ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Βρέχει στη φτωχογειτονειά - Δημήτρης Μητροπάνος

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ......................................ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Άνοιξαν το φορτηγό κι άρχισαν να βγαίνουν μετανάστες

Άνοιξαν το φορτηγό κι άρχισαν να βγαίνουν μετανάστες
Σε δύο διαφορετικά οχήματα τα οποία θα επιβιβάζονταν σε πλοία της γραμμής για...

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ξέχασαν σκιέρ πάνω στο τελεφερίκ!


Μπορεί να μοιάζει βγαλμένο από το σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας "Frozen" αλλά το περιστατικό που ακολουθεί είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ταμπουρωμένος σε νεκροταφείο

Ενας άνδρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε νεκροταφείο στο Αίγιο και απειλεί να αυτοκτονήσει πάνω από τον τάφο του γιου του, που είχε χάσει τη ζωή του πριν από δύο χρόνια.

ΣΟΥ'ΧΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΞΩ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ

Α Φ Ι Ε Ρ Ω Μ Ε Ν Ο

Νότης Σφακιανάκης - Για Σένα Φοβάμαι

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ.....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ.....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ.....ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝ ...............................Α Φ Ι Ε Ρ Ω Μ Ε Ν Ο........................................

Τα κόβουν από τους εκπαιδευτικούς και τα δίνουνε στο CERN!

Mε έκπληξη διαβάσαμε στην Διαύγεια ότι το υπουργείο Παιδείας ενέκρινε στις 4/10/2010, το ποσόν 8.101.422 Ευρώ για την πληρωμή

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΤΟ ΠΑΡΩΝ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ http://www.triklopodia.com/

Πριν χρησιμοποιήσετε το κινητό οδηγώντας δείτε αυτό…

Πριν χρησιμοποιήσετε το κινητό οδηγώντας δείτε αυτόΤα τροχαία δυστυχήματα που οφείλονται στη χρήση κινητών τηλεφώνων την ώρα της οδήγησης και ειδικά στην συγγραφή ή ανάγνωση γραπτών μηνυμάτων με το βλέμμα και την προσοχή του οδηγού να μοιράζεται στο τηλέφωνο και τον δρόμο αυξάνονται ραγδαία.

Οι 30 καλύτερες φωτογραφίες ζώων για το 2010 (Photos)…

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ....!!!!
Απολαύστε μια εντυπωσιακή συλλογή με τα 30 καλύτερα στιγμιότυπα του ζωικού βασιλείου που αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός κατά την διάρκεια του 2010.

Πρωτοχρονιάτικο ‘’ηλεκτροσόκ’’



Τσουχτερές αυξήσεις για τους «μικρούς» καταναλωτές περιλαμβάνουν τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ που ανακοινώθηκαν σήμερα και τίθενται σε ισχύ από το Σάββατο 1 Ιανουαρίου.

Yanni - Nostalgia - Royal Albert Hall, London

Ο Παπανδρέου, δεν γνωρίζει από.... πόκα!



Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει έντονη φημολογία περί πρόωρων εκλογών, οι οποίες τοποθετούνται γύρω στα τέλη Μαρτίου.

Ο «Αλβανός τουρίστας» δεν είναι πια... ανέκδοτο!…




Η κατάργηση της βίζας εισόδου άλλαξε τα δεδομένα
Μεγάλη κίνηση παρατηρείται κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, καθώς οι Αλβανοί ταξιδεύουν κατά χιλιάδες, προκειμένου να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους. 

Tο πρώτο προσωπικό τραγούδι του Παναγιώτη Πετράκη!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παναγιώτης Πετράκης παρουσίασε σήμερα μέσω του επίσημου fan club του στο Facebook το πρώτο του προσωπικό του τραγούδι, το οποίο και αφιέρωσε σε όλους τους fan του!...

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=280960&w=400&h=300&q=80Συγκεκριμένα, από τον ΟΑΣΑ ανακοινώθηκε ότι αύριο, 29 Δεκεμβρίου, όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα κυκλοφορήσουν κανονικά από.

Στα επτά δισεκατομμύρια ο πληθυσμός της Γης

http://www.star.gr/uploads/images_resize/2010/12/74210_1827.jpgΕπτά δισεκατομμύρια θα γίνουμε το 2011, σύμφωνα με το γερμανικό Ίδρυμα για τον Παγκόσμιο Πληθυσμό...

