ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Χιλιάδες Αγανακτισμένοι Θεσσαλονικείς ξεχύθηκαν στους δρόμους



http://www.newsit.gr/files/Image/00-ARTEMIS/16-05-2011/resized/8essaloniki_515_355.jpgΜαζική πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν…

Ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτυ και Ολυμπιακό ο Σάβιτς



Ένα «τρελό» σενάριο έβγαλαν οι Σέρβοι, καθώς αναφέρουν ότι ο αμυντικός…

Το Σύνταγμα τρόμαξε τις Βρυξέλλες; Κανονικά η 5η δόση!



Πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν ανακοίνωσε πως η Αθήνα θα λάβει κανονικά τον Ιούλιο τη δόση των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Έκαιγε τον τετράχρονο γιο του με ζεστό κουτάλι!


Γνώριζε αλλά δεν μιλούσε η μητέρα...

Μία ιστορία από αυτές που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό αποκαλύφθηκε στο Ρέθυμνο.

Συγκλονίζει η αυτοκτονία 24χρονου στο Μεσολόγγι


Μετά από μέρες βρέθηκε απαγχονισμένος σε ένα δέντρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Ματαράγκα Μεσολογγίου

Οι Αγανακτισμένοι καθαρίζουν τους δρόμους στο Σύνταγμα


Άψογη η συμπεριφορά των διαδηλωτών

Τα απομεινάρια και τα σκουπίδια όσων βρέθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας,

ΜΟΥΣΙΚΟΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ...




                         ANAΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ,ΤΗΝ  
ΜΟΥΣΙΚΗ - ΗΧΗΤΙΚΗ - ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ
                      ΚΑΛΥΨΗ 
ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,

Τραγικός θάνατος 7χρονης από ασφυξία στην Μάνδρα Aττικής



Τραγικός θάνατος 7χρονης από ασφυξία στην Μάνδρα Aττικής
Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα, 7χρονο κοριτσάκι...

Ανακοίνωσε Μαρκάνο…η Βιγιαρεάλ


http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/c2ae65c0ff950923e20a2df8c576467e_L.jpg?timestamp=943912800Την ανακοίνωση της μετακίνησης του Ιβάν Μαρκάνο στον Ολυμπιακό έκανε η Βιγιαρεάλ...

Άγριο ξύλο Αγανακτισμένων - Αναρχικών: Δείτε τις εικόνες!



Δείτε τις εικόνες από την άγρια συμπλοκή αναρκικών και Αγανακτισμένων...

Προπηλάκισαν τον Λοβέρδο και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ



Επίθεση διαδηλωτών κατήγγειλε ότι, δέχθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος...

τη νύχτα εκείνη σώπασαν οι λύκοι, γιατί ουρλιάζαν οι άνθρωποι...!!!!


- ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ -

Δεν ξέρω πλέον τι θέλει ο Λαός…

Δεν είμαστε αγανακτισμένοι... Είμαστε αποφασισμένοι!



Αποφασισμένοι είναι πλέον ολοι που έχει κατέβουν στο Σύνταγμα, στο Πεδίον του Άρεως και στην Ομόνοια...

Απεργία και Αγανακτισμένοι πρώτο θέμα στα ξένα ΜΜΕ



http://www.newsit.gr/files/Image/15-06-11/resized/GREECE_500_355.JPG“Παραλύει όλη η Ελλάδα”. “Γενική Απεργία στην Ελλάδα”. “Αποκλεισμός της Βουλής από Αγανακτισμένους πολίτες”...

Μπλόκο και στο σπίτι του Γ. Παπανδρέου στο Καστρί



Η κίνηση πολιτών «Πόρτα πόρτα», χτυπάει σήμερα την πιο σημαντική πόρτα του τόπου...

Τι θα βγει από τις κάλπες



Εκλογές, μεσοπρόθεσμο και αμίλητα διλήμματα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ρευστού πολιτικού σκηνικού...

