ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...?


Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος ..
Δεν είναι κακό το κουπονάκι μας σήμερα ..
Από Ελληνικής ποδοσφαιρικής πλευρά τα φαβορί θα υπερισχύσουν ..εκτός από ένα που θα αναφέρω πιο κάτω και το θεωρώ μπομπάτο σημείο ...
Από τα άλλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα κάναμε τις επιλογές μας και ξεκινάμε .. 

ΔΥΟ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΑΝΑΙΒΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ...




'Εχοντας νωπές ακόμα τις δάφνες από τις επιτυχίες των  τελευταίων αγώνων  ,δύο ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΕΣ
ρίχνονται στην μάχη των αγώνων το επόμενο Σαββατοκύριακο (1-2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKWONDO ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ που θα γίνει στα Μέγαρα Αττικής.
Πρόκειται για την

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2014

Προκήρυξη Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων 2014
Η Αθλητική Ομοσπονδία TAEKWON-DO Ελλάδος στην προσπάθειά της να προσελκύσει ακόμα περισσότερες συμμετοχές συλλόγων της νότιας και νησιωτικής Ελλάδας αποφάσισε φέτος, η διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων να

Επιβλητική νίκη 4-0 επί του ΟΦΗ ο Ολυμπιακός


Χατ τρικ ο Σέποβιτς - Τραυματίας ο Σαβιόλα

Ναι ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη με μια καλή εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα, αλλά…!

Ηλεία: Ελεύθεροι δύο Μπαγκλαντεσιανοί μετά την απολογία τους για ξυλοδαρμό και ληστεία ομοεθνούς τους!


 
Ελεύθεροι, μετά την απολογία τους στην Ανακρίτρια Αμαλιάδας, αφέθησαν την Παρασκευή δύο αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές, σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ηλεία: «Βεντέτα» μεταξύ μαθητών στον Πύργο!


   Στα χέρια πιάστηκαν το πρωί της Παρασκευής μαθητές Λυκείων του Πύργου, στην οδό Ολυμπίων, έξω από το 3ο Λύκειο Πύργου. Τα πρώτα στοιχεία, από καλά πληροφορημένες πηγές, μιλούν για «βεντέτα» που άνοιξε από την Πέμπτη, μεταξύ των μαθητών.

Γαστούνη: Εκλεβαν ρεύμα από πυλώνες

dei-roloi

Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ρευματοκλοπής

Ηλεία: Βγάζουν τις βάνες από τους οφειλέτες!

 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα συνεργεία του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων ξεκίνησαν να αφαιρούν τις υδροληψίες από τα χωράφια των οφειλετών του, σε μια προσπάθεια του Οργανισμού να συγκεντρώσει το ποσό των… 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από παλαιότερες οφειλές! Χρήματα που θα διασφαλίσουν την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του τη νέα καλλιεργητική περίοδο.
Μιλώντας στo Patrisnews.com ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ

Πύργος: Λύθηκε το μισό μυστήριο . . . με τον 66χρονο


ptoma1

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του – Άγνωστο το πώς, πότε και γιατί μετέβη στην παραλία

Του Γιάννη Σπυρούνη

Πύργος: Ένταση μεταξύ αγροτών και αστυνομικών στον κόμβο Αγ. Γεωργίου (photos)


agro1 Στο φινάλε των κινητοποιήσεων για το μπλόκο του Αγίου Γεωργίου αγρότες και αστυνομικοί ήρθαν στα χέρια την ώρα που οι πρώτοι επιχειρούσαν συμβολική κατάληψη της Εθνικής Οδού. 

Ηλεία: Από τις ανοιξιάτικες ημέρες του Φεβρουαρίου, στις φθινοπωρινές, για χειμώνα ούτε λόγος! – Αναλυτική πρόγνωση



fth

Μεταβολή του καιρού την Κυριακή

Κάποιες λίγες ψεκάδες, άνευ σημασίας, καταφέρνουν και δίνουν οι αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις σήμερα Σάββατο. 
Μεταβολή του καιρού περιμένουμε την Κυριακή με βροχές περισσότερες από το απόγευμα και πτώση της θερμοκρασίας σε φθινοπωρινά επίπεδα. Ανάλογες καιρικές συνθήκες την Δευτέρα. Πιθανότητα για λίγες βροχές την Τρίτη με γρήγορη βελτίωση και την θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας δεν προβλέπονται φαινόμενα.  
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αυξημένες είναι οι πιθανότητες άστατου καιρού το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, φυσικά είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε με σχετική ασφάλεια. 

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Κακοκαιρία την Κυριακή


Κακοκαιρία την Κυριακή

Σποραδικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, θα σημειωθούν την Κυριακή. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τη νύχτα. Χιονοπτώσεις τη νύχτα στα ορεινά της ηπείρου και της βόρειας Ελλάδας. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Φεβρουαρίου

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας : ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ...


Ο σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι ..
                  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ 
όλους