ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«Γυαλίζει το μάτι» στον Ολυμπιακό


Τα πλάνα του Μίτσελ για την αναμέτρηση

"14 Σεπτεμβρίου . . . Του Σταυρού . . . Καλημέρα Ελλάδα!"


IMG_3713

Γροθιά στο στομάχι η εξομολόγηση μαθητή, παιδιού μεταναστών στη Γερμανία!

Πρόταση "βόμβα" από τους γιατρούς του Πύργου Να μεταφερθεί η Παθολογική στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας!


nosokomeio_pirgou1

Τέλος στις νοσηλείες από τα μέσα Δεκέμβρη που μένει με δυο γιατρούς - Επιτόπια εξέταση των προβλημάτων από τον Διοικητή της 6η ΥΠΕ Ν. Στακιά την άλλη εβδομάδα

Από 15 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥ 
Ανοιχτά πρωί και απόγευμα θα παραμένουν τα εμπορικά καταστήματα του Πύργου τις τελευταίες 15 ημέρες του χρόνου, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Εορταστικού Ωραρίου Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς.

Πελοπόννησος: Προϊστάμενος τράπεζας "εγκέφαλος" σπείρας απατών με υπερτιμολόγηση ακινήτων και παράνομες διανειοδοτήσεις


bank
Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εξαρθρώθηκε πολυπληθής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν σε κακουργηματικού χαρακτήρα απάτες σε

Εφιάλτης" η σχέση 16χρονης με αλλοδαπό ντελιβερά: Το άγριο ξύλο και οι απειλές


kopela

16χρονη μαθήτρια, κόρη γνωστού επιχειρηματία, καταγγέλλει τον αλλοδαπό υπάλληλο ντελίβερι με τον οποίο διατηρούσε σχέση ότι την ξυλοκόπησε και απειλούσε να τη σκοτώσει αν το χωρίσει -Έξαλλοι και έντρομοι οι γονείς της, έκαναν μήνυση και αγωγή κατά του νεαρού - "Γνωρίζαμε τη σχέση τους αλλά δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα είχε τέτοια κατάληξη", λέει ο πατέρας της κοπέλας

Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για το Νίκο Ρωμανό


romanos_mona
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο Μοναστηράκι περίπου 3.000 - 4.000 άτομα. Μία άλλη ομάδα διαδηλωτών βρίσκεται στην πλατεία Κοτζιά, στο ύψος του Δημαρχείου.

Ηλεία: Στο στόχαστρο διαρρηκτών τα χωριά


diarriktes1
Δεν είναι λίγα τα κρούσματα διαρρήξεων στα χωριά της Ηλείας τις τελευταίες ημέρες. Οι διαρρήκτες μάλλον εγκατέλειψαν τις μεγάλες πόλεις του νομού, και χτυπούν σε μικρά χωριά ή κωμοπόλεις. Από τη μανία τους δεν γλίτωσε ούτε το μοναστήρι της Αγίας Ελεούσας στη Λυγιά Βαρθολομιού, όπου ευτυχώς η λεία ήταν εργαλεία και όχι κειμήλια...

Ηλεία: Φθινόπωρο παρά χειμώνας - Καταιγίδες με λάσπη – Αναλυτική πρόγνωση


kat
Λασποβροχές σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ηλεία. Τα φαινόμενα τη νύχτα προς την Τετάρτη ήταν κατά τόπους ισχυρά, σημειώθηκαν 50 και 45 χιλιοστά ύψος βροχής σε Αμαλιάδα και Πύργο αντίστοιχα. 

Διατηρείται άστατος ο καιρός σήμερα Τετάρτη με κατά περιόδους βροχές και καταιγίδες φαινόμενα τα οποία θα έχουν χαρακτήρα λασποβροχών λόγω της έντονης μεταφοράς σκόνης από την Αφρική. 

Ατμοσφαιρικές διαταραχές θα μας απασχολήσουν για τουλάχιστον έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, ωστόσο διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Λασποβροχή και καταιγίδες - Σάρωσε τα Γιάννενα η κακοκαιρία - Που θα χτυπήσει σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση


Λασποβροχή και καταιγίδες - Σάρωσε τα Γιάννενα η κακοκαιρία - Που θα χτυπήσει σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση

Βροχή και λασποβροχή, καταιγίδες και νοτιάδες. Η κακοκαιρία που σάρωσε ήδη Ήπειρο και Θεσπρωτία δεν υποχωρεί αλλά σήμερα θα πλήξει όλη τη χώρα! Αναλυτική πρόγνωση του καιρού, πότε υποχωρούν τα φαινόμενα.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης Δεκεμβρίου