ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η Τράμπζονσπορ θέλει Μήτρογλου


Οι Τούρκοι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τη Φούλαμ

Καταπέλτης ο ιατροδικαστής για το γιατρό που ζητούσε φακελάκι από τον 67χρονο καρδιοπαθή για να τον χειρουργήσει! - Οι 18 ημέρες ήταν μοιραίες!


fakelaki

Η προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε εντολή για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του 67χρονου καρδιοπαθούς - Λίγες ώρες μετά το χειρουργείο ο συνταξιούχος ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας - Ο καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού ζητούσε 1.500 ευρώ για να τον χειρουργήσει - Τι δήλωσε στο Newsit ο ιατροδικαστής Νικόλαος Καρακούκης

Παλούκι Αμαλιάδας: Τρεις συναυλίες με Ρόκκο, Ασλανίδου και Locomondo


palouki_music

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αναμένεται να παρελάσουν από τον συναυλιακό χώρο στο λιμανάκι Παλουκίου, καλώντας τους φίλους της μουσικής σε τρεις μαγικές μουσικές βραδιές. Τραγούδια αγαπημένα που όλοι έχουν σιγοτραγουδήσει, καθώς και νέες επιτυχίες θα συνθέσουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες. Ο Στέλιος Ρόκκος, η Μελίνα Ασλανίδου και οι Locomondo είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτό το μουσικό ταξίδι που με το ταλέντο τους και τις μοναδικές ερμηνείες τους υπόσχονται στο κοινό τους διασκέδαση χωρίς φειδώ.

Τα «έτσουξε» και σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι!


Στο πόδι ξεσηκώθηκε προ ημερών μια ολόκληρη γειτονιά στην Αμαλιάδα, από τα καμώματα ενός θερμόαιμου, συντρόφου, θαυμαστή, απλού φίλου, είναι κάτι που παραμένει αδιευκρίνιστο!

Ηλεία: Συναγερμός για το πρώτο κρούσμα καταρροΐκού πυρετού στο νομό - Εντοπίστηκε στη Λινίσταινα


probata
Το πρώτο κρούσμα καταρροϊκού πυρετού σε κοπάδι αιγοπροβάτων στην Ηλεία, καταγράφεται σύμφωνα με πληροφορίες στη Λινίσταινα κοντά στη Φιγαλεία. Με βάση τις ίδιες πηγές δημιουργείται ζώνη επιτήρησης στην περιοχή ενώ σήμανε συναγερμός στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας του νομού, για να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας και να γίνουν έλεγχοι και σε άλλες περιοχές. Το κρούσμα εντοπίστηκε χθες και φέρεται να έχει επιβεβαιωθεί από τους αρμόδιους κτηνιάτρους.
Η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ηλεία: ο καιρός - Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού



lala_2
Μπορεί τα ημερολόγια να δείχνουν 16 Ιουλίου, ο καιρός ωστόσο κάθε άλλο παρά καλοκαιρινός είναι. Στα μέσα του καλοκαιριού κάποιος θα περίμενε ζεστό καιρό και συνθήκες καύσωνα με 40άρια. Ο καιρός όμως έχει άλλη άποψη, έτσι καταιγίδες εκδηλώνονται από τα ξημερώματα της 15ης Ιουλίου στο Ιόνιο και τα νησιά. Εντυπωσιακός είναι ο χάρτης ηλεκτρικών εκκενώσεων που θυμίζει Σεπτέμβρη - Οκτώβρη!

Υπομονή μέχρι το... βράδυ και θα επιστρέψει το καλοκαίρι! Η πρόγνωση του καιρού


Υπομονή μέχρι το... βράδυ και θα επιστρέψει το καλοκαίρι! Η πρόγνωση του καιρού

Άστατος -κατά περιόδους νεφελώδης- θα είναι σήμερα ο καιρός στην κεντρική και βόρεια χώρα, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στα βορειοανατολικά. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Ιουλίου