ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Βόμβα Fitch: Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει






 Βόμβα Fitch: Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσειΔήλωση – βόμβα έκανε πριν από λίγο ο επικεφαλής οικονομολόγος του οίκου Fitch, Paul Rawkings στο Reuters.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

PAOKPanionios
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα σε Ελλάδα και εξωτερικό :

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

AsterasPAS Giannina
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελέυθερα σε Ελλάδα και εξωτερικό :

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΕΚ

ErgotelisAEK
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΕΚ  θα υπάρχει Live Streaming από τα linksπου κυκλοφορούν ελεύθερα σε Ελλάδα και εξωτερικό :

PRAVDA: Πτώση της κυβέρνησης – εκτύπωση δραχμής


Προφητεία, εκτίμηση, μύθος;  Δεν μπορούμε να το ξέρουμε…

Την έκλεψε μέσα στο νοσοκομείο…

Την έκλεψε μέσα στο νοσοκομείο…Χθες το πρωί βρέθηκε εκεί προκειμένου να γράψει φάρμακα στον άντρα της ο οποίος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, όμως όταν χρειάστηκε να επιδείξει την

Συγκλονιστικό βίντεο με γυναίκα που "πολέμησε" για την Ελλάδα - Είναι έτοιμη να το ξανακάνει


Το βίντεο είναι από τη κοπή της πίτας της ΣΜΥΝ. Εκεί βραβεύθηκε η νοσοκόμα Σπυριδούλα Ανδρώνη που το 1942, βρέθηκε ως νοσοκόμα του Ερυθρού Σταυρού στην Αλεξάνδρεια.Αργότερα συνέχισε στο ΠΝ.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!

Καλύτερα να δώσουμε εδάφη της Ελλάδας και να κοιμόμαστε ήσυχοι!
«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ό,τι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας»!

"Έφυγε" από τη ζωή ο Ιωάννης Κεφαλογιάννης

Απεβίωσε αιφνιδίως το πρωί, σε ηλικία 79 ετών, ο πρώην υπουργός Ιωάννης Κεφαλογιάννης, γόνος κρητικής οικογένειας με μεγάλη πολιτική παράδοση, ο οποίος εκλεγόταν βουλευτής Ρεθύμνης από το 1958 έως το 2007, συμπληρώνοντας 14 θητείες στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Α' κατηγορία – Βέρροιος: Επικίνδυνες αποστολές...


Με τη διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της πρώτη τη τάξει τοπικής κατηγορίας, μ’ όλες τις αναμετρήσεις να γίνονται σήμερα.

Η φωτογραφία που συγκινεί...

Ένας άστεγος αγκαλιά με ένα σκύλο σε δρόμο της Αθήνας

Πάγωμα μισθών απο το 2013 στον ιδ. τομέα για τρία χρόνια

- Aυτό είναι το σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση ωστε να βρεθεί συμβιβαστική λύση στο θέμα που έχει θέσει η τρόικα
- Προωθείται μετριοπαθέστερη λύση χωρίς να θίγεται 13ος και 14ος μισθός
- Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπει το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο εργασίας

Γκαζάκια σε γραφεία του υπουργείου Πολιτισμού

Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές

ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ


Τους έσωσαν τα δελφίνια από τους καρχαρίες!


Το μνημόνιο της ΕΕ, το Δ.Ν.Τ. τι συμβολίζουν αυτά για την χώρα μας;

Kοντά στο κλείσιμο του PSI - Σήμερα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

- Πάνω απο 4 ώρες κράτησαν οι συνομιλίες Νταλάρα με Παπαδήμο και Βενιζέλο
- Ανακοίνωση IIF: "Τα στοιχεία μιας χωρίς προηγούμενο εθελοντικής συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους"
- Υπογραφές των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση ζητούν οι ομολογιούχοι
- Γερμανία, Φινλανδία, Λουξεμβούργο και Ολλανδία ζητούν χαμηλότερο επιτόκιο

Ηλεία: Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι 23 & 24 Ιανουαρίου

Ηλεία: Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι 23 & 24 ΙανουαρίουΝέα απόφαση συνέχισης της αποχής από τα καθήκοντά τους που πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες, έλαβε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας. Όπως αναφέρει στη σχετική

Ηλεία: Καταιγίδες το πρωί του Σαββάτου - Σοβαρή επιδείνωση με πολύ "νερό" τη νέα εβδομάδα

Ηλεία: Καταιγίδες το πρωί του Σαββάτου - Σοβαρή επιδείνωση με πολύ Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στην Ηλεία σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 με στροφή των ανέμων σε νοτιοδυτικούς οι οποίοι θα ανεβάσουν θεαματικά την θερμοκρασία.

Απολογείται τη Δευτέρα ο 25χρονος για το φόνο της 86χρονης στο Επιτάλιο

Το κατώφλι του Ανακριτή πέρασε χθες το πρωί ο 25χρονος από το Επιτάλιο, που κατηγορείται για το φόνο της 86χρονης συγχωριανής του.

Οι Ηλείοι επιστρέφουν στη γεωργία - Προϋποθέσεις και προοπτικές


Οι Ηλείοι επιστρέφουν στη γεωργία - Προϋποθέσεις και προοπτικέςΤο ταξίδι από τα αστικά κέντρα στην περιφέρεια για αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης εν μέσω οικονομικής κρίσης δεν αποτελεί κάτι καινούριο τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με

Τα καθίσματα και οι ζώνες ασφαλείας στα σχολικά λεωφορεία


 Από την Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σαν σήμερα

Στις 21 Ιανουαρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...