ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Τραγωδία στο Θολό Ζαχάρως: Πνίγηκε 6χρόνο αγοράκι - Κινδύνεψε η γιαγιά και δύο αδέρφια του



Ένα μικρό αγοράκι 6 ετών έχασε τη ζωή του σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr σήμερα το μεσημέρι στην παραλία του Θολού Ζαχάρως.

Δράση καθαρισμού τριών παραλιών: ΚΥΛΛΗΝΗ

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 πραγματοποιείται, από δημότες και φορείς, δράση καθαρισμού τριών παραλιών:

Αγρίνιο: Σοκαριστικές λεπτομέρειες από τον εντοπισμό της 15χρονης Κριστιάνας!


 
Με λεπτούς χειρισμούς και την απαιτουμένη προσοχή που επιβάλλεται, άνδρες της Α/Δ Ακαρνανίας, με τη βοήθεια και ειδικών προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια που οδήγησαν την 15χρονη Χριστιάνα να το σκάσει από το σπίτι της και για οκτώ μέρες να είναι κρυμμένη σε εγκαταλειμμένη αγροικία στα Σιταράλωνα.

Και στο τέλος… θα κερδίσουν οι Γερμανοί

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο για τον τελικό του Champions League

Κόροιβος Γαστούνης: Τα πρόβατα έκαναν φτερά . . .


provataΟύτε ένα ούτε δύο αλλά είκοσι πρόβατα εξαφανίστηκαν από το χώρο που σταβλίζονταν στην περιοχή του Κοροίβου Γαστούνης.

Στο σχέδιο αναβάθμισης της Κομισιόν Κατάκολο και Κυλλήνη!


 
Προτάσεις για την αναβάθμιση 319 λιμανιών στην ΕΕ, εκ των οποίων τα 25 είναι ελληνικά, παρουσίασε  χθες  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι προτάσεις αυτές, εκτιμά η Επιτροπή, θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν συνολικά έως και 10 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2030, ενώ θα συμβάλουν στην ανάπτυξη νέων θαλάσσιων συνδέσεων μικρών αποστάσεων.

Ηλεία: Η τρικυμία παρέσυρε ξαπλώστρες και ομπρέλες στις παραλίες

spiantza2
kourouta1Τουλάχιστον σε δύο πολυσύχναστες και μεγάλες παραλίες της Ηλείας, στη Σπιάντζα και την Κουρούτα, η ξαφνική κακοκαιρία που επιμένει τα τελευταία 24ωρα, έδιωξε τον κόσμο
spiantza1από τη θάλασσα και προκάλεσε μικροζημιές. Τα κύματα ανέβησαν την θάλασσα ψηλά και έτσι παρασύρθηκαν ομπρέλες και ξαπλώστρες από τα ορμητικά νερά.

Η νέα ρύθμιση για τα ασφαλιστικά ταμεία - Με ποιούς τρόπους θα ρυθμίζονται τα χρέη - Από 48 έως 100 δόσεις


- Η νέα ρύθμιση αφορά τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία έως τις 31.12.2012
- Για να μπει κάποιος στη ρύθμιση θα πρέπει βασικά να μην χρωστά τίποτα για το 2013
- Το ελάχιστο ποσό της δόσης μπορεί να είναι μέχρι 50 ευρώ
- Διαβαστε αναλυτικά όλα όσα προβλέπει η νέα ρύθμιση και πώς μπορείτε να την χάσετε

Ηλεία: Οι διαρρήκτες αλλού έκλεβαν και αλλού έσπαγαν . . .


diarriktes1Περίεργες διαρρήξεις συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή της Ηλείας. Και αναφέρουμε περίεργες γιατί σε κάποιες από αυτές οι δράστες «μπούκαραν»,
αλλά δεν έκλεψαν παρά μόνο προκάλεσαν φθορές κι ανακάτεψαν σπίτια. Τουλάχιστον τρία τέτοια κρούσματα υπήρξαν τις προηγούμενες δύο ημέρες σε Σαμικό, Επιτάλιο και Γαστούνη.

ΗΛΕΙΑ : o καιρός....Το Σαββατοκύριακο

Ηλεία:Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το Σαββατοκύριακο 25-26/5 θα επικρατήσει

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Παροδικές βροχές αναμένεται να σημειωθούν το Σάββατο στα βορειοδυτικά, ενώ γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Μαΐου