Αισθητή πτώση του υδραργύρου

Αισθητή πτώση του υδραργύρου
Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας παρατηρείται την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, όπως το ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ είχε ενημερώσει από τα Χριστούγεννα, με την θερμοκρασία στην Ηλεία να κυμαίνεται στους 13 με 14 βαθμούς

Παρουσίαση μελέτης αποκατάστασης καμένων δασών


Παρουσίαση μελέτης αποκατάστασης καμένων δασών
Αύριο Τετάρτη 29/12/2010 και ώρα 12:00, στο μικρό συνεδριακό της Ν.Α. Ηλείας, θα γίνει η παρουσίαση της μελέτης «Αποκατάσταση της βλάστησης μετά την πυρκαγιά του 2007 σε θαμνώδες – αειφύλλων και πλατυφύλλων», που...
... ανατέθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσαλλονίκης της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Τομέα Λιβαδοπονίας και Άγριας Πανίδας – Ιχθυοπονίας Γλυκέων Υδάτων.

Η παρουσίαση θα γίνει από την καθηγήτρια του Α.Π.Θ. Ζωή Κούκουρα, παρουσία του Νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα, του Αντινομάρχη Νίκου Μιχαλόπουλου, υπηρεσιακών παραγόντων της Ν.Α. Ηλείας και εκπροσώπων των Δασαρχείων του νομού.

Ο σκοπός της Μελέτης ήταν η έρευνα για τη δυνατότητα μείωσης του χρόνου αναστολής της βόσκησης σε καμένες εκτάσεις, ώστε να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε από τις πυρκαγιές του 2007, που ήταν η έλλειψη βοσκήσιμης ύλης για τη διατροφή των κτηνοτροφικών ζώων.
iliatora.gr

THE ...MAN

ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ...ΔΕΝ ΑΠΑΤΟΥΝ!!!!

Δεν έχουν να πληρώσουν τα τέλη και καταθέτουν τις πινακίδες!

                                                      Χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων για άλλη μια φορά αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη

Νέα... παράνομα! Ο Ιερέας της Κάτω Παναγιάς θύμα κλοπής

MPOYKADOROI_23
Τραγανό
Διέρρηξαν αγροτική κατοικία και μόνο τα θεμέλια δεν πήραν.

Η πιο άθλια στολισμένη πόλη...

Αναδημοσίευση από «ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ»
Παρατηρώντας κανείς την πόλης μας το μόνο που μπορεί να αναφωνήσει είναι η γερμανική λέξη "κιτς"!!!

ΔΕΝ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,
ΔΕΝΤΡΟ



Θεσσαλονίκη: ''Μου έσπασαν το χέρι, με βασάνισαν και για γλιτώσω έκανα τη νεκρή''!


Η κυρία Φωτιάδου περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια των ληστών - Τα λόγια της, για τα όσα έζησε μέσα στο σπίτι της, σοκάρουν...

Bελτιώθηκε η υγεία του Κώστα Βουτσά. Το απόγευμα βγαίνει από το νοσοκομείο!


Ο αγαπημένος ηθοποιός αισθάνεται σήμερα πολύ καλύτερα, μετά την περιπέτεια που είχε με το αναπνευστικό του

Υπάρχουν λεφτά που… «κοιμούνται»

Υπάρχουν λεφτά 
που… «κοιμούνται»
«Δεν πρέπει στην Περιφέρειά μας να περιοριστούμε στο ΕΣΠΑ αλλά να αναζητήσουμε και άλλες πηγές χρηματοδότησης αναπτυξιακών έργων». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην εφημερίδα…

Την εκτέλεσαν στην πόρτα του σπιτιού της μπροστά στο 4χρονο παιδί της


ΩΡΑ 14.30 Μεταφέρεται η σορός της γυναίκας ΦΩΤΟ NEWSIT

- Πάγωσε η γειτονιά της οδού Αιγέως στην Καλλιθέα από τον πυροβολισμό

Στην εντατική 50χρονος που εγκαταλείφθηκε μετά από τροχαίο

Στην εντατική 
50χρονος που εγκαταλείφθηκε μετά από τροχαίο
φωτο αρχείου
Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Πύργου 50χρονος Αμαλιαδίτης, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης χτυπήθηκε από άγνωστο όχημα και...

Τα χειρότερα Χριστούγεννα της δεκαετίας στην Ήπειρο

Τα χειρότερα Χριστούγεννα της δεκαετίας στην ΉπειροΚρίση και έλλειψη χιονιού κράτησαν μακριά τους τουρίστες...

Αποφασισμένοι να φτάσουν ως το τέλος οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς

Αποφασισμένοι να φτάσουν ως το τέλος οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς
«Στο βωμό του μνημονίου δεν θα πεθάνουν οι εργαζόμενοι» δηλώνει ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων...
Ο δήμος Ωλένης βράβευσε αριστούχους και επιτυχόντες
Κοινωνία ( 28/12/2010 07:43 )
Ο δήμος Ωλένης βράβευσε αριστούχους και επιτυχόντες
Από την τελετή απονομής των διακρίσεων στον δήμο Ωλένης. Κάτω αριστερά ο αριστούχος Γιώργος -Ραμπί Χαφιάν βραβεύεται από τον αντινομάρχη Α. Καράμπελα και δεξιά ο σπουδαστής Γιάννης Κουρμπανάς.

Η δημοτική αρχή της Περιφέρειας Ωλένης, απένειμε όπως κάθε χρόνο τιμητικούς επαίνους στους διακριθέντες μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Καράτουλα και του Γυμνασίου Γουμέρου, που αρίστευσαν...
...με τις επιδόσεις τους κατά την περασμένη σχολική χρονιά 2009-2010 καθώς και στους φοιτητές που εισήχθησαν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στης χώρας.

Στην όμορφη εκδήλωση η οποία ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του ανθρωπιστή ιατρού Νιόνιου Αντωνόπουλου από το Αρβανίτη και πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μαγούλας, συμμετείχαν εκτός από τους διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου Καράτουλα, οι μαθητές και οι γονείς τους, ο επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο βουλευτής Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης, ο αντινομάρχης κ. Αντώνης Καράμπελας, ο δήμαρχος Ωλένης Γιάννης Παναγόπουλος όπου και καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, καθώς και στελέχη της δημοτικής και τοπικής αρχής.

Η έναρξη της εκδήλωσης ξεκίνησε με  χαιρετισμό του επισκόπου Ωλένης κ. Αθανασίου όπου και τόνισε την σπουδαιότητα του έργου του τοπικού ευεργέτη Νιόνιου Αντωνόπουλου και ευχήθηκε στους αριστεύσαντες  μαθητές και στους φοιτητές, καλή σταδιοδρομία. Ευχές και συγχαρητήρια στα παιδιά απεύθυνε και ο βουλευτής κ. Κατρίνης.

Για τη ζωή, το κοινωνικό και ιατρικό έργο και γενικά την τεράστια προσφορά του μεγάλου ανθρωπιστή Νιόνιου Αντωνόπουλου στην περιοχή, μίλησε αναλυτικότερα στην κύρια ομιλία του ο δήμαρχος Ωλένης κ. Παναγόπουλος. Στη συνέχεια έγινε η απονομή των βραβείων των αριστευσάντων μαθητών και των επιτυχόντων στα ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα.

Οι μαθητές που αρίστευσαν είναι:

Γυμνάσιο Καράτουλα
Δημήτρουλα Ζαχαρούλα ( Α΄τάξη)
Κούβελα Αδαμαντία ( Β΄τάξη)
Δημήτρουλα Αγγελική ( Γ΄τάξη)

Λύκειο Καράτουλα:
Χαφιάν Γεώργιος - Ραμπί (Α΄τάξη)
Κυριακοπούλου Ζωή ( Β΄τάξη)
Χριστοπούλου Κωνσταντίνα  ( Γ΄τάξη)

Γυμνάσιο Γουμέρου:
Στασινός Αριστείδης ( Α΄τάξη)
Παπανδρέου Ιωάννα  ( Β΄τάξη)
Τζουανοπούλου Διονυσία  ( Γ΄τάξη)

Επιτυχόντες στα Ανώτερα και Ανώτατα Ιδρύματα

Γεωργακοπούλου Κωσταντίνα Λογιστική ΤΕΙ Μεσολογγίου
Ζωγόπουλος Ιωάννης Μαθηματικών Πατρας
Κακαλή Αθηνά Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Κρήτης
Κακαλή Ευαγγελία Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Κρήτης
Καλαντζής Άγγελος Μαθηματικών Αθήνας
Καρικούλια Κωστούλα Νοσηλευτική ΤΕΙ Κρήτης
Κουρκουμέλη Ελένη Δημοσίων Σχέσεων &Επικοιν.ΤΕΙ Ιον.Νήσων
Κουρμπανάς Γιάννης Μηχανολογίας ΤΕΙ Λάρισας
Κωνσταντόπουλος Παρασκευάς Λογιστική ΤΕΙ Λάρισας
Κωνσταντοπούλου Βασιλική Διατροφής & Διαιτολογίας ΤΕΙ Λάρισας
Μπίρμπας Σοφοκλής Ιταλική Φιλολογία Αθήνας
Ντέντη Αναστασία Βαλκανικών σπουδών Δυτ.Μακεδονίας
Παναγοπούλου Βασιλική Επιστήμη Φυτικής Παραγ.Γεωπονικού Παν.Αθηνών
Πούπα Εριόλα Προστασίας&Συντήρησης Πολιτιστ.Κληρονομιάς ΤΕΙ Ιον.Νήσων
Ρεσιτάι Γκρετάτζα Λογαθεραπεία ΤΕΙ Ηπείρου
Στασινού Ρεβέκκα Νοσηλευτική ΤΕΙ Λαμίας
Σταυροπούλου Αικ/νη Χρηματοοικονομική &Ασφαλ.ΤΕΙ Κρήτης
Χριστοπούλου Κων/να Γεωπονίας Θεσσ/νίκης
Διονυσακοπούλου Ιωάννα Χημείας Αθήνας
iliatora.gr

ΚΡΥΨΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΓΑΛΑΝΟΣ K. (CLEAN VERSION!)

Τέλος στα μετρητά για το οικιακό προσωπικό

Τέλος στα μετρητά για το οικιακό προσωπικόΈρχεται το εργόσημο για όσους προσφέρουν υπηρεσίες σε σπίτια...

Αγαπώ μια πιτσιρίκα

Πόσα παίρνουν οι στρατιωτικοί,πόσα οι βουλευτές και πόσα οι ΔΕΚΟ.


Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Και γι΄αυτό η ΑΝΕΑΕΔ, έψαξε και βρήκε τα μισθολόγια βουλευτών,εργαζομένων στις ΔΕΚΟ

Νέες κατολισθήσεις από τις βροχοπτώσεις στα Γιάννενα

Οι έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν για ακόμα μία φορά κατολισθήσεις στην παλαιά Εθνική οδό Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας.

Ρόδος: Μυστηριώδεις θάνατοι συγκλονίζουν το νησί


Δύο αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων , που σημειώθηκαν ανήμερα τα Χριστούγεννα, απασχολούν τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές Ρόδου.

Δύο αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων , που σημειώθηκαν ανήμερα τα Χριστούγεννα, απασχολούν τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές Ρόδου που έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστωθούν τα αίτια τους.

Ο πρώτος θάνατος, αφορά μια 17χρονη νεαρή από την Πολωνία, η οποία διέμενε στο νησί τα τελευταία χρόνια με την μητέρα της και ο δεύτερος θάνατος έναν 35χρονο κάτοικο Ρόδου που βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του στην Παλιά Πόλη.

Στο νοσοκομείο της Ρόδου επίσης διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση (αλλά είναι εκτός κινδύνου) ανήμερα των Χριστουγέννων ένας ακόμα 49χρονος που βρίσκονταν μαζί με τον 35χρονο που απεβίωσε, γεγονός που οδηγεί τις διωκτικές αρχές να εικάζουν στο ενδεχόμενο της χρήσης τοξικών ουσιών.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας Ρόδου, έδωσε ήδη εντολή για κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια των δύο θανάτων, ενώ έντονο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός αυτό στην τοπική κοινωνία.

Η εντολή, δόθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου αντίστοιχα, αστυνομικοί των οποίων διενεργούν σχετική προανάκριση, για τους δύο θανάτους.

Ο θάνατος της 17χρονης, από την Πολωνία, εκτιμάται ότι επήλθε στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η νεαρή επέστρεψε στο σπίτι της στην πόλη της Ρόδου από διασκέδαση.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η μητέρα της, η νεαρή κλείστηκε στο δωμάτιό της και δεν έδωσε σημεία ζωής για τις επόμενες ώρες. Η μητέρα της ανησύχησε και όταν μπήκε στο δωμάτιο διαπίστωσε ότι το νεαρό κορίτσι ήταν νεκρό.

Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και οι γιατροί του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο ιατροδικαστής απέκλεισε από τις πρώτες εκτιμήσεις το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αλλά δόθηκε εντολή για τοξικολογικές εξετάσεις.

