ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Μεγάλη «ιστορία» το Ελλάδα-Κροατία


Η προϊστορία των αναμετρήσεων της Εθνικής μας με τους Κροάτες

Σύνταξη τέλος για παραπληγικό


Το κράτος την έκοψε επειδή δεν τον εξέτασε εκ νέου γιατρός

«Από σήμερα μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά!»


Σε μια λιτή τελετή, όπου κυριάρχησε η συγκίνηση, το πνεύμα συνεργασίας και η χαρά, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η παράδοση - παραλαβή του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης από τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Αρβανίτη στον νέο Δήμαρχο κ. Ναμπίλ Μοράντ. Ο κ. Αρβανίτης παρέδωσε

Αίγιο: Πήγε πίσω από τις καλαμιές ανήλικη για να του . . . θωπεύσει τα γεννητικά όργανα!


Aselgeia
Στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ένας 67χρονος άνδρας στο Αίγιο, την ώρα που βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με ανήλικη κοπέλα. Σύμφωνα με

Αυτοψία και παρεμβάσεις Αυγερινοπούλου για τις πλημμυρισμένες εκτάσεις στο Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης


goev
Αυτοψία σε περιοχές του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης που επλήγησαν από τις σημερινές πλημμύρες πραγματοποίησε μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου και Προέδρου του Τ.Ο.Ε.Β. κ. Χρήστου Παλαιολόγου, η Βουλευτής Ηλείας, Ν.Δ. Δρ. Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.
Η Βουλευτής επισκέφθηκε

Αμαλιάδα - Πύργος: Κλοπές σε απορριμματοφόρα και μηχανήματα έργου


mpataries
Τις μπαταρίες απορριμματοφόρων και μηχανημάτων έργου, έβαλαν στο μάτι οι κλέφτες στην Ηλεία.

Διεθνής αναφορά στην απόφαση της «δίκης της Μανωλάδας»!



Σε συνθήκες σκλαβιάς εξακολουθούν να ζουν, σύμφωνα με το εκτενές ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Guardian, οι εργάτες της Μανωλάδας ένα χρόνο μετά τα αιματοβαμμένα επεισόδια αλλά και την αμφιλεγόμενη απόφαση του δικαστηρίου που ακολούθησε.

Ηλεία: Πολύ νερό και χαλάζι - Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού


xamilo
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη κακοκαιρία του φθινοπώρου. Με σφοδρές καταιγίδες, πολύ νερό, χαλάζι και ριπές στα 9 μποφόρ έγινε το πέρασμα του μετώπου, από την περιοχή μας, του βαρομετρικού χαμηλού με κέντρο το πρωί της Τρίτης στον κόλπο του Τάραντα στη νότια Ιταλία. Κινείται ανατολικά - νοτιοανατολικά και θα εξακολουθεί να δίνει κατά περιόδους ισχυρές καταιγίδες καθώς στροβιλίζεται.
(φώτο: εικόνα χαμηλού σε Ιταλία και Ελλάδα από δορυφόρο - πρωί Τρίτης)

Ειδικότερα πολύ νερό και σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην Αμαλιάδα χθες στις 6 το πρωί. Ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου στην περιοχή κατέγραψε περισσότερα από 65 λίτρα νερό το τετραγωνικό. Την ίδια ώρα ο μετεωρολογικός σταθμός στο Κατάκολο κατέγραφε ριπές στα 84 χιλιόμετρα την ώρα (9μποφόρ).

Πάμε να δούμε την πρόγνωση καιρού Ηλείας αναλυτικά:

Κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της χώρας - Πλημμυρισμένα σπίτια και πεσμένα δέντρα στους δρόμους - Που θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες


Κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της χώρας - Πλημμυρισμένα σπίτια και πεσμένα δέντρα στους δρόμους - Που θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες

- Πλημμυρισμένα σπίτια, αποθήκες, δρόμοι και υπόγεια καταστήματα από τις ξαφνικές καταιγίδες
- Πολλές κλήσεις έχει λάβει η Πυροσβεστική στη Θεσσαλονίκη κυρίως στην περιοχή του εμπορικού κέντρου
- Σε πολλά ορεινά χωριά της Πίνδου η θερμοκρασία έχει πέσει κοντά στους 10 βαθμούς Κελσίου
- Στην Αττική δεν αποκλείονται μπόρες στα βόρεια προάστια μετά το απόγευμα της Τετάρτης
- ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης Σεπτεμβρίου