Τα ψέματα του Μαρτίου, θηλιά του Ιουνίου


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη



Μπορεί να μας πει κάποιος – μέλος της κυβέρνησης, μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ένα στέλεχος, ένα απλό μέλος του κυβερνώντος (λέμε τώρα) κόμματος – πού θα πάει αυτή η ιστορία του πολιτικού ψεύδους;

Μετά το περίστροφο, στο τραπέζι το υπερόπλο των εκλογών

Φοβούνται τους βουλευτές, όχι τα spread

Το περίστροφο και τα άλλα…

Φριχτός θάνατος 3χρονης στη Λούτσα Πρέβεζας



Στις 15.30΄ χθες,στη Λούτσα Πρέβεζας 3χρονη κάτοικος της περιοχής

Την Πέμπτη οι βαθμοί των Πανελλαδικών - Μέσω Διαδικτύου πλέον τα Μηχανογραφικά


- Διαβάστε όλη την διαδικασία αναλυτικά έτσι όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας
- Πότε πρέπει οι μαθητές να προμηθευτούν τα password
- 'Ολες οι προθεσμίες

Εκτός Δημοσίου τεμπέληδες, επίορκοι και διεφθαρμένοι υπάλληλοι - 'Ολο το νεο πειθαρχικό δίκαιο


Σύμφωνα με το νομοσχέδιο το οποίο θα εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο, διεφθαρμένοι, επίορκοι και ασυνείδητοι δεν θα έχουν θέση στο Δημόσιο.

Ομολόγησε ο λογιστής της Παναχαϊκής


Ομολόγησε ο λογιστής της ΠαναχαϊκήςΠαραδέχθηκε ότι πλαστογράφησε τη φορολογική ενημερότητα της ομάδας

Για δύο κακουργήματα , υπεξαίρεση και πλαστογραφία,

Ανοιχτή απειλή Παπανδρέου για πρόωρες εκλογές σε εσωτερικό και εξωτερικό

Μέγεθος κειμένου
Τελευταία ενημέρωση: 14.06.2011 | 22:45
Πρώτη δημοσίευση: 14.06.2011 | 18:51

    - Βλέπει το μεσημέρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζητά για τελευταία φορά στήριξη από το κόμμα του και την αντιπολίτευση
    - Η ανεξαρτητοποίηση Λιάνη και οι δηλώσεις βουλευτών καθιστούν πολύ πιθανές τις εκλογές
    - Πολύωρη σύσκεψη στο Μαξίμου το βράδυ για τις επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού
    - Μια τελευταία προσπάθεια θα κάνει ο πρωθυπουργός για πολιτική συναίνεση

    Σε μία δραματική συνεδρίαση που έγινε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του κατέληξαν στην έκτακτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια όπου θα τον ενημερώσει για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αλλά και για προθέσεις του για πρόωρες εκλογές σε περίπτωση η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει.

    Με αυτό τον τρόπο ο πρωθυπουργός θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια να στείλει ένα μήνυμα τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

    Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα αυτής της ύστατης κίνησης του Γιώργου Παπανδρέου θα φανούν πολύ γρήγορα μέσα στα επόμενα 24ωρα οπότε και οι επόμενες ημέρες κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες.

    Μάλιστα, συνεργάτες του πρωθυπουργού μιλώντας στο NewsIt προεξοφλούν πως το πιθανότερο σενάριο είναι εκείνο των πρόωρων εκλογών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt οι βουλευτές οι λεγόμενοι "παπανδρεϊκοί" πανηγυρίζουν από τώρα μπροστά στην πιθανότητα ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε εκλογές, ενώ άλλοι βουλευτές ποιυ μέχρι τώρα έδειχναν περισσότερο αντάρτες βρίσκονται στα κάγκελα φοβούμενοι αυτό το ενδεχόμενο.

    Η παραίτηση του κυβερνητικού βουλευτή Γιώργου Λιάνη ο οποίος αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί και να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο ήταν αυτό το γεγονός που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και έφερε καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

    Διαβάστε την επιστολή παραίτησης του κ. Λιάνη

    Τι απάντησε η κυβέρνηση στον Γιώργο Λιάνη

    Αμέσως μετά την παραίτηση με βαριές αιχμές κατά της κυβέρνησης, στο Μέγαρο Μαξίμου σήμανε συναγερμός, αφού αιφνιδιάστηκαν από αυτή την εξέλιξη και έκαναν μία χαρτογράφηση των βουλευτών που ενδεχομένως να μην υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο. Και σε αυτή τη δραματική κυβερνητική σύσκεψη τέθηκε και το θέμα του βουλευτή Κοζάνης, ο οποίος δηλώνει παντού ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

    Διαβάστε τις δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

    Τα δύο αυτά γεγονότα ήταν αυτά που ξεχείλισαν το ποτήρι, καθώς η κυβέρνηση πλέον μένει με 154 βουλευτές και από αυτούς είναι άγνωστο εάν θα έχει και νέες απώλειες, με αποτέλεσμα το Μεσοπρόθεσμο να κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα.

