ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Ο σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι {{Ο ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ }},
σας ενημερώνει ότι ύστερα από την μεγάλη προσφορά που έγινε από το γραφείο τουρισμού MΙSTAKIDIS TOURS ιδιοκτησίας της Κας Άννας Γιαννικοπούλου -Μυστακίδη ,με καταγωγή από το χωριό μας το ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ θα προβεί σε μεγάλη λαχειοφόρο αγορά με ένα μεγάλο δώρο για τον υπερτυχερό της κλήρωσης που είναι :


 ένα ....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ }}

                  Α  Ν  Α  Κ  Ο   Ι  Ν  Ω  Σ  Η 
Ο σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι σας ενημερώνει ότι ,για 3η συνεχή χρονιά θα αναβιώσει το προ 40ετίας δρώμενο με θέμα :

Δ' Χαιρετισμοί


Δ' Χαιρετισμοί 





Ημερομηνία εορτής: 12/04/2013


Τύπος εορτής: 
Με βάση το Πάσχα.
Εορτάζει 23 ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα.
Άγιοι που εορτάζουν:  Δ' Χαιρετισμοι

Έλεγχος και στην Ηλεία για τους «Κοπανατζήδες» υπαλλήλους

Έλεγχος και στην Ηλεία για τους «Κοπανατζήδες» υπαλλήλους


Επεκτείνονται και στην Ηλεία οι έλεγχοι που έχουν ήδη ξεκινήσει κεντρικά για τον εντοπισμό των υπαλλήλων που δεν «πατάνε» στις υπηρεσίες τους.

Αλλάζουν τα πάντα στα διπλώματα οδήγησης με τσουχτερά πρόστιμα - Τι θα ισχύει στον νέο ΚΟΚ


- Μειώνονται τα ποσά για τη χορήγηση και την ανανέωση της άδειας οδήγησης
- Κάθε 15 χρόνια θα ανανεώνονται τα διπλώματα για μοτοσικλέτες και άδειες Β΄ κατηγορίας
- Όποιος βρεθεί να οδηγεί χωρίς διπλωμα φυλακή ένα χρόνο και πρόστιμο 200 ευρώ
- Διαβάστε όλα τα πρόστιμα σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει κάποιο έγγραφο από το αυτοκίνητο

Θρίαμβος του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη


Επιβλήθηκε της Μπαρτσελόνα με 66-65

Γαστούνη: Ιερόσυλοι διαρρήκτες ρήμαξαν παγκάρι εκκλησίας


ekklisia1Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε πριν δύο ημέρες ο Ιερός Ναός Κωνσταντίνου και Ελένης στην περιοχή Αγκινάρα της Γαστούνης, με σημαντική λεία που σύμφωνα
ekklisia2ekklisia3ekklisia4ekklisia5με πληροφορίες φτάνει τα 1700 ευρώ. Οι δράστες «έβαλαν στο μάτι» τον ημιτελή ιερό ναό και κατάφεραν να βρεθούν στο εσωτερικό του, παραβιάζοντας την πλαϊνή είσοδο.

Αμαλιάδα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Παιδικού Βιβλίου στην Βιβλιοθήκη


biblioΣε μια ζεστή αγκαλιά, για τους μικρούς μαθητές της πόλης  της Αμαλιάδας μετατράπηκε η Βιβλιοθήκη αυτές τις ημέρες, γιορτάζοντας  την Παγκόσμια Ημέρα  Παιδικού Βιβλίου.

Πύργος: Επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας σε καταυλισμούς τσιγγάνων


Έξι άτομα (τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες) ηλικίας από 36 έως 17 ετών, που είχαν διαπράξει ληστείες και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου συνελήφθησαν στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, το πρωί της Τετάρτης σε καταυλισμούς τσιγγάνων στην ευρύτερη περιοχή Κεραία στον Πύργο.

Δυτική Ελλάδα: Στο 23,4% σκαρφάλωσε η ανεργία τον Ιανουάριο


anergiaΝέο αρνητικό ρεκόρ σημείωσε η ανεργία στη χώρα με την έναρξη του 2013, καθώς εκτινάχθηκε στο 27,2% και οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.348.742 άτομα. Από το 2010
και την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου, στη «μαύρη λίστα» της προστέθηκαν 806.803 άτομα. Παράλληλα, η ανεργία συνεχίζει να αποτελεί μάστιγα για τους νέους 15- 24 ετών (ποσοστό 59,3%) και τις γυναίκες (ποσοστό 31,4%).

Τρελή καταδίωξη στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου με μεθυσμένο οδηγό τρακτέρ


trakterΜια απίστευτη περιπέτεια έζησαν οδηγοί και αστυνομικοί στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου από τη Βάρδα προς την Αρετή, εξαιτίας ενός μεθυσμένου οδηγού τρακτέρ το απόγευμα της
Πέμπτης. Ο οδηγός βγήκε στην Εθνική οδό μεθυσμένος, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με το τρακτέρ του. Οδηγός που αντιλήφθηκε τι συνέβη και κινδύνεψε από τη σύγκρουση των οχημάτων τους, ειδοποίησε την Αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε καταδίωξη με σκοπό να ακινητοποιήσουν τον οδηγό με το τρακτέρ.

Αλλαγή “σκυτάλης” στη Δημοτική Κοινότητα της Ανδραβίδας



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 













Δελτίο Τύπου



Αλλαγή “σκυτάλης” στη Δημοτική Κοινότητα της Ανδραβίδας

Ηλεία: ο καιρός....Kαλοκαιρία ως το Σάββατο - Βαθμιαία αλλαγή την Κυριακή – αναλυτική πρόγνωση

synef1Διατηρείται ο καλός καιρός στην Ηλεία έως το Σάββατο, με την θερμοκρασία σε άνοδο. Σύμφωνα, όμως, με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία,από το απόγευμα της Κυριακής περιμένουμε μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά. Την Δευτέρα περιμένουμε βροχές και πιθανόν καταιγίδες στα πιο ημιορεινά - ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Καλοκαιρινός ο καιρός την Παρασκευή - Δείτε την πρόγνωση


Αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, ενώ τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν κατά τόπους ομίχλες στα ηπειρωτικά. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Απριλίου