Κλέφτης προς διαρρήκτη: "Σε δουλειά να βρισκόμαστε"


Στο Χειμαδιό πάλι χτύπησαν οι κλέφτες του Πάσχα. Δύο αρνιά άρπαξαν από στάνη, 15 κιλών έκαστο και συνολικής αξίας 150 ευρώ. Κάποιοι "συνάδελφοι" τους επέλεξαν τα μελίσσια. Από αγροτική περιοχή στην Όλγα Τραγανού έκλεψαν οκτώ κυψέλες, αξίας 1.600 ευρώ.
Μπορεί να ακούγεται φτηνός, όμως η αλήθεια είναι πως ο μουσαμάς που καλύπτει την καρότσα μιας νταλίκας κοστίζει. Έτσι στη Βαρβάσαινα κάποιοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και άρπαξαν τον μουσαμά, κάτι που κόστισε στον ιδιοκτήτη 2.000 ευρώ.

Θύμα ελαφροχέρηδων έπεσε μια 71χρονη στον Πύργο. Χωρίς να το καταλάβει της έκλεψαν μέσα από την τσάντα της 180 ευρώ.

Στα Λεχαινά οι διαρρήκτες μπήκαν σε γκαράζ οικίας και έκλεψαν ένα ξυλοκοπτικό μηχανάκι και δύο μπαλαντέζες 25 & 50 μέτρων, συνολικής αξίας 350 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα άγνωστοι έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου και πήραν το radio-cd αξίας 50 ευρώ, ενώ προκάλεσαν φθορές αξίας 200 ευρώ.

Εργαλεία, γεωργικά και οικοδομικά ήταν η λεία των διαρρηκτών από εξοχική οικία στο Πράσινο. Η αξίας τους δεν ξεπέρασε τα 300 ευρώ.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