ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Νεοχώρι Κυλλήνης: Έκαψαν τον Ιούδα (photos)


ioudas1.JPGΤηρώντας την παράδοση που πρόσφατα αναβίωσαν και καθιερώνουν ως θεσμό για το χωριό τους ο Σύλλογος των Εν Αθήναις Νεοχωριτών Κυλλήνης και οι πάντα δραστήριοι κάτοικοι
ioudas2.JPGioudas3.JPGioudas5.JPGioudas4.JPGτης περιοχής έκαψαν το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα τον Ιούδα. Το ομοίωμα που κατασκεύασε ο κ. Αρβανίτης, παραδόθηκε στις φλόγες λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στους εκατοντάδες που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Στοιχεία-φωτιά για την αναδάσωση-σκάνδαλο

Η μελέτη του δασαρχείου Ηλείας για την αναδάσωση 1.181 στρεμμάτων δάσους με κόστος 4 εκατ. ευρώ (που κάηκε στα... χαρτιά, ενώ οι κάτοικοι κάνουν λόγο για 150 στρέμματα, και μάλιστα όχι ελατοδάσους, αλλά καλλιεργήσιμης γης) προηγήθηκε της επίσημης απόφασης για αναδάσωση και της ίδιας της πυρκαγιάς!
Νέες διαστάσεις παίρνει καθημερινά το σκάνδαλο της αναδάσωσης των 4 εκατ. ευρώ, του ελατοδάσους σε Δίβρη, Τσιπιανά, Κρυόβρυση και Αστρά στην Ηλεία, το οποίο ουδέποτε κάηκε από πυρκαγιά, όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ η «Κ.Ε.».

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολύ κόσμου για 3η συνεχόμενη χρονιά η αναβίωση το καθιερωμένου πλέον δρωμένου που αναβιώνει κάθε χρόνο Την Κυριακή Του Πάσχα ο σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι στο ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ
{{Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ }}.
Οι στιγμές ήταν

Αμπελόκαμπος Ηλείας: Στάχτη μονοκατοικία απο καντήλι - Σώθηκε την τελευταία στιγμή 30χρονη


ampelok2.JPGΧάρη στην αυτοθυσία ενός γείτονα σώθηκε την τελευταία στιγμή μια 30χρονη κοπέλα όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι της στον Αμπελόκαμπο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ

Image du Blog georgessylviemarie.centerblog.net 

 

 

 

 

 

 

ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Μέρα που δέχεσαι ευχές, δέξου και μια απο μένα, χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!!  

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Μαΐου

Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος


Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ο Άγιος Μεγαλομάρτυς Γεώργιος  ο Τροπαιοφόρος ανήκει στη χορεία των μεγαλομαρτύρων και είναι από τους λαοφιλεστέρους Αγίους της Εκκλησίας μας. Έζησε κατά τα τέλη του 3ου αιώνος μ.Χ. και τας αρχάς του 4ου επί της βασιλείας του Διοκλητιανού.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