"Μα, καλά, ούτε εσύ δεν ψήφισες τον εαυτό σου;"

"Μα, καλά, ούτε εσύ δεν ψήφισες τον εαυτό σου;"

Πως θα σας φαινόταν αν το βράδυ των εκλογών σας έπαιρναν τηλέφωνο φίλοι και γνωστοί να σας εκφράσουν τη συμπάθεια τους που δεν καταφέρατε να εκλεγείτε;


Λογικό και ανθρώπινο, είχατε βάλει υποψηφιότητα. Αν, όμως, δεν είχατε βάλει και σας είχαν κάνει υποψήφιο… με το ζόρι;

Αυτό έπαθε ένας πολίτης από την Αμαλιάδα, ο οποίος βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν -σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς»- διαπίστωσε ότι στα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών για το δήμο Ήλιδας, αναγράφεται το όνομά του, ωστόσο ο ίδιος δεν ήταν υποψήφιος!

Ο κ. Διονύσης Σπανόπουλος πληροφορήθηκε από γνωστούς και φίλους ότι το όνομα του γραφόταν στα αποτελέσματα των εκλογών και μάλιστα με 0 ψήφους με αποτέλεσμα σοκαρισμένος να τρέχει στο τμήμα εκλογών της Νομαρχίας Ηλείας για να αποκαταστήσει την… τάξη.

Η Νομαρχία ενημέρωσε τον κ. Σπανόπουλο ότι το θέμα προέκυψε λόγω κακής πληροφόρησης μεταξύ των υπηρεσιών. «Πριν τις εκλογές είχα πει στον υποψήφιο Δήμαρχο ότι θα κατέβαινα υποψήφιος αλλά στη συνέχεια το μετάνιωσα και φυσικά ενημέρωσα εγκαίρως» σημειώνει ο κ. Σπανόπουλος.

Αυτό το μικρό λάθος, ωστόσο, δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στον κ. Σπανόπουλο. Όπως σημείωσε ο ίδιος, άτομα από τον οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον τον ρωτούσαν όχι μόνο γιατί δεν τους ενημέρωσε για τις προθέσεις του να κατέβει στον πολιτικό στίβο αλλά και το λόγο για τον οποίο… δεν ψήφισε ούτε ο ίδιος τον εαυτό του!

«Έγινα ρεζίλι» σημειώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος. «Μου λένε “Μα, καλά, ούτε εσύ δεν ψήφισες τον εαυτό σου;”».
Star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