Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Τα πήρε όλα αμπάριζα...


Τα πήρε όλα αμπάριζα...
Το αυτοκίνητο του νεαρού Αλβανού
Φθορές σε οχτώ αυτοκίνητα προκάλεσε νεαρός Αλβανός, οδηγώντας μεθυσμένος το αυτοκίνητο του "ανάποδα" σε κεντρικούς μονόδρομους του Πύργου! Μάλιστα η τρελή κούρσα διήρκεσε αρκετή ώρα και από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα...

Ήταν περίπου μια μετά τα μεσάνυχτα όταν ο νεαρός εισήλθε ανάποδα στην οδό 28ης Οκτωβρίου, χτύπησε με το όχημα του τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και εξαφανίσθηκε. Οι κάτοικοι ειδοποίησαν τις Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τελικά ο νεαρός οδηγός εντοπίστηκε περίπου μια ώρα αργότερα, όταν εισήλθε στην οδό Θεμιστοκλέους, χτυπώντας ακόμη πέντε αυτοκίνητα! Κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η "διασκέδαση" του, αφού ακολούθησε η προσαγωγή του στην Τροχαία Πύργου.

Πάλι καλά που την ώρα του κεφιού του νεαρού, δεν εκινείτο κανείς στις κεντρικές αυτές οδούς της πόλης...
Νεότερη ενημέρωση (19:59)
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του iliatora.gr, κάτοικοι που είδαν τι συνέβη στην οδό 28ης Οκτωβρίου ενημέρωσαν την Αστυνομία για το αυτοκίνητο που προκάλεσε τις φθορές και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες.

Με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος στη διαθεσή τους, οι Αρχές αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη, που δεν ήταν ο ίδιος ο οδηγός αλλά συγγενής του.

Περίπου στις 3.30 το πρωί, όταν και κινήθηκε επί της οδού Θεμιστοκλέους, ο νεαρός Αλβανός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, αφού λόγω των πολλαπλών χτυπημάτων αυτό ακινητοποιήθηκε.

Περίπου μια ώρα αργότερα εντοπίστηκε πεζός από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας, όπου τον περίμενε η βεβαίωση των παραβάσεων και ένα πολύ τσουχτερό πρόστιμο, το οποίο καλείται τώρα να πληρώσει μαζί με το κόστος για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε.
 iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...