ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδύκτιο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό:

ΞΑΝΘΗ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση Skoda ΞΑΝΘΗ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω διαδυκτίου:

Ο ΟΦΗ θα πάει στο ΟΑΚΑ" - Δημητρέλος:Δεν μας ευνοεί


Η αναβολή του αγώνα ΑΕΚ - ΟΦΗ έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των Κρητικών που βρίσκονται από την Παρασκευή στην Αθήνα και έχουν σκοπό να πάνε στο ΟΑΚΑ για να παίξουν το ματς. Ο πρόεδρος της Ένωσης από την πλευρά του τόνισε ότι αγωνιστικά η ομάδα που ευνοείται είναι ο ΟΦΗ!

Μας δίνουν λεφτά μόνο για το χρέος - "Βρείτε τα υπόλοιπα για μισθούς και συντάξεις"

- Σε ειδικό λογαριασμό τα 130 δισ. ευρώ
- Η κάλυψη των ελλειμμάτων θα είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης
- Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο για να εγκρίνει τα μέτρα

Πύργος: Σύλληψη για κλοπή αυτοκινήτου


Πύργος: Σύλληψη για κλοπή αυτοκινήτουΣυνελήφθη σήμερα πολύ νωρίς το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 40 ετών σε βάρος του

Τοπικό Ποδόσφαιρο: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και οι διαιτητές


Τοπικό Ποδόσφαιρο: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και οι διαιτητές Το πρόγραμμα των αγώνων τοπικού ποδοσφαίρου που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο και οι διαιτητές. Αναλυτικά:
ΩΡΑ    ΘΕΣΜΟΣ    ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ    ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ    Α ΒΟΗΘΟΣ    Β ΒΟΗΘΟΣ    ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ    ΕΠΣ    ΓΗΠΕΔΟ

Παγκόσμια ημέρα συμπαράστασης στην Ελλάδα: "Είμαστε όλοι Έλληνες!

Παγκόσμια ημέρα συμπαράστασης στην Ελλάδα: Ημέρα με χρώμα Ελλάδας η σημερινή σε όλη την Ευρώπη καθώς χιλιάδες πολίτες της γηραιάς ηπείρου με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες» πραγματοποιούν μία γιγαντιαία

Μαύρες "δόξες" για την Αρχαία Ολυμπία στα διεθνή ΜΜΕ

Μαύρες Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση της κλοπής στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, με τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης να αναφέρονται στην παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού.

Σταφιδόκαμπος: Σοβαρά τραυματίας τσιγγάνος σε αιματηρό επεισόδιο

Σταφιδόκαμπος: Σοβαρά τραυματίας τσιγγάνος σε αιματηρό επεισόδιο Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σε ότι αφορά σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Σταφιδόκαμπο και ένα τραυματία, που συνέβη λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι.

Αρχαία Ολυμπία: Το χρονικό ενός προδιαγεγραμμένου παγκόσμιου εξευτελισμού (video HD)


Αρχαία Ολυμπία: Το χρονικό ενός προδιαγεγραμμένου παγκόσμιου εξευτελισμού (video HD)Με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των αρχαιοφυλάκων για τα θέματα ασφάλειας στα μουσεία και τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας.

Σαν σήμερα

Στις 18 Φεβρουαρίου

Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ..ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Όλα ήταν υπέροχα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κέφι ,χορός, δώρα ,ευχάριστα συναισθήματα , πολλοί συχωριανοί και φίλοι..
Ποιο ΔΝΤ και ποιες οικονομικές δυσκολίες ?
Τίποτα δεν ήταν δυνατόν να σταματήσει αυτό που όλοι θέλαμε .