ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ...ο σύλλογος ,το έργο του και τα σχέδια του !!!!!


Σε 2 ημέρες πραγματοποιείται η εκδρομή του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας.
Μια εκδρομή που όπως φαίνεται από τις πρώτες ενδείξεις  θα αφήσει εποχή ...
Και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά όλα αυτά  που παρουσιάζουμε κάθε φορά όταν ο σύλλογος μας ανακοινώνει τις αποφάσεις του και τα δικά του στοιχεία .
Έχουμε λοιπόν ...

Πληγωμένο… θηρίο


Xωρίς Σπανούλη-Πρίντεζη o Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα

Άρπαξαν 15.000 ευρώ από ζευγάρι ηλικιωμένων στον Αμπελώνα!


«Μας πήραν όλες μας τις οικονομίες περίπου 15.000 ευρώ, τώρα δεν έχουμε ούτε για να αγοράσουμε ψωμί. Παρακαλούμε πολύ η αστυνομία να τους βρει, είμαστε άρρωστοι άνθρωποι, δεν μπορούμε πλέον να ζήσουμε…»,

Το πρωί της Παρασκευής η κηδεία του Τάσου Σάκκου



Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχθεί σήμερα  Παρασκευή στην Αμαλιάδα, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το στερνό αντίο στον 50χρονο αρχιτέκτονα Τάσο Σάκκο, που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης Γαστούνης.

«Άγρια Δύση» μεταξύ Ρομά στον Πύργο!


Η περιγραφή της καθημερινότητας των κατοικούντων στη βόρεια πλευρά του Πύργου και μάλιστα στην πύλη του από την Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Αγίας Φιλοθέης, είναι σοκαριστική!

Γούμερο: Πυρκαγιά σε δύο μέτωπα στην περιοχή του Ασκητή


fotia_1
Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του Ασκητή στο Γούμερο, σε δύσβατο σημείο με δύο εστίες που δημιουργούν ισάριθμα μέτωπα.

Έβαλαν ξανά "λουκέτο" στη Γραμματεία του ΤΕΙ στον Πύργο οι απλήρωτοι για μήνες υπάλληλοι


teiΚραυγή απόγνωσης από γονείς που δεν  μπορούν να λάβουν πιστοποιητικό για το στεγαστικό επίδομα των παιδιών τους - Οργή και αγανάκτηση από τις δυο υπαλλήλους και την Προϊσταμένη του νεοσύστατου τμήματος - Απαιτείται μόνιμη και οριστική λύση, λέει ο Σύλλογος Σπουδαστών

Ηλεία: Ανοιξιάτικος ο καιρός – Αναλυτική πρόγνωση


1spring_promotions

Δεν προβλέπονται βροχές έως τουλάχιστον τα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Καλοκαιρία θα επικρατήσει τουλάχιστον έως τα μέσα της νέας εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο αναμένονται κάποιες κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.  Θερμοκρασία σε άνοδο, άνεμοι την Κυριακή βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή

Γενικά αίθριος καιρός. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφορ το πρωί στα νότια με σταδιακή εξασθένηση. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές. Το πρωί κατά τόπους στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Μαρτίου