ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

FIFA: Μείον έξι βαθμοί στον ΟΦΗ


ofi
Με έγγραφο που έχει στείλει η FIFA στην ΕΠΟ και το οποίο η Oμοσπονδία κοινοποίησε στην Super League πρέπει να αφαιρεθούν άμεσα έξι βαθμοί από τον ΟΦΗ για οφειλές προς

Κατρίνης: Η Ηλεία θα στηρίξει τις Δυνάμεις της Ευθύνης


katrinis1
Ο Μιχάλης Κατρίνης συνεχίσει να συζητά με τους πολίτες της Ηλείας, να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που του θέτουν, να καταθέτει προτάσεις για την επόμενη μέρα.
Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε χθες κοντά στους πολίτες της Αλιφείρας.

Γλύφα Βαρθολομιού: Οι διαρρήκτες έβαλαν στο μάτι τα εξοχικά


diarriktes
Τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά διαρρήξεων εξοχικών κατοικιών στην περιοχή της Γλύφας, καταγράφηκαν από το αστυνομικό

Στο έλεος των διαρρηκτών ο Κάμπος!


ΣΕ ΒΑΡΔΑ ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΓΛΥΦΑ
(15/01/2015 08:55)

«Φτερά» έκανε τα ξημερώματα της Τρίτης ένα αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης που ήταν αραγμένο πίσω από το δημαρχείο της Βάρδας ενώ ο κλέφτης, από τη στιγμή που κατέβηκε από το αυτοκίνητο του συνεργού του μέχρι τη στιγμή που έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο του δήμου και εξαφανίστηκε, δεν χρειάστηκε παρά… ενάμιση λεπτό! Αυτό που δεν πρόσεξε ωστόσο ούτε ο κλέφτης αλλά ούτε και ο συνεργός του ήταν… οι κάμερες των γύρω επιχειρήσεων που κατέγραψαν τα πάντα!

«Δεν μπορούσα να ελέγξω το πάθος μου...»


Ούτε μία μέρα δεν μείωσε την ποινή το Κακουργιοδικείο Πατρών στον 42χρονο δάσκαλο πολεμικών τεχνών από τον Πύργο που   κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για

Ηλεία: "Χάθηκαν" 4500 ψηφοφόροι από το 2012


kalpi_megali1aa

Λιγότεροι εκλογείς και εκλογικά τμήματα στην Ηλεία

Επιμέλεια Γιάννης Σπυρούνης

Ηλεία; "Ξαναχτύπησαν" οι απατεώνες με τις κουβέρτες


ilikiomeni
Δεύτερο κρούσμα εξαπάτησης ηλικιωμένης γυναίκας παρουσιάστηκε στα Λεχαινά, από τη σπείρα των ανδρών που

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή



Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή

Σχετική καλοκαιρία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Ιανουαρίου