«Κάρβουνο» περίπτερο στον Πύργο


Ένα περίπτερο στο κέντρο του Πύργου καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά, που ξέσπασε περίπου στις πέντε σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα και έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό του.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου κλήθηκε στις 5.15 το πρωί και ήδη η φωτιά είχε κάνει μεγάλη ζημιά.

Το συγκεκριμένο περίπτερο βρίσκεται, πλέον ολοσχερώς κατεστραμμένο, στην συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Κοκκίνου, έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Το περίπτερο τους τελευταίους μήνες δεν λειτουργούσε και παρέμενε κλειστό. Όμως ο προηγούμενος ενοικιαστής του, είχε βάψει τις εξωτερικές λαμαρίνες προστασίας στα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Εκεί βασίζονται προφανώς και όσοι κάνουν λόγο για οπαδική κόντρα, μια κατάσταση που φαίνεται να συνεχίζεται μετά τα θλιβερά επεισόδια που είχαν λάβει χώρα πριν λίγες ημέρες στον ίδιο δρόμο (λίγα τετράγωνα πιο κάτω) και που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