Στην κατοχή του 35χρονου που βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού όπου και διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 166 φαρμακευτικά σκευάσματα σε μορφή χαπιών, ενώ η πρώτη έρευνα των αστυνομικών της ασφάλειας Ρόδου, δεν έδειξε στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Δόθηκε πάντως εντολή για την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομίας και τοξικολογικών εξετάσεων.  Δίπλα του, βρέθηκε ένας 49χρονος σε κωματώδη κατάσταση, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών του δόθηκε εξιτήριο. Ο ίδιος θα κληθεί να δώσει αναλυτικά εξηγήσεις και πληροφορίες για τον θάνατο του φίλου του, μέσα στις επόμενες μέρες.
newsit

    Αχαϊα: Έβαλε φωτιά στο σπίτι των γονιών του - Ήθελε να τους κάψει ζωντανούς!

    Ο 36χρονος γιος προσπάθησε να κάψει τους γονείς του, που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα...

    Ηλεκτρονική απάτη στα βενζινάδικα - Πληρώνουμε αέρα αντί βενζίνη – Ατιμώρητοι οι παραβάτες

    - Δείτε πως “πειράζουν” την αντλία και κλέβουν ολόκληρα λίτρα
    - Επίσημη καταγγελία από την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών

    Ο καιρός σήμερα

    Το θερμόμετρο στους 13 βαθμούς

    Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

    Βγήκε με το πριόνι στους δρόμους

    Πανικό προκάλεσε στους περαστικούς

    Αναστάτωση και πανικό προκάλεσε σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης ένας 33χρονος άνδρας,

    Τραγωδία στην άσφαλτο

    Απανθρακώθηκαν τέσσερις άνθρωποι

    Φρικτό θάνατο βρήκαν αργά χθες βράδυ τέσσερις άνθρωποι στη νέα εθνική οδό Αθηνών Πατρών.

    ΔΕΙΤΕ: Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο γεύμα

    Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο γεύμα
    ΔΕΙΤΕ: Το έφαγε μόνη της μια 46χρονη γυναίκα

    Η 46χρονη Donna Simpson από το New Jersey έχει έναν μάλλον περίεργο στόχο. Προσδοκεί να γίνει η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο!!!

    VIDEO: Οι πιο θεαματικές ποδοσφαιρικές φάσεις του 2010!

    Η επιλογή έγινε απο την εκπομπή Soccer AM Βρετανικού καναλιού που προβάλλεται κάθε...



    Σάββατο βράδυ. Είναι οι πιο ωραίες φάσεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μέσα σε 2 λεπτά και μπορείτε να τις απολαύσετε στο βίντεο που ακολουθεί...

    24oro

    Πώς θα κυκλοφορήσουν αύριο τα μέσα μεταφοράς

    Νέες στάσεις εργασίας

    Με κινητοποιήσεις αποχαιρετούν το 2010 οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες.

    Aγνοείται για 24η ημέρα ο Κώστας Γιαννακούλης

    )
    Έκκληση και μέσω του ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ απευθύνει η Ελένη Γιαννακούλη, αδελφή του Κώστα, για βοήθεια στις προσπάθειες που καταβάλλονται για τον εντοπισμό του, με την ελπίδα...

    Λύση για τα λατομεία Αράξου & μέτρα για τον καθαρισμό του Ερύμανθου

    Λύση για τα λατομεία Αράξου & μέτρα για τον καθαρισμό του Ερύμανθου
    Έκκληση να δοθεί λύση στο ζήτημα των Λατομείων Αράξου απευθύνει με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τις Υπουργούς Περιβάλλοντος και Εργασίας ο Βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης.
    "Επιδημία" αιφνιδίων θανάτων...
    Επικαιρότητα ( 27/12/2010 23:00 )
    \"Επιδημία\" αιφνιδίων θανάτων...
    Τέσσερις αιφνίδιοι θάνατοι καταγράφηκαν τις μέρες των εορτών στην Ηλεία. Την παραμονή των Χριστουγέννων 42χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Βάρδας.

    28 Δεκεμβρίου...Σαν Σήμερα

    28 Δεκεμβρίου...Σαν Σήμερα
    28 Δεκεμβρίου 1996 - Το Φ/Γ «Δύστος» βυθίζεται ανοικτά της Κύμης (Ανατολικά της Εύβοιας).

    Samantha Fox - Touch me (I want your body)

    Τα Χριστούγεννα κλεφτών & διαρρηκτών

    Τα Χριστούγεννα κλεφτών & διαρρηκτών
    Κατά τη διάρκεια εορτών όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, οι διαρρήκτες & οι κλέφτες δεν παίρνουν ρεπό…