ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ}}

                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συχωριανοί μόνιμοι κάτοικοι Ν.Αττικής , φίλες και φίλοι.
Το Δ.Σ του συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ}}
την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποίησε την τελευταία συνεδρίαση για το 2012 και αποφάσισε με την παρούσα πλειοψηφία 5/7 τα κάτωθι :

Συμβαίνει κάθε 824 χρόνια!



Συμβαίνει κάθε 824 χρόνια!
Δεκέμβρης ο μήνας  για τα Χριστούγεννα.

Προκρίθηκε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ νέων ο Ολυμπιακός


Η αντρική ομάδα του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να περάσει στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά το κατάφεραν οι νέοι. Με γκολ του Γκίνο στο 32' οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν της Μπιλμπάο και πήραν την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Χριστούγεννα με σκουπίδια! - Κλειστοί από την Πέμπτη έως την Τετάρτη οι δήμοι! - Στα άκρα η κόντρα Μανιτάκη - δήμων για την διαθεσιμότητα


- Ξεκινούν απεργίες από την Πέμπτη έως την ερχόμενη Τετάρτη!
- Δεν θα λειτουργεία καμμία υπηρεσία από βρεφονηπιακούς σταθμούς μέχρι ληξιαρχεία
- Δεν θα μαζεύουν σκουπίδια ούτε το Σαββατοκύριακο
- Αποφασισμένο το υπουργείο να προχωρήσει με τις διαθεσιμότητες

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης από το Λύκειο Βουνάργου

)

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης από το Λύκειο Βουνάργου
Το Λύκειο Βουνάργου δεν είναι απλά ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία, αλλά, ένα σχολείο που στέκεται δίπλα στην κοινωνία.

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στον Πύργο




O Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar  που θα πραγματοποιηθεί
στο Φουαγιέ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Διοικητήριο),
           από

Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Πύργου (πρώην γηροκομείο): Αναγκασμένοι να ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες οι ηλικιωμένοι φιλοξενούμενοι

Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Πύργου (πρώην γηροκομείο): Αναγκασμένοι να ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες οι ηλικιωμένοι φιλοξενούμενοιΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com

Αναγκασμένοι να ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες, λόγω της αδυναμίας του κρατικού μηχανισμού να στηρίξει με επιχορηγήσεις την εύρυθμη λειτουργία των ιδρυμάτων φιλοξενίας, ζουν τελευταία οι ηλικιωμένοι που την φροντίδα τους έχει αναλάβει το παράρτημα του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων (πρώην γηροκομείο Πύργου).

Το κύπελλο... τιμωρεί - Τριάρα της Καλλιθέας στον Άρη


Ο Άρης γνώρισε από την ανάποδη την... ομορφιά του κυπέλλου. Οι παίκτες του Αλκαράθ παρουσίασαν το χειρότερο πρόσωπο τους και η Καλλιθέα δεν χαρίστηκε. Νίκησε με 3-1 και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους "16" του θεσμού. Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς της Βέροιας με τον Θρασύβουλο.

"Ψυγείο" η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης


Astinomiki_Dieuthinsi.JPGΜε τις σόμπες και τα αερόθερμα «αγκαλιά» βρίσκεται το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας τις πρώτες ημέρες του φετινού «σκληρού»
χειμώνα, που έχει ήδη δείξει τα «δόντια του».

Κατάληψη λόγω... κρύου στο 3ο Λύκειο Πύργου



Κατάληψη λόγω... κρύου στο 3ο Λύκειο Πύργου Σε κατάληψη προχώρησαντο πρ ωί της Τρίτης οι μαθητές του 3ου Λυκείου Πύργου διαμαρτυρόμενοι για...

Ολυμπία Οδός: "Κουρεύεται" το Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα - Καταδικάζουν την Ηλεία στην απομόνωση


olympiaodos1Νεκρανάσταση για τους παγωμένους Αυτοκινητόδρομους. Μόλις πριν λίγο σε συνέντευξη τύπου ο Υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών κος Κωστής Χατζηδάκης ανακοίνωσε
την συμφωνία με τις εταιρείες παραχώρησης για την επανεκκίνηση των έργων στους 4 αυτοκινητόδρομους δημιουργώντας ανάμεικτα συναισθήματα καθώς οι δρόμοι θα ξεκινήσουν και πάλι μερικώς «κουρεμένοι» καθώς θα κατασκευαστεί το 80% του συνολικού μήκους και των 4 οδικών αξόνων. Ανάμεσα στα τμήματα που "κουρεύονται" και το Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα.

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη


Βελτιωμένος καιρός με λίγες πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και τα νότια, αλλά και παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Δεκεμβρίου