύσεις και στις ΔΕΚΟ

Χωρίς κόσμο η πρεμιέρα της ΑΕΚ


Απίθανο θεωρείται να αγωνιστεί με κόσμο η ΑΕΚ στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης αφού η Εφορία ζητάει 1,5 εκατ. ευρώ για να σφραγίσει εισιτήρια.

Φωτογραφίες από τον εορτασμό της Μεγαλόχαρης στην Τήνο


panagiaΜε τη συμμετοχή χιλιάδων πιστών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό εορτάσθηκε σήμερα, στο ιερό νησί της Τήνου η Εθνικοθρησκευτική εορτή της Κοιμήσεως και του τορπιλισμού της «ΕΛΛΗΣ», παρουσία πολυμελούς κυβερνητικού κλιμακίου, αποτελουμένου από τους Υπουργούς, Εξωτερικών, Ναυτιλίας και Αιγαίου και τους Υφυπουργούς Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, Λιμενικού Σώματος και Στόλου, των Περιφερειάρχη και Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τους Δημάρχους Ραφήνας και Τήνου, τους Περιφερειακούς Διευθυντές Πυροσβεστικού Σώματος και Αστυνομίας, τους Βουλευτές και Πολιτευτές του Νομού, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, του Προέδρου και μελών της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων, και των μελών της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής.

Επιμνημόσυνη δέηση στο Μαυσωλείο της «ΕΛΛΗΣ»


elliΕπιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε λίγο πριν το εόρτιο Εσπερινό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Τήνο, στο μαυσωλείο της «ΕΛΛΗΣ».

Βίντεο: Οι νέοι συνεχίζουν να δημιουργούν στο Λιμάνι της Κυλλήνης

Βίντεο: Οι νέοι συνεχίζουν να δημιουργούν στο Λιμάνι της ΚυλλήνηςΤο δικό τους χώρο για να εκφράζονται και να αποτυπώνουν στους τοίχους τις σκέψεις και τις ιδέες τους έχουν στο Λιμάνι της Κυλλήνης οι νέοι του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Ενισχύσεις 1,1 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο στους αγρότες

Ενισχύσεις 1,1 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο στους αγρότες

Το «πράσινο φως» για την καταβολή του 50% των ενισχύσεων στους αγρότες εντός του Οκτωβρίου, ήτοι 1,1 δισ. ευρώ, έδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, αποδεχόμενη σχετικό αίτημα της ελληνικής πλευράς, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε χθες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθ. Τσαυτάρης.

Ηλεία: Ζωντανεύουν τα χωριά (ΒΙΝΤΕΟ)


Ηλεία: Ζωντανεύουν τα χωριά (ΒΙΝΤΕΟ)Οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο, και οι γειτονιές και πλατείες από τα παιδιά που αναστατώνουν ευχάριστα τους κατοίκους με τις φωνές και τα παιχνίδια τους.

Επιτάλιο: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε κατηγορούμενοι για κλοπές


diarriktesΕλεύθεροι αφέθησαν οι πέντε αλλοδαποί μεταξύ αυτών και ανήλικοι, που κατηγορούνται για σωρεία κλοπών στην περιοχή του Επιταλίου και σύσταση συμμορίας.

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Αυγούστου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΒΟΣΠΟΡΟΣ