ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

PAOKAris
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα σε Ελλάδα και εξωτερικό από το διαδύκτιο:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:15 NOVA)


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση του Super League, Ολυμπιακός - Πανιώνιος 
(17:15 NOVA), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (15:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα σε Ελλάδα και εξωτερικό :

ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ....

Όπα,Αντωνάκη,opa,antonaki
ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ VIDEO...
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ

ΒΙΝΤΕΟ: «Είμαστε ΟΛΟΙ Έλληνες» στη Νέα Υόρκη – Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ


ΒΙΝΤΕΟ: «Είμαστε ΟΛΟΙ Έλληνες» στη Νέα Υόρκη – Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ«Είμαστε όλοι Έλληνες – We are all Greeks» φώναξαν το Σάββατο στη Νέα Υόρκη πάνω από 400 νέοι και νέες στο πάρκο Zuccotti.

Και επισήμως τελούμε υπό ξένη κατοχή – ΔΙΑΒΑΣΤΕ


Και επισήμως τελούμε υπό ξένη κατοχή – ΔΙΑΒΑΣΤΕΔιορισμένος τραπεζίτης πρωθυπουργός, μη εκλεγμένος, άρα τύραννος, πλαισιωμένος από ξένους τοποτηρητές διαχειρίζεται αυτή τη στιγμή την Ελλάδα και το σάπιο πολιτικό σύστημα του δικομματισμού στηρίζει την κατάλυση της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Δωρεάν γάλα, γιαούρτι και τυρί θα μοιράσουν κτηνοτρόφοι στη Θεσσαλονίκη!


Δωρεάν γάλα, γιαούρτι και τυρί θα μοιράσουν κτηνοτρόφοι στη Θεσσαλονίκη!Νέο κύκλο κινητοποιήσεων αρχίζουν οι κτηνοτρόφοι, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στο πλαίσιο των δράσεών τους θα μοιράσουν δωρεάν στη Θεσσαλονίκη γάλα, γιαούρτι και τυρί…

Έρχονται επίτροποι σε όλα τα υπουργεία - Μόνιμη η παρουσία της Κομισιόν στην Αθήνα

- Η εκταμίευση της βοήθειας θα γίνεται σε μηνιαίες δόσεις
- Κάθε μήνα εκθέσεις προόδου απο την ομάδα Ράιχενμπαχ
- Ολιγομελείς ομάδες τεχνοκρατών δίπλα στους έλληνες υπουργούς

Toπ. Ποδ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου


Toπ. Ποδ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (ΒΙΝΤΕΟ)
Μεγάλο προβάδισμα παίρνει η Δόξα Ν. Μανολάδας που πέρασε από τα Λεχαινά και έμαθε ότι ο ΠΑΟΒ δεν κατάφερε να νικήσει τον Αίαντα στη Βάρδα.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα, η βαθμολογία της Α' τοπικής

Η Ευρώπη βροντοφώναξε "Είμαστε όλοι Έλληνες" - Τώρα έρχεται η σειρά της Αμερικής


Η Ευρώπη βροντοφώναξε Η παγκόσμια διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας με κεντρικό σύνθημα "Είμαστε όλοι Ελληνες" έγινε σε πλατείες, έξω από ελληνικές πρεσβείες και προξενεία σε περίπου 20 πόλεις του κόσμου.

Ληστεία στο μουσείο: Ήταν αρχαιοκάπηλοι ή πλιατσικολόγοι οι ληστές;

Ληστεία στο μουσείο: Ήταν αρχαιοκάπηλοι ή πλιατσικολόγοι οι ληστές;Την ώρα που οι επιστήμονες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αναζητά στοιχεία για το DNA των δύο ληστών, οι Αρχές προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ τους.

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΣτις 19 Φεβρουαρίου