ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

«Το πιο σημαντικό των τελευταίων ετών»!


Αβραάμ Παπαδόπουλος: Θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε και για τον κόσμο μας

Χρυσοχόος πωλούσε τα κοσμήματα που επισκεύαζε!


Εξιχνιάστηκαν μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, δεκαοκτώ περιπτώσεις υπεξαίρεσης κοσμημάτων από 32χρονο αργυροχρυσοχόο στην Ανδραβίδα και

Εξιχνιάστηκε ληστεία εις βάρος 14χρονης!


Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ληστεία που είχε συμβεί πριν από έξι μήνες περίπου στην Αμαλιάδα σε βάρος ανήλικης ημεδαπής.
Δράστης είναι ένας 52χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

Ηλεία: Σεισμική δόνηση 4.1R με επίκεντρο το Πράσινο Πύργου


seismos
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 12.43 , 4.1R, με επίκεντρο το Πράσινο Πύργου και εστιακό βάθος 5km, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Εικόνες ΣΟΚ! Καρε καρέ η σύλληψη της σπείρας που παρέλαβε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ποσότητες ναρκωτικών απο ερημική παραλία της περιοχής


sillipsi
Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ιδιαίτερα κάνναβης, από την Αλβανία στη Χώρα μας και στη συνέχεια σε Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξαρθρώθηκε από το ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ.

Εξιχνιάστηκαν δεκαοκτώ υπεξαιρέσεις κοσμημάτων στην Ανδραβίδα


kosmimata

Δράστης είναι ένας 32χρονος που οικειοποιούνταν και μεταπουλούσε τα κοσμήματα που του έφερναν για επισκευή

Αμαλιάδα: Τη ρώτησε την ώρα με σκοπό να την κλέψει – 52χρονος λήστεψε ανήλικη


Police

Εξιχνιάστηκε ληστεία μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας

Ηλεία: Προχωρημένη άνοιξη – Ο καιρός της εβδομάδας


lala

Δεν προβλέπονται βροχές έως τουλάχιστον το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Η πρόγνωση του καιρού της Τετάρτης


Η πρόγνωση του καιρού της Τετάρτης

Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί και την Τετάρτη με τη θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες σε Ιόνιο, ηπειρωτικά και βόρειο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Μαρτίου