Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Απίστευτο - Μπουνιά από φίλαθλο στο κέντρο του γηπέδου



Τραγελαφικές καταστάσεις για ακόμα μια φορά στα γήπεδα της Football League.
Φίλαθλος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, ανενόχλητος, και γρονθοκόπησε πισώπλατα ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας

Απίστευτα γεγονότα διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Αγρινίου, μετά το τέλος του αγώνα Παναιτωλικός-Καλλιθέα.

Μόλις ο διαιτητής Ζήλος σφύριξε τη λήξη του παιχνιδιού, περίπου 10-15 φίλαθλοι του Παναιτωλικού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποκλειστικό σκοπό να επιτεθούν στους παίκτες της Καλλιθέας.....

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο φωτογραφικό στιγμιότυπο παρακάτω αλλά και στο video (δείτε εδώ), ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας γρονθοκοπείται πισώπλατα από φίλαθλο του Παναιτωλικού.

Κρίνοντας από τις μέχρι τώρα αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, που είχε επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα χρηματικό πρόστιμο €105.000 και διεξαγωγή 2 αγώνων χωρίς θεατές, για την επίθεση του φιλάθλου στο Πολυχρόνη Βεζυρίδη, η «καμπάνα» προβλέπεται βαριά για την ομάδα του Αγρινίου.

Να σημειωθεί, ότι μέχρι στιγμής ο Παναιτωλικός είναι υπότροπος και ο ΠΑΣ Γιάννινα δις υπότροπος ενώ ακόμα εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης των μεγάλων επεισοδίων που είχαν γίνει στο παιχνίδι Παναιτωλικός-Γιάννινα, κατά το οποίο η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί ήδη 2 φορές και ορίστηκε για 3η φορά να γίνει την Πέμπτη 7 Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...