Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Πλαγιομετωπική στην Εθνική, στη διασταύρωση Βουνάργου (βίντεο)


Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων πριν από λίγα λεπτά στην Ε.Ο. Πατρών- Πύργου, στο ύψος του Βουνάργου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας οδηγός απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και...
... μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Πύργου.
Νεότερη ενημέρωση (22:33)

Στο νοσοκομείο του Πύργου μεταφέρθηκε αρχικά ο οδηγός που τραυματίστηκε στην σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων, αλλά επειδή η Χειρουργική δεν εφημέρευε διεκομίσθη στο Γ.Ν. Αμαλιάδας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iliatora.gr, ο οδηγός ενός αγροτικού με κατεύθυνση στον Πύργο έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο ύψος της διασταύρωσης του Βουνάργου, πιθανώς λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου καθώς είχε αρχίσει να πέφτει ψιλόβροχο.

Το αγροτικό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με επιβατηγό αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα. Ο 55χρονος οδηγός του επιβατηγού και μοναδικός επιβαίνοντας σε αυτό, τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε στο όχημα. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν πρώτοι στο σημείο προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να τον απεγκλωβίσουν με τη βοήθεια άλλων οδηγών, ενώ είχε κληθεί και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματίας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι και πως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Να σημειωθεί πως λίγα λεπτά μετά το τροχαίο ατύχημα, συνέβη και δεύτερο τροχαίο στο ίδιο σημείο. Μια οδηγός δεν πρόσεξε την ουρά που είχε σχηματιστεί λόγω της προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας και έπεσε σε σταματημένο αυτοκίνητο, που βρισκόταν δίπλα σε περιπολικό της Τροχαίας, με αποτέλεσμα ευτυχώς μόνο την πρόκληση υλικών ζημιών.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...