ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ...ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ..{{ΦΩΤΟ}}

Όπως σας είχαμε ανακοινώσει ,χθες οι γυναίκες του χωριού μας έκαναν αισθητή την παρουσία τους και θυμίσαν οτι οι εποχές άλλαξαν και η παρουσία τους είναι πλέον δυναμική και αποτελεσματική .
Η χθεσινή συνεστίαση στεφθηκε με επιτυχία ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!...



ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .....

Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΛΙΘΟΒΟΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥΣ '' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ '' ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ‏



Με λιθοβολισμό μέχρι θανάτου «τιμωρεί» η θρησκευτική αστυνομία του Ιράκ εφήβους με δυτικού στυλ εμφάνιση «emo»,όπως καταγγέλλουν ακτιβιστές στην εφημερίδα al-Akhbar του Καΐρου και αναμεταδίδει το δίκτυο Al Arabiya. Μόνο τον τελευταίο μήνα φέρεται να έχουν λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου από τη θρησκευτική αστυνομία....

τουλάχιστον 90 Ιρακινοί έφηβοι με ανάλογη εμφάνιση, οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί από το ιρακινό υπουργείο Εσωτερικών «λατρευτές του διαβόλου». «Το 'φαινόμενο emo' ή λατρεία του διαβόλου ερευνάται από την Αστυνομία των Ηθών, που έχει την έγκριση να το εξαλείψει το συντομότερο δυνατόν καθώς επηρεάζει αρνητικά την κοινωνία και καθίσταται κίνδυνος» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών του Ιράκ.

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση 
 AEKΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (17:15)



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League  
Ολυμπιακός - Άρης (17:15, NOVA),

Ομιλία Μιχάλη Κατρίνη στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ


Mihalis Katrinis 015.jpgΔεν πρέπει να χαρίσουμε τη νέα γενιά στην οργή, στην απογοήτευση…

ΚΕΡΚΥΡΑ- ΞΑΝΘΗ


Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (15:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΚΕΡΚΥΡΑ-ΞΑΝΘΗ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση
 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ -ΕΡΓΟΤΕΛΗΣθα υπάρχει Live Streaming από τα links:

Ηλεία: Καλπάζει η εγκληματικότητα – Σήκωσαν χρυσαφικά αξίας 200.000 ευρώ στη Ζαχάρω

Ηλεία: Καλπάζει η  εγκληματικότητα – Σήκωσαν χρυσαφικά αξίας 200.000 ευρώ στη Ζαχάρω

Τίποτα δεν μένει πλέον όρθιο από τις δράση κακοποιών στην Ηλεία. Τα φαινόμενα είναι καθημερινά και πλέον οι πολίτες είναι απροστάτευτοι. Στην Αστυνομία, παρά τις προσπάθειες
που γίνονται με περιορισμένες δυνατότητες, επικρατεί

Γεννημένος...για τελικούς - "Πράσινη" ανατροπή, "κόκκινη" καθίζηση - Κυπελλούχος ο Παναθηναϊκός

Μία βολή του εκπληκτικού Διαμαντίδη και ένα άστοχο τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου έκριναν τον 37ο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο μπάκετ. Οι "Πράσινοι" με σερί 11-0 στο τέλος ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και πήραν το 13ο κύπελλο της ιστορίας τους.

"Έφυγε" ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος


Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών.

Με νεράτζια και μπουκάλια υποδέχτηκαν τον Ντάλαρα στη Δάφνη - Δείτε BINTEO

Ακόμη μία συναυλία του Γιώργου Νταλάρα εξελίχθηκε σε επεισοδιακή.

Πέντε δήμοι της Αττικής μοιράζουν σήμερα πατάτες!


Δεκάδες τόνοι θα διατεθούν σε τιμές κόστους. Δείτε σε ποιες περιοχές θα γίνει η διανομή.

'Ερχονται ευρωπαίοι ελεγκτές - Θα εγκατασταθούν στα υπουργεία

- Απόβαση Ολλανδών, Γερμανών, Γάλλων, Σουηδών και Αυστριακών
- Ποιοι αναλαμβάνουν δημόσια διοίκηση, δήμους, υγεία, φοροδιαφυγή και κτηματολόγιο
- Τι προβλέπει το σχέδιο του Χορστ Ράιχενμπαχ

Μηνιαίος απολογισμός της Αστυνομίας στα θέματα οδικής ασφάλειας


 Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής
ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου του έτους 2012, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Από θαύμα γλύτωσε ζευγάρι σε τροχαίο


troxaio epitΠατήστε εδώ για το βίντεο
Λίγο μετά τις 8 απόψε το βράδυ, επάνω στην αερογέφυρα Επιταλίου, πάρα λίγο να θρηνούσαμε θύματα.

Ν. Μανωλάδα: Ληστεία σε βάρος Μπγκλαντέζου από ομοεθνείς του


Ν. Μανωλάδα: Ληστεία σε βάρος Μπγκλαντέζου από ομοεθνείς τουΣυνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Νέα Μανωλάδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, τρείς αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 30, 30
και 27 ετών, σε βάρος των οποίων και δύο ακόμα συνεργών τους που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της υπεξαίρεσης.

Πέθανε η Δόμνα Σαμίου


Η Δόμνα Σαμίου με το Διονύση Σαββόπουλο στο θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία το 2008.Η Δόμνα Σαμίου η σημαντικότερη ερμηνεύτρια αλλά και ερευνήτρια της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, πέθανε το βράδυ του Σαββάτου, μετά από προβλήματα υγείας που παρουσίαζε
το τελευταίο διάστημα. Αφιέρωσε και αφιερώθηκε στη διάδοση της παραδοσιακής μουσικής και του παραδοσιακού τραγουδιού, εφόσον το υπηρέτησε ουσιαστικά από τα 13της χρόνια.

Κρέστενα: Χειμερινή πυρκαγιά στο Κάτω Σαμικό (video)

Κρέστενα: Χειμερινή πυρκαγιά στο Κάτω Σαμικό (video)Σε τουλάχιστον δύο εστίες έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στην περιοχή του Κάτω Σαμικού στην Κρέστενα περίπου από τις έξι το απόγευμα. Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες και

Ηλεία: Σταδιακή επιστροφή στο χειμώνα από την Κυριακή

Ηλεία: Σταδιακή επιστροφή στο χειμώνα από την ΚυριακήΆκρως ανοιξιάτικες θερμοκρασίες σημειώθηκαν το τελευταίο 48ωρο στην Ηλεία λόγω των ανατολικών ανέμων που δρουν ως καταβάτες. Σταδιακή επιστροφή σε χειμωνιάτικους ρυθμούς
από την Κυριακή 11/3. Αναλυτικά ο καιρός:

Σαν σήμερα


Στις 11 Μαρτίου

Γεγονότα