Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Oι προαγωγές και οι αποστρατείες Ηλείων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.


Σε Ταξίαρχο προήχθη ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Μαρτζάκλης, στις κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας που ξεκίνησαν την Παρασκευή. Αναλυτικά οι προαγωγές και οι αποστρατείες Ηλείων αξιωματικών στο ρεπορτάζ του iliatora.gr.
Ο Υποστράτηγος Νικόλαος Σερέτης προήχθη σε Αντιστράτηγο και από την θέση του Κλαδάρχη Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού και αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας.

Ο Υποστράτηγος Σωτήρης Χρονόπουλος, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ο Υποστράτηγος Κώστας Σκαλτσάς, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ηπείρου, αποστρατεύτηκαν.

Οι Ταξίαρχοι Θανάσης Σπυρόπουλος και Νίκος Μπάστας, Αστυνομικοί Διευθυντές Αιτωλίας και Μεσσηνίας αντίστοιχα και η Υποδιευθύντρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Ευσταθία Γιαννιά, αποστρατεύτηκαν.

Προήχθησαν σε Ταξίαρχους οι Αλκιβιάδης Τζοΐτης, Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική), Αριστείδης Μαρτζάκλης, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας και Δημήτρης Αλεξόπουλος, υπηρετών στη Διεύθυνση Αλλοδαπών/Α.Ε.Α. Οι δύο πρώτοι παραμένουν στις θέσεις που υπηρετούσαν, ενώ ο τρίτος μετατίθεται στην Γ.Α.Δ.Α. (Υ.Δ.Ε.)

Στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή προήχθησαν οι Αλέξης Μπίρμπας και Διονύσης Τόκας. Οι κρίσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται, ενώ αναμένονται και οι τοποθετήσεις των Αστυνομικών Διευθυντών.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...