Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 23, 2014

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΚΛΙΠΟΝΤΩΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Απ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Εικόνα
Χθες Δευτέρα 22 Σεπτέμβρη αποχαιρετίσαμε τον συχωριανό μας και φίλο Βασίλειο Απ.Λαγογιάννη . Η οικογένειά του μας απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα το οποίο και αναρτούμε .

Συνέχεια στο Κύπελλο

Εικόνα
Αρκετές αλλαγές από τον Μίτσελ σε σχέση με τη Βέροια

Φως μετά… από δυόμισι χρόνια στην οικογένεια από το Τραγανό!

Εικόνα
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, των φορέων αλλά και των υπηρεσιών της πεδινής Ηλείας στο ρεπορτάζ της εφ. «Πατρίς» για την οικογένεια του κ. Φίλιππου Σουπεργιατζή και της κας Χριστίνας Βασιλάρη από το Τραγανό που μεγαλώνουν τα τρία τους παιδιά σε ένα φτωχικό λυόμενο με κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και δυόμισι χρόνια!( σχετικό ρεπορτάζ )

Γλίτωσε από τις πυρκαγιές και κινδυνεύει από γραφειοκρατία!

Εικόνα
Τέλη Σεπτέμβρη  2007… νομίζει ότι δεν έχει τίποτα πια.  Ταυτόχρονα, έχει κερδίσει το πιο σημαντικό δώρο: την ίδια του τη ζωή.  Σήμερα, εφτά χρόνια μετά, ζει την αναλγησία που συνοδεύει συνήθως την γραφειοκρατία.  Βλέπει την ζωή του, αυτή που την «ξέθαψε» στην κυριολεξία μέσα από τις στάχτες, από τον τάφο που ο ίδιος έσκαψε με τα χέρια του, να γυρίζει πίσω, στα χρόνια που ζούσε κυνηγημένος και παράνομος. 

Συγκλονίζει η ιστορία της 15χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της

Εικόνα
Κραυγή απελπισίας από την αδερφή της 15χρονης από την Θεσσαλονίκη, που χτυπήθηκε σοβαρά από διερχόμενο όχημα και νοσηλεύεται στην εντατική.

Εξαρθρώθηκε σπείρα ανηλίκων ΡΟΜΑ που διέπραττε κλοπές στον Πύργο

Εικόνα
Συνελήφθη ένας ανήλικος Ρομά, ενώ αναζητούνται τέσσερις ανήλικοι συνεργοί του -  Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μια ληστεία

Ηλεία: Θα δροσίσει από το απόγευμα – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Eντυπωσιακό σε μήκος ψυχρό μέτωπο που εκτείνεται από την Ιταλία έως και τη Μαύρη Θάλασσα επηρεάζει τα Βαλκάνια, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην δορυφορική εικόνα. Τα φαινόμενα θα είναι γενικά λίγα και πρόσκαιρα επηρεάζοντας κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του καιρού πάντως θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας.   Στην Ηλεία , κουφόβραση περιμένουμε το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας σήμερα Τρίτη, ωστόσο με το πέρασμα του ψυχρού μετώπου θα προκαλέσει από το απόγευμα ενίσχυση βορειοδυτικών ανέμων, υποχώρηση των αυξημένων ποσοστών υγρασίας και πιθανόν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Ένα νέο σύστημα από το βράδυ της Πέμπτης φαίνεται να επηρεάζει την περιοχή μας. Πιθανή εξέλιξη έντονης κακοκαιρίας την Παρασκευή. Όλα αυτά θα τα δούμε καλύτερα με τα νεότερα στοιχεία στην αυριανή πρόγνωση.   Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

Εικόνα
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα βόρεια, οι οποίες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρες. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί πρόσκαιρα στα πελάγη 7 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας αμαμένεται στα βόρεια. Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Σεπτεμβρίου