ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Κάηκαν 50 στρέμματα δάσους στο Λουκά Πηνείας



Στάχτη πενήντα στρέμματα δάσους έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή Λουκά του δήμου Ήλιδας στην περιοχή Πηνείας, στην πρώτη μεγάλη πυρκαγιά του καλοκαιριού.

Αφαίρεση τατουάζ: Η νέα χρυσοφόρα επιχείρηση


tattoo

Μια... “βιομηχανία” που έχει σημειώσει άνοδο 440% την τελευταία δεκαετία – Τζίρος άνω των 3 δισ. δολαρίων φέτος με προοπτική αλματώδους ανάπτυξης - “Πελάτες” οι σημερινοί 40άρηδες που θέλουν να... σβήσουν τα ίχνη των “θερμών” νιάτων τους

Οκτώ σφαίρες έριξε ο Μαζιώτης - Μία η αστυνομία


syntypou

Ο τρομοκράτης κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα στο όνομα "Μιχελάκης Μιχάλης", με την οποία είχε αγοράσει και αυτοκίνητο, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, το Μάρτιο του 2014 - Τηλεφώνημα Σαμαρά στον τραυματία αστυνομικό

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΜΑΡΙΝΑ

http://1.bp.blogspot.com/_xVDF7wZYX7w/TH1DrmjnltI/AAAAAAAABcc/mSlp_zIdq-E/s1600/%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A6%CE%A5%CE%9B%CE%9B%CE%9F(1).jpg
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 

 Σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα
  ειδικότερα στην

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ...ΘΑΥΜΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΝΔΡΟΥ




Βίος Αγίας Μαρίνας της Μεγαλομάρτυρος


Η Αγία Μαρίνα η Μεγαλομάρτυς τιμάται στις 17 Ιουλίου



Γέννηση και ανατροφή
Η παρθενομάρτυς Μαρίνα γεννήθηκε στη

Ηλεία: Ανεβαίνει λίγο ο υδράργυρος - Η αστάθεια θα εντοπίζεται μόνο στα ορεινά – Αναλυτική πρόγνωση


kalo
Οι ορεινές περιοχές της Δίβρης και της Ανδρίτσαινας δέχθηκαν την Τετάρτη τοπικές μπόρες, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται και από την εικόνα που πήραμε νωρίτερα από τον δορυφόρο.
astath
Έως και το Σάββατο οι ορεινές περιοχές του νομού θα έχουν στην ημερήσια διάταξη απογευματινές μπόρες.
 
Κατά τ άλλα η θερμοκρασία θα ανέβει τις επόμενες ημέρες, όχι όμως ιδιαίτερα. Το φετινό ήπιο καλοκαίρι συνεχίζεται και δεν υπάρχει κανένα σοβαρό στοιχεία για πιθανή θερμή εξέλιξη σε βάθος δεκαημέρου. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Φθινοπωρινό σκηνικό και την Πέμπτη - Η πρόγνωση του καιρού


Φθινοπωρινό σκηνικό και την Πέμπτη - Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης, κυρίως στα ηπειρωτικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 17ης Ιουλίου