ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ

                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συχωριανοί Φίλες και φίλοι του συλλόγου .
Ύστερα από μεγάλη και επίπονη προσπάθεια των περισσοτέρων μελών του συλλόγου μας , χάρη στην μεγάλη αγάπη των  συχωριανών μας που μένουν μόνιμα στην Αθήνα ,πάντα πιστοί στο κάθε κάλεσμά μας ,καθώς επίσης και στην απρόβλεπτη ευαισθησία που έδειξαν προσωπικοί μας φίλοι  και φίλοι του συλλόγου μας ,όταν τους προσκαλέσαμεσας σας λέμε ότι τα νέα είναι πολύ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ .

Όλα τα μέτρα που κλείδωσαν – Οι περικοπές σε μισθούς συντάξεις


euroburnΤα χαμόγελα τέλος. Ό,τι πίστεψαν οι πολιτικοί αρχηγοί ότι μπορούν να το περάσουν μάλλον δεν περνάει απ' τους τροϊκανούς. Έτσι την Πέμπτη όλα δείχνουν ότι θα

Καταστροφικές επεμβάσεις στη λιμνοθάλασσα Κοτυχίου


kotixiΚαταστροφικές επεμβάσεις στη Λ/Θ Κοτυχίου, πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου από μέλη του εκεί αλιευτικού συνεταιρισμού στην προσπάθειά τους
να ενισχύσουν τη λουρονησίδα που διαχωρίζει τη λιμνοθάλασσα από τη θάλασσα.

Λεχαινά: Σύλληψη 32χρονου για κατοχή ναρκωτικών


xasisΣυνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στα Λεχαινά Ηλείας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας,

Κύπελλο Ηλείας: "Σίφουνας" ο Αστέρας Αμαλιάδας * Όλα τα αποτελέσματα


asteras"Σίφουνας" ο Αστέρας Αμαλιάδας νίκησε στο Τραγανό τη Νίκη και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ηλείας.

Πύργος: Μέλη της Εθνικής Δράσης απέκλεισαν το δεματοποιητή στο Ποτόκι


ethn_drasi1Αποκλεισμένες είναι οι εγκαταστάσεις του δεματοποιητή στο Ποτόκι, από μέλη της Εθνικής Δράσης Ηλείας και κατοίκους στην περιοχή.

Κραυγή αγωνίας από τους 62 Νεφροπαθείς


texnitoynefroyΣε διακοπή της λειτουργίας της, με μαθηματική ακρίβεια, οδηγείται πλέον η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Πύργου ένα δεν στελεχωθεί «σήμερα κιόλας»
με ακόμα έναν ειδικευμένο ιατρό καθώς η μοναδική Νεφρολόγος που υπηρετεί αδυνατεί να εξυπηρετήσει 45 αιμοκαθαριζόμενους ασθενείς και 17 ασθενείς της περιτοναϊκής κάθαρσης!

Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη


Βροχές και τοπικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας που πιθανώς στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη να είναι κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή επικράτηση βορειοδυτικών ανεμών 5 με 7 μποφόρ στα δυτικά και βόρεια.

Αμαλιάδα: Η ερωτική σχέση και οι 18.000 ευρώ του σούπερ μάρκετ


superΜαλλιά – κουβάρια έγινε η υπόθεση διάρρηξης σούπερ μάρκετ στην Αμαλιάδα με λεία 18.000 και βασικό δράστη έναν 25χρονο.

78η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας



Δελτίο Τύπου


Στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή  της 78ης  Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας βρίσκεται ο Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 20ης Σεπτεμβρίου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες
στο χωριό μας το Νεοχώρι γιορτάζουν οι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΘΗ -ΕΥΣΤΑΘΙΑ