ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Τα φίδια της Παναγίας



Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Στο χωριό Μαρκόπουλο της Κεφαλονιάς, σε μια πλαγιά γεμάτη από δένδρα, βρίσκεται ο Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Στην Εκκλησιά αυτή

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: Η εμφάνιση της Παναγίας μπροστά σε 250.000 αυτόπτες μάρτυρες (Βίντεο)

Tο ξέρουμε ότι είναι δύσκολο... να δεχθούμε κάτι το εξωπραγματικό. Όμως δεν είναι δυσκολότερο να απορρίψουμε έτσι απλά 250.000 αυτόπτες μάρτυρες; Βέβαια, καλό είναι να μην πιστέυουμε ότι μας σερβίρουν, διότι υπάρχουν και οι επιτήδειοι. Όταν όμως υπάρχουν καταγεγραμένα γεγονότα…

Δεκαπενταύγουστος: Έθιμα και παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα



Δεκαπενταύγουστος: Έθιμα και παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα Μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, η ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου γιορτάζεται κάθε χρόνο στη χώρα μας με κατανυκτικές λειτουργίες και πανηγύρια, ενώ πολλά έθιμα και παραδόσεις αναβιώνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ


Κοντά σε συμφωνία για τον φορ ο Ολυμπιακός


Μετρούν αντίστροφα για την ανακοίνωση του επιθετικού

Απάτη μέσω διαδικτύου με θύμα και Ηλείο


internet
Θύμα απάτης αγοραπωλησίας μέσω διαδικτύου, έπεσε ένας κάτοικος από την περιοχή της Πηνείας στην Ηλεία.

Πύργος: Συνελήφθη 49χρονος για χρέη 120.000 ευρώ στο Δημόσιο


sillipsi_large.JPG
Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 49χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Στην Κυλλήνη.... περαστικός ο Φώτης Κουβέλης


Στην Κυλλήνη.... περαστικός ο Φώτης Κουβέλης
Στο λιμάνι της Κυλλήνης βρέθηκε προχθες το απόγευμα με το καράβι της γραμμής απο Ζάκυνθο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΜΟΥΣΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 
«Ο ΟΡΦΕΥΣ»
                          Φιλαρμονοκή Λεχαινών

Εμφάνιση ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΛΕΜΟΥΤΣΙ.jpg 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΜΑΓΙΚΕΣ  ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

ΛΕΧΑΙΝΑ 13/08/2014

Ηλεία: Ζέστη έως το Δεκαπενταύγουστο - Δροσερός μαΐστρος το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση


zesti
kauswnas thermometro13082014

Όμοιες καιρικές συνθήκες περιμένουμε και την Πέμπτη, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου. 

Αρκετή ζέστη θα επικρατήσει το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο. Από το απόγευμα σταδιακά θα ενισχυθούν οι βορειοδυτικοί άνεμοι οπότε και οι πρώτες "ανάσες" δροσιάς. 

Άσχημα, όμως, τα νέα για όσους θα θελήσουν να κάνουν τα μπάνια τους στο Ιόνιο, με μαΐστρο θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο που θα φτάνει τα 6 και στα ανοιχτά έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Δύσκολο Σαββατοκύριακο για την Πυροσβεστική, ο κίνδυνος πυρκαγιών αναμένεται ο υψηλότερος έως τώρα για το φετινό καλοκαίρι, οπότε και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες. 

Κατά τ' άλλα η νέα εβδομάδα φαίνεται να ξεκινά με ήπιες θερμοκρασίες, ωστόσο στο δεύτερο μισό διαφαίνεται νέο θερμό επεισόδιο.
Σε εξέλιξη η πιο αξιόλογη θερμή εισβολή του φετινού καλοκαιριού, χωρίς ωστόσο ακρότητες, τους 37οC έδειξε τοπικά το θερμόμετρο την Τετάρτη, 35 με 36οC στις περισσότερες περιοχές. Δείτε τις υψηλότερες θερμοκρασίες στο παρακάτω πίνακα.
Το φετινό καλοκαίρι προσπαθεί να ανατρέψει την δροσερή του εικόνα "στο 90`"

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Δεκαπενταύγουστος... φωτιά! Κύμα καύσωνα με το θερμόμετρο μέχρι και τους 42 βαθμούς Κελσίου – Ποιες περιοχές θα "ψηθούν", πότε θα πάρουμε ανάσα


Δεκαπενταύγουστος... φωτιά! Κύμα καύσωνα με το θερμόμετρο μέχρι και τους 42 βαθμούς Κελσίου – Ποιες περιοχές θα `ψηθούν`, πότε θα πάρουμε ανάσα

- Η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου θα είναι η πιο ζεστή του καλοκαιριού
- Μέχρι 38 βαθμούς σήμερα στη δυτική Ελλάδα η θερμοκρασία
- Πέφτουν από αύριο τα μελτέμια, ανεβαίνει ο υδράργυρος
- Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Αττική θα φτάσει και τους 42 βαθμούς Κελσίου τις επόμενες μέρες!
- Σε ποιες πόλεις να "χτυπήσει" ο καύσωνας
- Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Αυγούστου