Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Πάει η τσάντα, πάει κι η φούντα



Μετά τους τσαντάκηδες που δρουν μέσα στις εκκλησίες, τώρα εμφανίστηκαν και οι... mainstream τσαντάκηδες στην Αμαλιάδα. Στο Κάστρο από την άλλη, ένα κιλό χασίς κατέληξε τελικά στα χέρια της αστυνομίας και όχι στα "κεφάλια" των... αραχτών.

Τσαντάκηδες έδρασαν στην πόλη της Αμαλιάδας, χθες το απόγευμα.


Στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Παπαφλέσσα δύο "καλόπαιδα" που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν από πίσω μια γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα. Εβδομήντα ευρώ και προσωπικά έγγραφα χάθηκαν μαζί με τους δράστες στο σκοτάδι…

Στην περιοχή Φυτιές της Βαρβάσαινας, άγνωστοι πήραν από οικοδομή δύο μπαταρίες φορτηγών, μια αυτοκινήτου και δέκα αλουμινένιες πόρτες.

Στα Λεχαινά, διαρρήκτες παραβίασαν πόρτα παντοπωλείου και πήραν από την ταμειακή μηχανή 70 ευρώ, μια τηλεόραση και τη σχολική τσάντα του γιου του ιδιοκτήτη, συνολικής αξίας 200 ευρώ.

Στις Ξενιές Βάρδας άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι και από την αποθήκη του πήραν τα χρυσαφικά της οικογένειας και το μηχάνημα μέτρησης του ζάχαρου, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Tέλος, στο Κάστρο Κυλλήνης -κοντά στο Robinson- 44χρονος που κατάγεται από την περιοχή επιχείρησε να πουλήσει 1 κιλό ινδικής κάνναβης, αλλά για κακή του τύχη ο "πελάτης" ήταν... αστυνομικός. Ο 44χρονος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...