Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

iliatora.gr |Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ - Κυβέρνηση (βίντεο)


Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Ηλείας, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, στη διάρκεια της οποίας...
... έβαλλαν κατά του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησης για τις μεγάλες καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά έργα σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας, αλλά και για τις παλινωδίες στο σχέδιο ανασυγκρότησης του Νομού και την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με τα μεγάλα έργα της Ηλείας.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας Γιώργος Χήνος, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει σκληρούς χαρακτηρισμούς τόσο για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία, όσο και για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Καφύρα, κατηγορώντας τους ουσιαστικά για υποκρισία.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης, εστίασε στο κώλυμα που παρουσιάζεται με τα έργα στην Ολύμπια Οδό, το βασικό αναπτυξιακό έργο για όλη τη Δυτική Ελλάδα, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Σύρρος μίλησε κυρίως για προβλήματα στο δικό του νομό.

Οι τρεις πρόεδροι τόνισαν πως αυτή η δράση είναι η πρώτη από μια σειρά κοινών δράσεων που θα ακολουθήσουν, καθώς πλέον κινούνται και διεκδικούν σε πλαίσιο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και όχι σε επίπεδο νομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...