    Με αφορμή αυτό, την οργή βουλευτών αλλά και την κοινωνική αναταραχή με τους πολίτες να βρίσκονται πλέον στις πλατείες όλης της χώρας, ο πρωθυπουργός σε μία δραματική κίνηση αποφάσισε να συναντηθεί την Τετάρτη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, όπου σε αυτή τη συνάντηση όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

    Όλα αυτά περιμένουν ανοιχτά και οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς μαζί με τους πολίτες πλέον βράζει και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ. Ενδεικτικό του κλίματος είναι και η παραίτηση του κ. Κοτσακά από μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχία και για μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ.

    Τι δηλώνει στην παραίτησή του ο κ. Κοτσακάς

    Την ίδια ώρα, πληθαίνουν και οι αντιδράσεις των πολιτών, οι οποίοι πλέον έχοντας φτάσει σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο, φτάνουν σε σημείο να στέλνουν απειλητικές επιστολές προς βουλευτές σε περίπτωση που ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο. Μία τέτοια επιστολή έλαβε και η βουλευτής, Άντζελα Γκερέκου από τους πολίτες της Κέρκυρας.

    Διαβάστε την επιστολή στην κα Γκερέκου

    Σε όλο αυτό το σκηνικό έρχεται να προστεθεί και το γεγονός της 24ωρης απεργίας σχεδόν σε όλο το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τετάρτη, που θα παραλύσει τους πάντες.

    Στις 07:00 το πρωί έξω από την Βουλή και οι Αγανακτισμένοι
    - Κλειστά και τα εμπορικά καταστήματα
    - Προβλήματα στις συγκοινωνίες και τις μετακινήσεις
    - Διαβάστε αναλυτικά ποιοι απεργούν.

    Σε 24ωρη Γενική Απεργία προχωρούν αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ζητώντας την απόσυρση των νέων μέτρων "της κυβέρνησης και της Τρόικα".

    Στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι τα συνδικάτα θα συνεχίσουν τον αγώνα για την απόκρουση των "αδιέξοδων, νεοφιλελεύθερων πολιτικών που το μόνο που καταφέρνουν να επιφέρουν είναι να οδηγούν την ανεργία στα ύψη, τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση, την ελληνική οικονομία σε βαθύτερη ύφεση και να διαλύουν τον κοινωνικό ιστό".

    Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, και στη συνέχεια θα γίνει πορεία προς τη Βουλή, όπου την ίδια ώρα θα συζητείται το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Ταυτόχρονα στην πλατεία Συντάγματος, θα βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση του "Κινήματος των Αγανακτισμένων πολιτών" που θα ξεκινήσει από τις 7.00 το πρωί και θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας,

    Το ΠΑΜΕ, έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο για τις 10 το πρωί στην Ομόνοια.

    Στον Πειραιά η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 11:00 μπροστά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι αντίστοιχες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10:30 μπροστά από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, στην οδό Εγνατία.

    Στην απεργία μετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς οι οποίοι για να διευκολύνουν τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο των συνδικάτων θα απεργήσουν ως εξής:
    ποιοί απεργούν την Τετάρτη...
    " ΗΣΑΠ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωϊ, και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας

    " ΕΘΕΛ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας

    " Τρόλεϊ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 22.00 έως τη λήξη της βάρδιας

    " Τραμ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί και από τις 23.00 έως τη λήξη της βάρδιας

    " ΟΣΕ και Προαστιακός 24ωρη απεργία

    Διαβάστε τις αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΣΕ

    Το Μετρό θα λειτουργήσει κανονικά. Τα δρομολόγια προς αεροδρόμιο θα εκτελούνται ως το σταθμό Δουκίσης Πλακεντίας καθώς το τμήμα από εκεί έως το αεροδρόμιο ανήκει στη δικαιοδοσία του Ο.Σ.Ε., οι υπάλληλοι του οποίου απεργούν.

    Στη Θεσσαλονίκη, τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα πραγματοποιήσουν δύο στάσεις εργασίας: από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 η πρώτη και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας η δεύτερη.

