ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Κάστρο Χλεμούτσι "1ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι... ΦΩΤΟ

Στο Κάστρο Χλεμούτσι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κάστρου "Ο Παλαιολόγος" έκανε πάλι την έκπληξή του εγκαινιάζοντας τα φετινά Χριστούγεννα 21,22 & 23 Δεκεμβρίου, το 1ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι με χειροποίητα έργα που δημιούργησαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου. 

Aυξήσεις έως 20% στο ρεύμα εισηγείται τελικά η ΡΑΕ – Τι κρυφές επιβαρύνσεις κρύβει η κατάργηση των κλιμακίων;


- Οι αυξήσεις στο ρεύμα θα γίνουν σε 3 δόσεις - Ιανουάριο, Μάρτιο και Ιούλιο
- Η τελική απόφαση από το ΥΠΕΚΑ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας
- Θα υπάρχει μία τιμή ανα κιλοβατώρα για όλες τις καταναλώσεις στα νοικοκυριά
- Είχε προηγηθεί πολύωρη θυελλωδη συνεδρίαση στη ΡΑΕ για να καταλήξουν στις αυξήσεις που θα προτείνουν

Εξετάζουν εξάμηνη διακοπή συμβολαίου στον Λέτο


Στη συνέχεια το συμβόλαιο θα ενεργοποιηθεί με μειωμένες αποδοχές

Eurogroup: Δεν θα χρειαστούν επιπλέον μέτρα στην Ελλάδα


- Ο κύριος όγκος των περιοριστικών μέτρων που χρειάζονταν έχουν ήδη ληφθεί, λέει ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων
- Προειδοποιεί οτι εάν ο επόμενος προϋπολογισμός παρουσιάσει αστοχίες, τότε προβλέπεται αυτόματη λήψη διορθωτικών παρεμβάσεων
- Διαβεβαιώνει οτι το ελληνικό μνημόνιο είναι πλήρως χρηματοδοτημένο μέχρι το 2014

Μυρσίνη: Η θλιβερή εικόνα του LM Village το οδηγεί μοιραία σε ιδιώτη


lm_villageΤην λύση της παραχώρησης σε ιδιώτη μετά από διαγωνισμό προτείνει για το

Oι "Πυργιώτισσες" προσέφεραν λίγες στιγμές χαράς στο Γηροκομείο Πύργου


girokomeio1.JPGΝα απαλύνουν τη μοναξιά των ημερών, να δώσουν ζεστασιά και μια νότα αισιοδοξίας, προσπάθησαν χθες το πρωί στο Γηροκομείο Πύργο τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών
girokomeio2.JPGgirokomeio3.JPG«Οι Πυργιώτισσες».

Ηλεία: Μετά τις ελιές κλέβουν και το φρέσκο λάδι


ladiΟλόκληρο σχέδιο κατάστρωσαν οι κλέφτες στην περιοχή του Καλλικώμου, προκειμένου να κλέψουν 300 κιλά λάδι.

Ηλεία: Πρόσκαιρη επιδείνωση το Σάββατο - Κατάλληλος καιρός για γεωργικές εργασίες από την Κυριακή


kairosgagrotesΠροβλήματα θα δημιουργήσει το Σάββατο, στην εκτέλεση των υπαίθριων γεωργικών εργασιών στην Ηλεία, η πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ης Δεκεμβρίου

“ Έπεσαν οι υπογραφές” για το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Λεχαινών



Δελτίο Τύπου

 


Μια σημαντική ημέρα, η οποία διαψεύδει τις «Κασσάνδρες» και κάνει τα… «αλαλάζοντα κύμβαλα» να σιωπήσουν, αποτελεί για τον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης  η 21η Δεκεμβρίου 2012.