ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΑΥΣΤΡΙΑ -ΕΛΛΑΔΑ Β ΗΜ

 
Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε τον αγώνα ΑΥΣΤΡΙΑ -ΕΛΛΑΔΑ β ημ

Η εικόνα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Το γεγονός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπως και άλλα γεγονότα από τη ζωή της Παναγίας, δεν περιγράφεται στα Ευαγγέλια. Οι Ευαγγελιστές δίνουν προτεραιότητα στο πρόσωπο του Χριστού και στη διδασκαλία Του, αφού σκοπός τους δεν

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ

  
Παναγία του Χάρου
Ξεχωρίζει για τη μοναδικότητα της καθώς είναι η μοναδική εικόνα της Παναγίας που δεν κρατά το Θείο Βρέφος, αλλά τον Εσταυρωμένο Χριστό. Ο λόγος για την Παναγία του Χάρου, που όσο και αν ακούγεται παράξενο το όνομά της, εδώ και εκατοντάδες χρόνια ευλογεί το νησί των Λειψών.

Τα τριακόσια ονόματα της Παναγίας



Αφιέρωμα στα ονόματα της Παναγίας που ξεπερνούν τα τριακόσια, κάτι που συμβολίζει την πίστη, την αγάπη και την εφευρετικότητα των πιστών
Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου
Στων Ελλήνων όλες τις κοινότητες στην εορτή της Παναγίας γίνονται

Μάνα - φόνισσα: "Δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος - Φοβηθήκαμε τον πατέρα μου και την κατακραυγή των ομοεθνών μας"


lexaina

Ο φόβος της κατακραυγής και η ντροπή απέναντι στα αυστηρά ήθη "σκότωσαν" το νεογέννητο.

Διαγωνισμός για 80 δόκιμους σημαιοφόρους στο Λιμενικό

Διαγωνισμός για 80 δόκιμους σημαιοφόρους στο Λιμενικό

Προκηρύχθηκε από το υπουργείο Ναυτιλίας

«Κρίσιμη φάση»

Αρχή το αυριανό φιλικό απέναντι στην Αυστρία

Hλεία: Με εχθρό την αναζωπύρωση η μάχη με τις φλόγες στο Κλινδιά! (PHOTOS + VIDEO)



Για δεύτερο εικοσιτετράωρο συνέχισε το καταστροφικό της έργο η μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στην περιοχή Κλινδιά του δήμου Πύργου,

Κλειστά τα καταστήματα όλης της Ελλάδας στις 16 Σεπτεμβρίου


Πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων στις 16 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ ανακοίνωσε η ΓΣΕΒΕΕ.

Πύργος: Νέα σύλληψη για χρέη στο Δημόσιο 47χρονου εργολάβου


sillipsi_large.JPG

Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 148.000 ευρώ

ΕΟ Πατρών - Πύργου: Από το μεροκάματο στο θάνατο - Παρασύρθηκε από λεωφορείο 56χρονος Ρουμάνος


areti2

Νεκρός 56χρονος Ρουμάνος που παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας

ΣΟΚ !!! Βρέθηκε νεκρό νεογέννητο βρέφος στη χωματερή Λεχαινών - Εντοπίστηκε η μάνα που το πέταξε ζωντανό στα σκουπίδια - Συνελήφθη και η μητέρα της (photos)


CAM01419

Σε προχωρημένη σήψη η σωρός του μωρού

CAM01412CAM01413vref1Νεότερη ενημέρωση 13/08
Επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τον εντοπισμό της μάνας του βρέφους αναμένεται να κάνουν οι Αρχές από ώρα σε ώρα. Οι πρώτες πληρ οφορίες κάνουν λόγο για άτομο από την ευρύτερη περιοχή της Κυλλήνης. Συγκεκριμένα για υπήκοο Αλβανίας από το Νιοχώρι η οποία και έχει συλληφθεί. Είναι 20 ετών και ανύπαντρη.

Ηλεία: Ανεβαίνει ο υδράργυρος - Πολλή ζέστη τον Δεκαπενταύγουστο


dekapeΤοπικές μπόρες στα ορεινά δεν αποκλείονται την Τρίτη και την Τετάρτη. Την Πέμπτη, Δεκαπενταύγουστος, περιμένουμε ο υδράργυρος να ανέλθει σε υψηλά επίπεδα. Οι συνθήκες αυτές θα διατηρηθούν και την Παρασκευή. 

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Βοριάδες 6 μποφόρ στο Αιγαίο την Τετάρτη


Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Βόρειοι άνεμοι τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Αυγούστου