ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πάτρα: 30χρονος βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου με 12χρονο!

apoplanisiΣτα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών έπεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας νεαρός ο οποίος φέρεται να κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου
και ασελγείς πράξεις σε αυτό.

Σε κέντρα κράτησης μεταναστών δεκάδες Έλληνες στην Αυστραλία - Δεν πείθουν οτι πάνε για τουρισμό και τους στέλνουν πίσω


- Κάτι παραπάνω απο αυστηροί είναι οι έλεγχοι στα αεροδρόμια της χώρας
- Πρέπει να δείχνουν εισιτήριο επιστροφής και χρήματα που να δικαιολογούν τη διαμονή τους
- Δεν μας εμπιστεύονται: Στη Βρετανία ζητούν απο Έλληνες προκαταβολή ενοικίου 6 μηνών!

Εύβοια: Ο "πελάτης" τους πέρασε χειροπέδες...


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπών στη Χαλκίδα.

Ασύλληπτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Σκότωσε τον αδερφό του και αυτοκτόνησε - Τους βρήκε νεκρούς η ηλικιωμένη μητέρα τους!


Νεκρά βρέθηκαν από την ηλικιωμένη μητέρα τους, σε διαμέρισμα στην Θέρμη, δύο αδέρφια, ηλικίας 57 και 54 ετών.

Συνελήφθη 38χρονος στη Ζαχάρω για καλλιέργεια χασίς


 Την Παρασκευή  το μεσημέρι, συνελήφθη, στη Ζαχαρω, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 38χρονος για καλλιέργεια κάνναβης.

Καλλιθέα Ηλείας: Βγήκε νύχτα για λαγό και συνελήφθη


lagosΈνας 26χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή της Καλλιθέας της Δημοτικής Ενότητας Αλιφείρας του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων να

Πύργος: Γιγαντώθηκε το Κοινωνικό Φροντιστήριο με 42 καθηγητές


koinonikoΘα μπορούσε να είναι ένα πολυδύναμο σχολείο, ένα λύκειο μεγαλύτερο και από αυτά που σήμερα υπάρχουν την πόλη.

Ο βίος και η πολιτεία της παπαδιάς - Τι λέει ο γιος του δολοφονημένου ιερέα


papadia2a
papadia1.JPG
papadia3Παπαδιά, με φάγανε», ήταν τα τελευταία λόγια του ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου, λίγο πριν ξεψυχήσει, στο ξέφωτο της εθνικής οδού Πύργου-Κυπαρισσίας. Σε αυτές τις ύστατες αναπνοές

Ε.Ο. Πατρών - Πύργου: Μια γυναίκα τραυματίας σε εκτροπή αυτοκινήτου στα Λεχαινά


trox_lex1.JPGΕυτυχώς πολύ ελαφρά τραυματίστηκε μια νεαρή γυναίκα σε τροχαίο που συνέβη λίγο χθες λίγο πριν από τις τρεις το μεσημέρι στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, στο ύψος των Λεχαινών.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα γεγονότα της 10ης Σεπτεμβρίου

Σαν σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου του 2008, στη Γενεύη της Ελβετίας αρχίζει το μεγαλύτερο επιτημονικό πείραμα όλων των εποχών. Τίθεται σε λειτουργία ο Μεγάλςο Επιταχυντής Αδρονίων, στο ίδρυμα CERN.