    Παράλληλα, τόσο η Ε.Σ.Ε.Ε. όσο και η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. έχουν προγραμματίσει τρίωρη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως τις 15:00. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα, όλα τα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν κλειστά.

    Το "απεργιακό παρών" θα δώσουν, το προσωπικό των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ) και των λιμένων της χώρας, οι αυτοαπασχολούμενοι (μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι), το προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ, αλλά και οι ιδιώτες γιατροί, καθώς και οι δικαστικοί υπάλληλοι.

    Απεργούν επίσης, οι εργαζόμενοι στα υπουργεία, τις εφορίες, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις πολεοδομίες, οι τραπεζοϋπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης.

    Η αυριανή Γενική Απεργία η 9η κατά σειρά από τις 11 Μαρτίου του 2010, οπότε ξεκίνησαν οι διαδικασίες ένταξης της χώρας στο μηχανισμό στήριξης.

    Την ίδια μέρα στις 07:00 το πρωί οι Αγανακτισμένοι δίνουν νέο ραντεβού έξω από την Βουλή. Η συγκέντρωση θα γίνει το πρωί για να ενωθούν οι απεργοί μαζί με τους Αγανακτισμένους σε ένα μεγάλο κάλεσμα κατά των μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Οι Αγανακτισμένοι θα σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα για να περικυκλώσουν την Βουλή.
    newsit

    Το τρόπαιο είναι ο... Ζήσης


    Την ερυθρόλευκη φάνελα του Ολυμπιακού ή την πράσινη του Παναθηναϊκού θα φορέσει ο Νίκος Ζήσης τη νέα αγωνιστική χρονιά;
    Την ερυθρόλευκη φάνελα του Ολυμπιακού ή την πράσινη του Παναθηναϊκού θα φορέσει ο Νίκος Ζήσης τη νέα αγωνιστική χρονιά; (φωτογραφία: INTIMEsports)    Η περσινή «πέτρα του σκανδάλου» ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, φέτος, ενδέχεται να είναι ο κολλητός του φίλος, Νίκος Ζήσης!

    Έχτιζα παλάτια... με νερό και άμμο


    Έχτιζα παλάτια... με νερό και άμμοΔΕΙΤΕ: Γλυπτά στην αμμουδιά

    Μικροποσότητα χασίς βρέθηκε σε δύο ειδικούς φρουρούς


    Μικροποσότητα χασίς βρέθηκε σε δύο ειδικούς φρουρούςΤέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα

    Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος δύο ειδικών φρουρών, που υπηρετούν σε Υπηρεσία της Αττικής για κατοχή μικρής ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

    Ο διαρρήκτης στο Πανεπιστήμιο Πατρών ήταν... φοιτητής!


    Πιάστηκε επ' αυτοφόρω ο νεαρός δράστης

    Επιχείρησαν να διαρρήξουν το Τμήμα Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης του

    Ένταση στο Σύνταγμα – Απείλησαν με «ντου» στη Μ. Βρετανία



    Η πληροφορία πως στη Μεγάλη Βρετανία δειπνούσαν τρεις βουλευτές ήταν αρκετή για να…

    Άγριο έγκλημα στην Καλλιθέα!


    Παρέα Αλβανών άρχισε το μεταξύ τους ξεκαθάρισμα

    Μακελειό σε ταβέρνα στην Καλλιθέα.

    Σύλληψη 43χρονου στη Μεσσήνη για καλλιέργεια χασίς


    Βρέθηκαν 8 δενδρύλλια σε γλάστρες

    Στη σύλληψη 43χρονου Έλληνα προχώρησαν εχθές οι αστυνομικές αρχές στη Μεσσήνη Μεσσηνίας,

    Έστειλαν πακέτο με ηρωίνη μέσω ΚΤΕΛ σε λάθος παραλήπτη!


    Απίστευτο το μπλέξιμο όταν το δέμα έφτασε σε λάθος χέρια

    Διακίνηση ηρωίνης ακόμα και μέσω ΚΤΕΛ κάνουν τα κυκλώματα σκληρών ναρκωτικών αναζητώντας συνεχώς νέους τρόπους.

    Φτάνει πια ο εμπαιγμός σε βάρος της Ηλείας



    Επιστολή Κοντογιάννη στον Πρωθυπουργό για Ολύμπια Οδό,
    Αεροδρόμιο Ανδραβίδας, Ταμείο Μολυβιάτη