Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Εισβολή σε γιάφκα στο Βόλο -Επιχείρηση και στην Αθήνα – Συλλάβαμε επτά μέλη των “Πυρήνων” λέει η αντιτρομοκρατική



- Πέντε άνδρες και δύο γυναίκες συνέλαβε η αντιτρομοκρατική
- Εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός και μέσα μεταμφίεσης
- Συνεχής ενημέρωση

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν συλληφθεί οι Χρίστος Τσάκαλος, Γιώργος Νικολόπουλος, Νταμιάνο Μπολάνο και τέσσερα ακόμη άτομα, μεταξύ αυτών και δύο γυναίκες.

Πέντε από τα άτομα προσήχθησαν βάσει ενταλμάτων σύλληψης, ενώ τα άλλα δύο μετά από ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων τους σε σπίτι της οδού Θεμιστοκλέους, στην Νέα Χαλκηδόνα, το οποίο φέρονται να χρησιμοποιούσαν μέλη της οργάνωσης.

Υπό παρακολούθηση εδώ και ημέρες...

Οι πληροφορίες μιλούν για στόχο της αντιτρομοκρατικής που εδώ και καιρό είχε τεθεί σε παρακολούθηση.
Τα ξημερώματα οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι στην οδο Ελλησπόντου με Σαγγάριου και συνέλαβαν κάποια άτομα.
Στο σπίτι του Βόλου σύμφωνα με πληροφορίες έιχε εμφανιστεί ως ενοικιαστής ένα άτομο αλβανικής καταγωγής (ίσως ο Νταμιάνο Μπολάνο).
Μια γυναίκα που μένει στη διπλανή πολυκατοικία μιλώντας στο newsit μιλάει για μια επιχείρηση που έγινε γύρω στις τρεις τα ξημερώματα. Όπως λέει η γυναίκα που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της επρόκειτο άτομα που δεν είχαν επαφές, πιθανότατα αλλοδαποί, λέει, επιβεβαιώνοντας ίσως τις πληροφορίες ότι το σπίτι είχε μοικιαστεί στο όνομα ατόμου αλβανικής καταγωγής.

Η επιχείρηση στην Αθήνα έγινε σε σπίτι στην οδό Ορφέως στον Χολαργό, ωστόσο δεν έχουν δοθεί ακόμη άλλες πληροφορίες Έρευνες διεξάγονται επίσης σε διάφορα σπίτια της Αθήνας, στις περιοχές του Παπάγου και της Καλλιθέας και συνεχίζονται μέχρι αυτήν την ώρα.

Μιλούν για “θησαυρό” ευρημάτων


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν 2 οπλοπολυβόλα καλάσνικοφ, 6 πιστολια, 1 περίστροφο, δεκάδες σφαίρες, στολές αστυνομικών και ασύρματοι, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αλλά και μέσα μεταμφίεσης όπως περούκες. Όλα μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση

Πληροφορίες του newsit αναφέρουν μάλιστα ότι οι αστυνομικοί έχουν πάρει από σημείο κοντά στη “γιάφκα” στη Νέα Ιωνία Βόλου και ένα αυτοκίνητο.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...