ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Οι 10 πιο σοκαριστικές φωτογραφίες στην ιστορία της ανθρωπότητας

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΓΙΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ..

O κόσμος, όπως τον γνωρίζουμε σήμερα έχει περάσει ποικίλες αναταραχές καθ’ όλη τη διάρκεια της σύγχρονης ιστορίας του.

Οι διάφορες εικόνες από το παρελθόν μας… υπενθυμίζουν τη φρίκη και τα δεινά που έχει προκαλέσει ο άνθρωπος στον ίδιο του τον εαυτό.


Παρακάτω σας παραθέτουμε τις πιο συγκλονιστικές και συνάμα θλιβερές εικόνες που ελήφθησαν ποτέ.

Πέφτει σήμερα λόγω λιτότητας η Ολλανδική κυβέρνηση

Με το σύνθημα ''δεν θα επιτρέψουμε να πληρώσουν οι Ολλανδοί πολίτες τις παράλογες απαιτήσεις των Βρυξελλών'' το ακροδεξιό κόμμα απέσυρε τη στήριξη του προς την κυβέρνηση.

Ενημέρωση .....

STAYROS.JPG 

Σας ενημερώνουμε ότι ....Η κηδεία  του συχωριανού συγγενή και φίλου μας Άγγελου Καλουτά

 ο οποίος απεβίωσε την  Παρασκευή 20/4 /12

θα γίνει την σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4/12 και 

ώρα 17:30μμ στον 

Ιερό Ναό Αγ. Βασιλείου Περιστερίου

Οι υποψήφιοι της εκλογικής συνεργασια Κ.Κ.Ε. (μ-λ) και Μ-Λ Κ.Κ.Ε.


Οι υποψήφιοι της εκλογικής συνεργασια Κ.Κ.Ε. (μ-λ) και Μ-Λ Κ.Κ.Ε.
  οι υποψήφιοι για τον Ν.Ηλείας είναι

Ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ νομού Ηλείας


Δελτίο τύπου
Στις επερχόμενες εκλογές θα κριθεί το παρόν και το μέλλον της χώρας. Η κοινωνία εδώ και 2 χρόνια έχει δείξει την αντίθεση της στην πολιτική των μνημονίων.

Εκλεψαν λείψανα του Αγίου Γεωργίου!


Δεν έχουν ιερό και όσιο

Θριαμβευτής ο Ολάντ - Κέρδισε με διάφορα κι έσπασε την ψυχολογία και την τελευταία ελπίδα του Σαρκοζί - Στοίχημα τώρα η νέα κατάσταση στην Ευρώπη


- Δείτε τις προβλέψεις του γαλλικού Υπουργείου Εσωτερικών για το 56,05% των ψήφων
- 28,4% ο Ολάντ - 25,5 ο Σαρκοζί πάνε σε δεύτερο γύρο προβλέπουν τα γαλλικά exit polls
- Στο 80% υπολογίζεται η συμμετοχή στις κάλπες
- Ολάντ "Δεσμεύομαι επί της προεδρίας μου η Ευρώπη να ξαναμπεί σε τροχιά ανάπτυξης"
- Σαρκοζί "ο λαός θα με ψηφίσει στο δεύτερο γύρο από αγάπη για την πατρίδα"
- Ο Μελανσόν κάλεσε τους ψηφοφόρους του να καταψηφίσουν το Σαρκοζί στο δευτερο γύρο

Στην αποθήκη του σπιτιού του κρεμάστηκε ο δάσκαλος


Στην αποθήκη του σπιτιού του κρεμάστηκε ο δάσκαλοςΈγινε το απόγευμα της Κυριακής η κηδεία του

Έρχονται απολύσεις στο δημόσιο και λουκέτα μετά τις κάλπες!


Συγχωνεύσεις και κλείσιμο δημόσιων φορέων, αναδιάρθρωση των υπηρεσιών των υπουργείων με κατάργηση του 40% των δομών τους και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της τελευταίας αγωνιστικής


Όπως κάθε εβδομάδα το NewsIt σε συνεργασία με τη Nova σας προσφέρει μέσω βίντεο εικόνα από όλα τα γήπεδα της Superleague.

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΣτις 23 Απριλίου

Γεγονότα

Στήριξη του Κέντρου Υγείας Βάρδας


ParrenΤην αγορά φαρμακευτικού υλικού το οποίο είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βάρδας, ανέλαβε το Κέντρο Αλληλεγγύης «Καλλιρρόη  Παρρέν».

Με τη δυναμική . . . των νέων καλλιεργειών


agrotesΣυνεχίζονται οι πρωτοβουλίες της Ένωσης Νέων Αγροτών Ηλείας σχετικά με την δυναμική των νέων καλλιεργειών στο νομό. Με επιτυχία πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις
στην πλατεία Καλίτσα στην Αμαλιάδα, στη Δάφνη και στο πρώην δημαρχείο Πηνείας στο Σιμόπουλο, στο δημοτικό διαμέρισμα Αγίου Δημητρίου  και στο Πανόπουλο, ενώ ήδη έχει προηγηθεί εκδήλωση στο Λαζαράκειο, καθώς και συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ της Βουλής όπου και στις δύο εκδηλώσεις συμμετείχε η Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας με εκπροσώπηση από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο.
Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι ο έμπρακτος πειραματισμός στην καλλιέργεια του συγκεκριμένου είδους. Με αυτήν την πρωτοβουλία θα αναδειχθούν οι πιο κατάλληλες περιοχές του Νομού και οι πιο κατάλληλοι καλλιεργητές.
Οι νέες καλλιέργειες, σίγουρα δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις σημερινές συστηματικές καλλιέργειες. Μπορούν όμως να διασφαλίσουν ένα σημαντικό συμπληρωματικό εισόδημα, επισημαίνει ο κ. Βασιλόπουλος. Τους νέους αγρότες θα ενημερώσουν και ειδικοί γεωπόνοι ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 6932335569 (Θ. Βασιλόπουλος) και 6977275877-2622027680 (Α. Μουζάκης) καθώς και στο e-mail: biovasilopoulos@inbox.com.

Ολοκληρώθηκε το 1ο 1o Killini Port Graffiti Festival

grafiti5Η νεολαία της Ηλείας αγκάλιασε ένα νέο θεσμό νεανικής κυρίως, έκφρασης, το «1o Killini Port Graffiti Festival». Το πρωί του Σαββάτου, οι ομάδες που συμμετείχαν από την Ηλεία, τη Ζάκυνθο,

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΟΙ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ

Image du Blog georgessylviemarie.centerblog.netΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Μέρα που δέχεσαι ευχές, δέξου και μια απο μένα, χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!!  

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