ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ (19:00)



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τον σημερινό 3ο τελικό των play offs της Α1 μπάσκετ  
Ολυμπιακός - ΠΑΟ (19:00, NΕΤ),
 θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ...


Αν είναι δυνατόν ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο τίτλος τα λέει όλα δείτε τα video  ...είναι αυτό που λέμε δεν υπάρχει !!!!!

ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ "ΤΗΝ ΕΙΠΕ" Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΡ... "ΛΕΓΕΣΤΕ ΦΥΡΟΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!


Άστραψε και βρόντηξε για δεύτερη φορά ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Βότσκαρης, ο οποίος έκανε ως γνήσιος Έλληνας ότι δεν έχει κάνει κανείς Έλληνας πολιτικός. Να πει κατάμουτρα στους σκοπιανούς ότι το όνομα της χώρας τους δεν είναι "Μακεδονία". 

"Παίρνει πίσω" όσα είπε για την Ελλάδα η Λαγκάρντ!


Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στην Ελλάδα η Κριστίν Λαγκάρντ και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, αποφάσισε να ανασκευάσει και έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα όσα είπε με μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook....

Άρθρο-σοκ από Γερμανία:"Στο Βερολίνο συζητούν πραξικόπημα ακόμη και ένοπλη επέμβαση στην Ελλάδα'!



Το αποκαλυπτικό άρθρο προέρχεται από την ιστοσελίδα German Foreign Policy.Όπως αναφέρει ο συντάκτης-μεταφραστής στο εισαγωγικό του σημείωμα 
είναι μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα η οποία με την συνεργασία Γερμανών προοδευτικών δημοσιογράφων και Ακαδημαϊκών αποτελεί,όπως λέει, ένα ¨Παρατηρητήριο –  Συστηματικής Παρακολούθησης των διαχρονικών αποικιοκρατικών – ιμπεριαλιστικών στόχων της Εξωτερικής Πολιτικής της Γερμανίας από το 1870 ( 2ο Ράιχ ) μέχρι σήμερα¨. 


Προβάδισμα ΝΔ σε 4 δημοσκοπήσεις - Να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη αλλα και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου θέλουν οι πολίτες


- Από 1,1 έως 5,7 μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί
- Η συντριπτική πλειοψηφία επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη
- Οι 6 στους 10 έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν
- Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των 4 δημοσκοπήσεων

Γαστούνη: Αλβανός συνελήφθη με χασίς ενώ βρισκόταν στη χώρα παράνομα


Γαστούνη: Αλβανός συνελήφθη με χασίς ενώ βρισκόταν στη χώρα παράνομαΝα έχει στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη προχθές το βράδυ ένας Αλβανός υπήκοος στην περιοχή της Γαστούνης.

Κάστρο Χλεμούτσι Παλαιολόγεια 2012-05-26

Επιμνημόσυνη δέηση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 26 Μαΐου 2012 στο Κάστρο Χλεμούτσι τα «Παλαιολόγεια 2012» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Κάστρου  
«Ο Παλαιολόγος» μία εκδήλωση αφιερωμένη στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης και τον τελευταίο Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.

Βαρθολομιό: 8χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ και τραυματίστηκε


asthenoforoΈνα 8χρονο αγόρι τραυματίστηκε ελαφρά το απόγευμα του Σαββάτου στο Βαρθολομιό όταν παρασύρθηκε στο δρόμο από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Eurovision: Νικήτρια η Σουηδία, 17η η Ελλάδα (vision)

eurovisionΗ Σουηδία και το τραγούδι Euphoria κυριάρχησαν στον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ το Σαββάτου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ο καιρός σήμερα


Η πρόβλεψη της ΕΜΥ

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 27ης Μαΐου

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ


Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος

ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΕΡΝΕΖΟΥ
ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΒΙΟΣ
ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ
Πατρίδα του η Ν. ΡΩΣΣΙΑ (Ουκρανία)
Σαν πιθανότερη χρονολογία της γέννησής του είναι το έτος 1690. Και τούτο γιατί στους πολέμους που άρχισαν το 1711 και τελείωσαν το 1718 είναι στρατιώτης του Τσαρικού Στρατού του Μεγάλου Πέτρου της Ρωσσίας.

Την Κυριακή "καθαρίζουμε" την Κυλλήνη


killiniΤρεις αγαπημένες παραλίες καθαρίζουν αύριο το πρωί στην Κυλλήνη εθελοντές και φορείς.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΩΝΤΕΣ