ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ανεβαίνουν επικίνδυνα τα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής»


  • 0
     



 Ανεβαίνουν επικίνδυνα τα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής»
Πανικό έχει προκαλέσει στο πολιτικό σύστημα η ραγδαία άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην πρωτεύουσα…

3D Ζωγραφιές στο δρόμο


  • 3



 3D Ζωγραφιές στο δρόμο #12


Καλλιτέχνες του δρόμου δημιουργούν εκπληκτικά έργα τέχνης που ξεγελούν το μάτι και εντυπωσιάζουν!

Οι πιο απάνθρωπες μέθοδοι εκτέλεσης


  • 138



 Οι πιο απάνθρωπες μέθοδοι εκτέλεσης
 
Τα βασανιστήρια της ύστατης ποινής
Παλιότερα, όταν η καταδίκη σε θάνατο δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο και ο ανθρωπισμός ήταν μια άγνωστη έννοια  για τις κοινωνίες του κόσμου, η απόδοση δικαιοσύνης γινόταν πολύ συχνά με βάναυσο και αποτρόπαιο τρόπο.

Πάτρα: Διευθύντρια τράπεζας έπαιζε τα χρήματα πελατών, στο χρηματιστήριο!

Επί 3 ολόκληρα χρόνια, η διευθύντρια έπαιζε εν αγνοία των πελατών, τα χρήματά τους - Η εν λόγω κυρία είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση για να μην γίνει αντιληπτή...

Πιάστε πάτο και μετά βλέπουμε!

Στο χείλος της χρεοκοπίας η ΔΕΗ
Καταστροφική – και με τη βούλα του επικεφαλής της ευρωπαϊκής «Δύναμης Κρούσης» Χορστ Ράιχενμπαχ –υπήρξε η

Ο «άνδρας με το γκρι δέρμα» στοιχειώνει 5χρονο αγόρι

Ο «άνδρας με το γκρι δέρμα» στοιχειώνει 5χρονο αγόρι Η υπερφυσική παρουσία ενός άνδρα με γκρι δέρμα στοιχειώνει τις νύχτες ενός πεντάχρονου αγοριού στη Βρετανία.

Tραγική κατάληξη για τον νεωκόρο που δέχτηκε επιθεση με τσεκούρι


  • 142



 Tραγική κατάληξη για τον νεωκόρο που δέχτηκε επιθεση με τσεκούρι
 
Στον ιερό ναό που υπηρέτησε θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία

Στις 5 Δεκεμβρίου η απόφαση της Χάγης για το όνομα της ΠΓΔΜ


Στις 5 Δεκεμβρίου η απόφαση της Χάγης για το όνομα της ΠΓΔΜΤην 5η Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την απόφασή του για την προσφυγή της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας κατά της Ελλάδας για το θέμα της ονομασίας.

Σύλληψη 49χρονου για οπλοκατοχή


Συνελήφθη στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός

Έβαλαν στους σεισμοπαθείς «χαράτσι» για τα κοντέινερ

Όσο απίστευτο και αν φαντάζει στον κοινό νου, το τέλος ακινήτων καλούνται να πληρώσουν και οι σεισμοπαθείς τριών οικισμών που μένουν σε κοντέινερ από το 1995. Με εξώδικο στη ΔΕΗ θα απαντήσει ο δήμος.

Νέο τροχαίο στην καρμανιόλα της Αμαλιάδας!


Στο «πόδι» σηκώθηκε για μία ακόμα φορά χθες το μεσημέρι ολόκληρη η γειτονιά στην διασταύρωση των οδών Καλαβρύτων και Οινομάου, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, όταν

24ωρη απεργία από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την 1η Δεκεμβρίου

“Η απεργία είναι κατά του προϋπολογισμού λιτότητας και της περικοπής των κοινωνικών δαπανών”, είπε ο εκπρόσωπος Στάθης Ανέστης.

Τους… έκλεισε το σπίτι ο Διαμαντίδης

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού "καθάρισε" για τους πρωταθλητές Ευρώπης μέσα στη Μάλαγα, αφού με δυο τρίποντα στο τέλος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (77-76) κόντρα στους Ισπανούς της Ουνικάχα.

Αγωγή-μαμούθ για «ροζ» ταινία σε λεωφορείο

Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης διεκδικεί 4,5 εκατ. ευρώ

Κρήτη:''Θυσίαζε'' την κόρη της, για μία βότκα-Σύλληψη με κατεβασμένα παντελόνια!

"Καταπέλτης" το πόρισμα για τον 67χρονο Ηρακλειώτη - Στη φυλακή παραμένει η μητέρα που "παρέδιδε" το κοριτσάκι της έναντι υλικών ανταλλαγμάτων...

Πέταξαν αυγά και πορτοκάλια στον Άδωνι Γεωργιάδη στη Λέσβο! ΒΙΝΤΕΟ

Η αστυνομία χρειάστηκε να τον φυγαδεύσει δύο φορές για να γλιτώσει από τους διαδηλωτές!

Με κόσμο και Μαρινάκη στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Η γενική γραμματεία Αθλητισμού και η ΕΛ. ΑΣ. άναψαν “πράσινο” φως στους Πειραιώτες για να έχουν οργανωμένη παρουσία φιλάθλων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Το “παρών” αναμένεται να δώσει και ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών

Εγκύκλιος για το χαράτσι ακινήτων – Θα κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν αλλά σε 80 ημέρες

- Οι λογαριασμοί με λάθη θα εξοφληθούν κανονικά και μετά θα γίνεται συμψηφισμός στις επόμενες δόσεις
- Επιτροπές στις εφορίες θα αποφασίζουν ποιός θα εξαιρεθεί από το χαράτσι στα ακίνητα
- Όσοι βρουν λάθη μέχρι 20 Ιανουαρίου θα πρέπει να απευθυνθούν στους Δήμους
- Η Κομισιόν εκφράζει την αντίθεσή της για τις διακοπές ρεύματος

Ικανοποίηση και του ΔΝΤ για την επιστολή Σαμαρά

Ικανοποίηση και του ΔΝΤ για την επιστολή ΣαμαράΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 6Η ΔΟΣΗ

Την ικανοποίησή του εκφράζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, μετά τους Ευρωπαίους, για την επιστολή Σαμαρά με την οποία ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύεται να στηρίξει την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, προκειμένου να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου.

Πύργος: Το τροχαίο της ημέρας

Πύργος: Το τροχαίο της ημέρας
Πύργος: Το τροχαίο της ημέραςΛίγο μετά τις οκτώ το πρωί συνέβη το πρώτο τροχαίο της ημέρας στον Πύργο. Δεν ήταν σοβαρό, αλλά εντυπωσιακό και σήκωσε την γειτονιά στην οδό Καπετάν Γιώργη, στο πόδι.

Τραγανό Ανδραβίδας: Αγρίεψε η "Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης" για το χαράτσι

Τραγανό Ανδραβίδας: Αγρίεψε η

Προειδοποίηση προς τα συνεργεία διακοπής ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ απηύθυνε ο δημοτικός σύμβουλος Πηνειού Διονύσης Γεωργόπουλος, να μην πλησιάσουν στο Τραγανό για να

Αγία Αικατερίνη (Μεγαλομάρτυς)

Η Αγία Αικατερίνη ή Αικατερίνη της Αλεξάνδρειας, γνωστή και ως Μεγαλομάρτυς Αγία Αικατερίνη και κατά τους υμνολόγους της Ορθόδοξης Εκκλησίας Αικατερίνα, πιστεύεται ότι υπήρξε σημαντική στοχάστρια κατά τον πρώιμο 4ο αιώνα.